Rahim filmii çektiren??

Hanımlar merhaba rahim filmi çektirdikten sonra hamile kalan var mı?
Bende 26 gün önce çektim hala regl olmadım daha günüm var benim bir tüp tıkalı di ikisi de açıldı çok şükür hepimizin hakkında hayırlısı olsun amin.

Ben çektirdiğim ay kaldım adetin 8.günü çektirmiştim

Maşallah ne guzel adetiniz mi gecikti yoksa belirti olup öyle mi anladınız
Pek belirtide olmadı adetimde gecikmedi adete 3 gün kala öylesine test yaptım yumurtlama günümü biliyodum 12 gün geçmişti varsa çıkar die öyle çıktı pek ümitli değilken ikinci çizgiyi görmüştüm

Bende 26 gün önce çektim hala regl olmadım daha günüm var benim bir tüp tıkalı di ikisi de açıldı çok şükür hepimizin hakkında hayırlısı olsun amin.
Devlettemi cektrdinz.nereye randevu almk gerekiyor. Bu ay cektircektkm bende bir ay ertelesemmi diye dusjnuyorum.korkuyorum cunku

Canım bende çektirmiştim rahim filmi. adet bittikten 2 gün sonra çekmişlerdi. devletin tüp bebek merkezine gitmiştim .yumurta sayım çok düşüktü. ilk testlerden sonra rahim filmi de çekiyorlardı orada. devlet hastanesinin tüp bebek merkezi. doktor demişti, rahim filminden sonra hamile kalan çok , değerlendir bu ayı demişti. o ay gebe kaldım . ama düşük yaptım. düşükten 2 ay sonra tekrar gebelik oldu kendi kendine. kızım şimdi 2 yaşına girecek. şükürler olsun rabbime. allah isteyen herkese versin. rahim filminden korkmayın ve mutlaka çektirin. çünki film çekilirken verdikleri ilaç aynı zamanda o an tedavi gibi düşünün, tüplerde herhangi bir tıkanıklık var ise açabiliyor. hamile kalmak için yumurtlama günlerinize de çok dikkat edin.

Ben çektirdim geçen ay olmadı bu ay inşallah olur canım ya rabbim büyük hsg iyi çıktı mii
Çektirdim korkan varsa korkmasın lütfen gayet normal geçti acısız bir şekilde. Sonuçlarım için eşimi bekliyorum o da test verecek. İnşallah kanallar açılmışken hamile kalırım 💕💕

Çektirdim korkan varsa korkmasın lütfen gayet normal geçti acısız bir şekilde. Sonuçlarım için eşimi bekliyorum o da test verecek. İnşallah kanallar açılmışken hamile kalırım 💕💕
İnşallah canım inşallah

Merhaba sevgili hanımlar ben yeni üye oldum ve fikirlerinize çok ihtiyacım var. Bugün rahim filmi çektirdim. Doktor bana geçişin sızıntı şeklinde olduğunu söyledi. Tüp bebek önerdi. Tüp bebek için şuan gücüm yok. Başına böyle bir durum gelen bar mı aranızda yada bir yol gösterebilecek? Çok ihtiyacım var

Back
X