Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
T gibi duruyor doktor ne dedi?? Mutlaka 3 5 farklı doktora gösterin benim filmimi çeken doktor bilememişti normal demişti ama t rahimli çıkmıştım
Çeken doktor T dedi kadın doğum doktoru normal dedi kafam karıştı gerçektenT gibi duruyor doktor ne dedi?? Mutlaka 3 5 farklı doktora gösterin benim filmimi çeken doktor bilememişti normal demişti ama t rahimli çıkmıştım
Bence iyi bir Prof bulup gösterin ben öyle yaptım ve histeroskopi ameliyatı oldum düzeltilmezse hem gebelik olma ihtimali azalıyor hem de düşük sebebi t rahim benim düşüklerim olmuştu..sebebi t rahim çıktıÇeken doktor T dedi kadın doğum doktoru normal dedi kafam karıştı gerçekten
Başka doktora mutlaka gideceğim ama doktorun T değil demesi şaşırttı ben daha önce kornual gebelik yaşamış olmasam aşılamaya başlayacaktıBence iyi bir Prof bulup gösterin ben öyle yaptım ve histeroskopi ameliyatı oldum düzeltilmezse hem gebelik olma ihtimali azalıyor hem de düşük sebebi t rahim benim düşüklerim olmuştu..sebebi t rahim çıktı
Canım dediğim gibi mutlaka göster alanında uzman rahim profları var en az 3 4 doktor görsün ne olur ne olmazBaşka doktora mutlaka gideceğim ama doktorun T değil demesi şaşırttı ben daha önce kornual gebelik yaşamış olmasam aşılamaya başlayacaktı
Ben ne olur ne olmaz histerkopi olmayı düşünüyorum bilmiyorum bakalım mr da daha iyi çıkar inşallah pek umudum yok amaCanım dediğim gibi mutlaka göster alanında uzman rahim profları var en az 3 4 doktor görsün ne olur ne olmaz
Tam t görünmüyor ama yine de mesafe kısa gibi v şeklinde olan yer dar görünüyor bence tam T değil
Banada öyle geldi tam T olanlarda hatlar baya belirgin oluyor üst taraf üçken gibi aslında doktor da birşey demedi ama çeken kişi T şeklinde rahmin dedi mr da belli olur sanırımTam t görünmüyor ama yine de mesafe kısa gibi v şeklinde olan yer dar görünüyor bence tam T değil
Hamile kaldım aslında ama tüplerden çıktığı yere yerleşmişti düşük oldu şekliyle mi alakalı bilmiyorumiç boşluğu daralmamış bence böyle hamile kalabilirsin mesela benim rahmim y şekli iç boşluk dar ona göre engel değil dendi artık bende şaşıp kalmışım
Birde düşük felan olmadan umursamıyorlar anladığım kadarıyla ben düşüğü söyleyince mr dediler böyle bir şey olmasaydı normal dediiç boşluğu daralmamış bence böyle hamile kalabilirsin mesela benim rahmim y şekli iç boşluk dar ona göre engel değil dendi artık bende şaşıp kalmışım
banada hamile kal düşük yaparsan ameliyat yaparız dediler 15 gün önce ameliyat oldum rahim kalp şekli diye perdeden 3mm aldılar bakalım hamile kalacakmıyım 7 yıl beklemedeyimBirde düşük felan olmadan umursamıyorlar anladığım kadarıyla ben düşüğü söyleyince mr dediler böyle bir şey olmasaydı normal dedi
Birde düşük felan olmadan umursamıyorlar anladığım kadarıyla ben düşüğü söyleyince mr dediler böyle bir şey olmasaydı normal dedi
Y gibi duruyor direkt risk almaya gerek yok bence ben direkt histereskopi istiyorum ya
Ayy baya olmuş ya en kısa zamanda bebeğin olur inşallah ameliyat olmuşsun bence olur hemenbanada hamile kal düşük yaparsan ameliyat yaparız dediler 15 gün önce ameliyat oldum rahim kalp şekli diye perdeden 3mm aldılar bakalım hamile kalacakmıyım 7 yıl beklemedeyim
MR sanırım şekille ilgili daha kesin sonuç veriyor ya rahim filmi tüpler açık mı diye bakılıyor anladığım kadarıylamr de kalp şekli göründü bende ameliyat öncesi 1 yıl daha bekleyin dediler biz 7 yıl bekledik dedik hemen ameliyat istedik