Canim ben de aylardir laboquick testini kullaniyorum hic bi problem yok yumurtlamayi gosterdiginde de iliskiye girdik hep de dogru gosterdi lakin bu ay niye hala goremedim yumurtlamayi anlamadim gecikti :/ bazi testlerde yayilma olunca da acaba bozuklar mi dedim. Ama seffaf akintim oldugunda da anliyordum yumurtladigimi, bu ay onu da goremedim hala. Dedim acaba rahim ici filmden dolayi mi gecikti, stres vs yasamistim cektircegim zamanCnim loboquick test var harika bi test ben onu kullanarak hamile kaldim tabi Rabbim yazmis vakti gelmis... ayrica loboquick in hcg testide baya erken gösteriyor ovulasyonun 10.gunu idrarda ogrendm hamile oldgmu. Gttig...yordan bakabilirsin cok pahalida degil test
Strestendir ama o filmden snra cbuk hamile kaliniyormus. Kacirma sakin. Streste yapmaki bir an once ymurtan buyusunCanim ben de aylardir laboquick testini kullaniyorum hic bi problem yok yumurtlamayi gosterdiginde de iliskiye girdik hep de dogru gosterdi lakin bu ay niye hala goremedim yumurtlamayi anlamadim gecikti :/ bazi testlerde yayilma olunca da acaba bozuklar mi dedim. Ama seffaf akintim oldugunda da anliyordum yumurtladigimi, bu ay onu da goremedim hala. Dedim acaba rahim ici filmden dolayi mi gecikti, stres vs yasamistim cektircegim zaman
Ay inan stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil yaStrestendir ama o filmden snra cbuk hamile kaliniyormus. Kacirma sakin. Streste yapmaki bir an once ymurtan buyusun
Ay cnim benm bende oyleydim hatta ymurtlamayi kacirdim sandim bebegm yerlesirken ben cocuk parkinda spor yapip kaydiraktan kayiyodum meger hamileymisim :) relax olunca tutunuyo bebisler galibaAy inan stres yapmamaya çalışıyorum ama elimde değil ya
ben erken.yumurtladim test yapmadim kendim anliyordum ama rahim filminden sonra erken yumuttladim benceArkadaslar rahim filmini adetin 9. Günu çektirdim. Yani temizlendikten sonra. Bugün adetimin 23. Günü. Ovulasyon testinde normalde 17. 18. Günler pozitifi görürdüm ama hala poztifi göremedim.yumurtladim mi yumurtlamadim mi bilemiyorum yoksa gecikecek mi bilmiyorum. 15. 17. 20. Ve 22. Günleri değerlendirdik. Rahim içi filmden sonra adeti geciken, yumurtlamasi geciken oldu mu? Yoksa testler mi bozuk güvenmemeli miyim bilemedim gene de degerlendirmeye calistik tabi
Ya bu ay bilemedim erken mi yumurtladim yoksa daha yumurtlamadim mi bilemiyorumben erken.yumurtladim test yapmadim kendim anliyordum ama rahim filminden sonra erken yumuttladim bence
Canim ben baya bi gec adet olcam sanirim cunku daha dun yumurtlamam oldu.26.gün.Cnm noldu adet oldunmu bende cekilmistim belki hatirlarsin ama adet oldum ben
Oldu oldu hemde 1 hafta sinirsiz hergun benimde bildigim gunden 3 4 gun sonra yumurtlama oldugu icin hergun oldu ust uste bende farkettigim tek sey adetim baya artti onceden 5 gun suren adet bu ay 7 gun surdu doktor ztn tikaniklik vardir dedi acilmissa o etkilemistir bence bakalm 5 6 ay deniycz olmazsa asilama istiycm sende stres yapma ins olmazsnCanim ben baya bi gec adet olcam sanirim cunku daha dun yumurtlamam oldu.26.gün.ovulasyon testi kullaniyorum. Cok gecikti bu ay cok. Neden bilmiyorum. Bat 21 nisan gorunuyor.yumurtlama gunlerini degerlendirebildin mi bu ay nasildi iliski durumunuz
Hakkimizda hayirlisi olsun İNSALALAH sgaol canim benim. Brnim doktorum da sey dedi normalde bu filmden sonra ilk iki ay normal yolla hamile kalma sansi aetiyo dedi. 2 ay deneyin olmazsa adetinde goruselim dediOldu oldu hemde 1 hafta sinirsiz hergun benimde bildigim gunden 3 4 gun sonra yumurtlama oldugu icin hergun oldu ust uste bende farkettigim tek sey adetim baya artti onceden 5 gun suren adet bu ay 7 gun surdu doktor ztn tikaniklik vardir dedi acilmissa o etkilemistir bence bakalm 5 6 ay deniycz olmazsa asilama istiycm sende stres yapma ins olmazsn
ben rahim filmi cekildigim ay kaldimHakkimizda hayirlisi olsun İNSALALAH sgaol canim benim. Brnim doktorum da sey dedi normalde bu filmden sonra ilk iki ay normal yolla hamile kalma sansi aetiyo dedi. 2 ay deneyin olmazsa adetinde goruselim dedi
INSAALLAH darisi bana isteyen tum kardeslereben rahim filmi cekildigim ay kaldim
Canım ben de rahim filmi cekildiğim ay kaldım[/QUOT cok guzel ya cok sevindim sizin adiniza darisi bizlere İNSAALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?