Rahim filminden sonra kaç ay sonra hamile kaldınız?

2706aaa

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2020
135
86
18
Rahim filmi çekilip herşey normalse kaç ay sonra hamile kaldınız? Rahim filminden sonra hamilelik daha yüksek ihtimal diyorlar

çektirmedim ama böyle giderse bende çektireceğim. ağrılı bir işlem olduğunu söylüyorlar öyle mi?

Acı eşiğinize bağlı ben yeni çektirdim öle abartıkları kadar acı ağrı olmadı anestezisiz çekildim hemde

Acı eşiğinize bağlı ben yeni çektirdim öle abartıkları kadar acı ağrı olmadı anestezisiz çekildim hemde

Bende rahimde yapışıklık veya tüplerde tıkanıklık mı var diye ilaçlı olmak aklımda ama öyle korkuttukları için arayışa bile girmedim. İnşaallah bu ay gebelik gerçekleşir de hiç gerek duymam. Rabbim sana da tez vakitte nasip etsin inşaallah.

Rahim filmi çekilip herşey normalse kaç ay sonra hamile kaldınız? Rahim filminden sonra hamilelik daha yüksek ihtimal diyorlar
Bende üç dört gün önce çekildim
Doktorum bu ay bi aksilik olmassa gebelik bekliyoruz dedi
Rahim filmine baya güveniyor doktorlar ama bakalım görces bu ay=)

Rahim filminden sonra gebelik ihtimalindeki artış sorunu olup da ortadan kalkanlar için oluyor. Özellikle tüplerde tıkanıklık veya rahimde yapışıklık söz konusuysa gebelik zor oluyor hatta olmuyor. Bu sorunlar çözülünce daha kolay gebelik sağlanıyor. Hiçbir sorunu olmamasına rağmen sırf rahim filmi çekildi diye gebelik ihtimalinde artış söz konusu değil. Umarım gönlüne göre en kısa sürede olur 🙏

Bende rahimde yapışıklık veya tüplerde tıkanıklık mı var diye ilaçlı olmak aklımda ama öyle korkuttukları için arayışa bile girmedim. İnşaallah bu ay gebelik gerçekleşir de hiç gerek duymam. Rabbim sana da tez vakitte nasip etsin inşaallah.

İnşallah hepimize nasip etsin ama eğer bu ay olmazsa bence çekil çünkü bi sıkıntı varsa boşuna zaman kaybetmiş olursun

Ben rahim filmi 13 ay önce çektirdim çekildikten sonra hamile kalınmıyor 8 haftalık hamileydim kalp atışından dolayı kürtaj oldum

Bende üç dört gün önce çekildim
Doktorum bu ay bi aksilik olmassa gebelik bekliyoruz dedi
Rahim filmine baya güveniyor doktorlar ama bakalım görces bu ay=)
İnsh hamilesindir bende bu ay başında çektirdim şuan adetliyim tek ümidim buydu buda olmadı çok çok üzgünüm 😭

İnsh hamilesindir bende bu ay başında çektirdim şuan adetliyim tek ümidim buydu buda olmadı çok çok üzgünüm 😭
Bende ümitliydim ama iki gün önce eşimde varikosel olduğunu öğrendik
Doktor sperm değerleri çok kötü değil henüz çok etkilememiş yüzde elli sansınız var dedi doğal yolla
Bakalım bu ay insallahh olur
Yoksa mecbur ameliyat olcak eşim🤦‍♀️

Mayıs 2019 da çektirdim hala hamile kalamadım hiç bir sorum olmamasına rağmen artık kafayı yiyeceğim 3 kere aşılama yaptırdım herşeyi denedim olmadı bi tüp bebek kaldı ki ondan bile umudum yok bence bi etkisi yok yani ben görmedim

Back
X