Rahim filmimden sonra!!!!

fnd_50

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
12.511
20.754
398
35
Arkadaslar rahim filmini adetin 9. Günu çektirdim. Yani temizlendikten sonra. Bugün adetimin 23. Günü. Ovulasyon testinde normalde 17. 18. Günler pozitifi görürdüm ama hala poztifi göremedim.yumurtladim mi yumurtlamadim mi bilemiyorum yoksa gecikecek mi bilmiyorum. 15. 17. 20. Ve 22. Günleri değerlendirdik. Rahim içi filmden sonra adeti geciken, yumurtlamasi geciken oldu mu? Yoksa testler mi bozuk güvenmemeli miyim bilemedim gene de degerlendirmeye calistik tabi

Cnim loboquick test var harika bi test ben onu kullanarak hamile kaldim tabi Rabbim yazmis vakti gelmis... ayrica loboquick in hcg testide baya erken gösteriyor ovulasyonun 10.gunu idrarda ogrendm hamile oldgmu. Gttig...yordan bakabilirsin cok pahalida degil test

Canim ben de aylardir laboquick testini kullaniyorum hic bi problem yok yumurtlamayi gosterdiginde de iliskiye girdik hep de dogru gosterdi lakin bu ay niye hala goremedim yumurtlamayi anlamadim gecikti :/ bazi testlerde yayilma olunca da acaba bozuklar mi dedim. Ama seffaf akintim oldugunda da anliyordum yumurtladigimi, bu ay onu da goremedim hala. Dedim acaba rahim ici filmden dolayi mi gecikti, stres vs yasamistim cektircegim zaman

Strestendir ama o filmden snra cbuk hamile kaliniyormus. Kacirma sakin. Streste yapmaki bir an once ymurtan buyusun

Ay inan stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil ya
Ay cnim benm bende oyleydim hatta ymurtlamayi kacirdim sandim bebegm yerlesirken ben cocuk parkinda spor yapip kaydiraktan kayiyodum meger hamileymisim :) relax olunca tutunuyo bebisler galiba

ben erken.yumurtladim test yapmadim kendim anliyordum ama rahim filminden sonra erken yumuttladim bence

Cnm noldu adet oldunmu bende cekilmistim belki hatirlarsin ama adet oldum ben

Cnm noldu adet oldunmu bende cekilmistim belki hatirlarsin ama adet oldum ben
Canim ben baya bi gec adet olcam sanirim cunku daha dun yumurtlamam oldu.26.gün.ovulasyon testi kullaniyorum. Cok gecikti bu ay cok. Neden bilmiyorum. Bat 21 nisan gorunuyor.yumurtlama gunlerini degerlendirebildin mi bu ay nasildi iliski durumunuz

Canim ben baya bi gec adet olcam sanirim cunku daha dun yumurtlamam oldu.26.gün.ovulasyon testi kullaniyorum. Cok gecikti bu ay cok. Neden bilmiyorum. Bat 21 nisan gorunuyor.yumurtlama gunlerini degerlendirebildin mi bu ay nasildi iliski durumunuz
Oldu oldu hemde 1 hafta sinirsiz hergun benimde bildigim gunden 3 4 gun sonra yumurtlama oldugu icin hergun oldu ust uste bende farkettigim tek sey adetim baya artti onceden 5 gun suren adet bu ay 7 gun surdu doktor ztn tikaniklik vardir dedi acilmissa o etkilemistir bence bakalm 5 6 ay deniycz olmazsa asilama istiycm sende stres yapma ins olmazsn

Hakkimizda hayirlisi olsun İNSALALAH sgaol canim benim. Brnim doktorum da sey dedi normalde bu filmden sonra ilk iki ay normal yolla hamile kalma sansi aetiyo dedi. 2 ay deneyin olmazsa adetinde goruselim dedi

Canım ben de rahim filmi cekildiğim ay kaldım

Aminnn Allahım tüm isteyenlere nasip etsin insAllah canmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…