• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık rahim filminden sonra hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bana da doktorum eylül ayında rahim filmi dedi ben korkudan aralığa kadar erteledim. İnan ki korkulacak hiç bir şey yok anestezili çekindim ben, o stres uyuyana kadar sonra bi gözünü açıyorsun her şey bitmiş sadece adet ağrısı ve 2-3 gün lekelenmem oldu. Dedim bunun için mi korkmuşum tabi anestezi almasam yine cesaret edemezdim. Umarım bende hsg sonrası hamileler kervanına katılabilirim.
Ben anestezi istemiyorum canım dayanabilirim diye düşünüyorum panik atağım var ama doktorum eşimi de alacak içeri

Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah bende bu ayın başında çekildim filmi bu ay sıkı çalıştık umarım bende sizin gibi alırım güzel haberi tez zamanda :) Bir yanım umut dolu çünkü çok var hsg sonrası hamile kalan, bir yanımda kendini kaptırma diyor.
Amin canım inşallah Rabbim tez zamanda nasip etsin adet zamaniniz ne zaman kac gun kaldi

Oo az kalmış hadi insalllah canım. Benim adetime 7 gün kala adet agrilarm baslamisti bulantilarm felan vardı

Oo az kalmış hadi insalllah canım. Benim adetime 7 gün kala adet agrilarm baslamisti bulantilarm felan vardı

Kasık ağrım var ama bulantı falan yok sadece yumurtlamadan bi kaç gün sonra başlayan bir gögüs agrım var hiç geçmedi büyüdü gögüslerim, sızlıyorda ama bilmiyorum belkide prolaktinim yükseldi ondan böyle oldu :(

Bende bugün adet oldum ne yazık ki ilk ayım boş çıktı :KK43: Ocakta doktora gitmek istiyorum aşılama, tüp bebek neyse yapılsın. Sabrım, umudum ve gözyaşım tükendi artık.

Bende bugün adet oldum ne yazık ki ilk ayım boş çıktı :KK43: Ocakta doktora gitmek istiyorum aşılama, tüp bebek neyse yapılsın. Sabrım, umudum ve gözyaşım tükendi artık.
Canim üzülme bu hsg çekimi kimisine 6 aya kadar oluyo bebek olma olasiligi umidni kaybetme

Kızlar rahim filmi çekildikten sonra kahverengi akıntınız oldu mu adet sancısı gibi sancım var

Benim E="kahvecibaby, post: 58452559, member: 501989"]Benim kanama gibi oldu hemde böyle afedersin parça parça birşeyler geldi hep 3gün sonunda tamamen bitti..[/QUOTE]
Benim de 2. Günüm kanama değil ama kahverengi leke oluyor

Benim E="kahvecibaby, post: 58452559, member: 501989"]Benim kanama gibi oldu hemde böyle afedersin parça parça birşeyler geldi hep 3gün sonunda tamamen bitti..
Benim de 2. Günüm kanama değil ama kahverengi leke oluyor[/QUOTE]

Çok uzun sürmüyor hemen herkeste de oluyor bu kahverengi lekelenmeler ;)

Back
X