Rahim filminde tüpleri açık çıkanlarr...

leyla_35_35

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
6
0
6
35
İzmir
Arkadaşlar 1 yıl önce düşük yaptım. Daha sonrasında korunmadık fakat gebe kalamadım. Sonrasında hormonlarımda fsh 11 progesteron 7,5 çıktı ve akabinde doktor rahim filmi çektirmemi istedi. Filmi 2 hafta önce çektirdim öncelikle çok korkmayın derim. Çok kısa süren bir işlem. hafif bir ağrı duyuyorsunuz ama katlanılmayacak kadar değil. Neyse rahim filminin sonucu tüplerim açık ( Allah'a çok şükür) . Ben bundan sonraki süreci soracaktım tecrübe eden arkadaşlara...

merhaba.bnde 13 kasımda hsg çektirdim ve tüplerim açık çıktı yalnız progestoren 0.73 çıktı ve adetin 3.gününü beklemeye başladım ama adetim gecikti ve göğüslerim aşırı şişti ve acı vermeye başladı bugün sabah test yaptım sonuç pozitifti ve dr. gittim kandada çıktı hamileyim çok şükürrr. dr tüplerin açıkmış ama genede etkili olmuş hsg dedi çok mutluyuz

çok sevindim tebrikler bende şu an hastalanmayı bekliyorum. senin dediğin gibi göğüslerim inanılmaz acıyor.acaba mı diyorum ama boş yere de ümitlenmek istemiyorum

arkadaşlar merhaba
benim de tüpler şükürler olsun ki açık çıktı ben de merak ediyorum bundan sonra ne yapmak gerekiyor akışına mı bırakalım yoksa tedaviye devam mı..

arkadaşlar merhaba
benim de tüpler şükürler olsun ki açık çıktı ben de merak ediyorum bundan sonra ne yapmak gerekiyor akışına mı bırakalım yoksa tedaviye devam mı..

bundan sonra sanırım yumurtlama takibi yapılıyor. ama bende sıkıldım gitmek istemiyorum . akışına bıraktım gibi. en azından bu ay.

mrb arkadaşlar ben rahim filmini temmuzda çekildim.belki bu filmden sonra hamile kalırım diye ümitlendim olmadi.bu filmden evvel klomen ve çatlatma iğnesi ile tedavim oluyordu.filmden sonrada aşılamam olucaktı ve iki ay üst üste kistim oluştu.bu ay aşılamam olabildi ancak.diyeceğim şu ki eğer bu filmden önce tedaviniz olduysa ve tüpler açıksa aşılama yapıyor doktorlar genelde tabi bu kişiye bağlı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…