Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acı eşiğinize bağlı ben yeni çektirdim öle abartıkları kadar acı ağrı olmadı anestezisiz çekildim hemde
Bende üç dört gün önce çekildimRahim filmi çekilip herşey normalse kaç ay sonra hamile kaldınız? Rahim filminden sonra hamilelik daha yüksek ihtimal diyorlar
Bende rahimde yapışıklık veya tüplerde tıkanıklık mı var diye ilaçlı olmak aklımda ama öyle korkuttukları için arayışa bile girmedim. İnşaallah bu ay gebelik gerçekleşir de hiç gerek duymam. Rabbim sana da tez vakitte nasip etsin inşaallah.
Ben rahim filmi 13 ay önce çektirdim çekildikten sonra hamile kalınmıyor 8 haftalık hamileydim kalp atışından dolayı kürtaj oldumRahim filmi çekilip herşey normalse kaç ay sonra hamile kaldınız? Rahim filminden sonra hamilelik daha yüksek ihtimal diyorlar
İnsh hamilesindir bende bu ay başında çektirdim şuan adetliyim tek ümidim buydu buda olmadı çok çok üzgünümBende üç dört gün önce çekildim
Doktorum bu ay bi aksilik olmassa gebelik bekliyoruz dedi
Rahim filmine baya güveniyor doktorlar ama bakalım görces bu ay=)
Bende ümitliydim ama iki gün önce eşimde varikosel olduğunu öğrendikİnsh hamilesindir bende bu ay başında çektirdim şuan adetliyim tek ümidim buydu buda olmadı çok çok üzgünüm![]()