Arkadaşlar 27 haftalık hamileyim.son kontrolümde doktor karın çevresinin geri olduğunu söyledi..biraz baktım internetten baktım hiç iyi şeyler yazmıyordu..çok endişeliyim..doktor doğuma kadar hergün yapmam için fragmin diye iğne verdi.böyle sorun yaşayan varsa lütfen acele cevap yazsın.önerisi varsa yazsın.
Benim arkadaşımın bebeğinin daehep karın çevresi geriydi.Kız bi de kötü beslenip sigara falan da içerdi.Kendi hayatından hiç ödün vermeden geçirdi hamileliğini.Gayet sağlıklı doğdu bebeği.Sadece biraz zayıf doğdu.Sağlığı iyi olsun gerisi önemli değil.Belki haftalar ilerledikçe kendi haftasını yakalar.
Benim arkadaşımın bebeğinin daehep karın çevresi geriydi.Kız bi de kötü beslenip sigara falan da içerdi.Kendi hayatından hiç ödün vermeden geçirdi hamileliğini.Gayet sağlıklı doğdu bebeği.Sadece biraz zayıf doğdu.Sağlığı iyi olsun gerisi önemli değil.Belki haftalar ilerledikçe kendi haftasını yakalar.
gerçekten mi sadece karın çevresi mi?ben sigara içmiyorum ilk aylar bulantı çok oldu,iştahsızlık hala var ama elimden geldiğince zorla yemeye çalışıyorum.intte ölüme neden olur diyor.çok korkuyorum ona bişey olursa dünya başoma yıkılır.
Arkadaşlar 27 haftalık hamileyim.son kontrolümde doktor karın çevresinin geri olduğunu söyledi..biraz baktım internetten baktım hiç iyi şeyler yazmıyordu..çok endişeliyim..doktor doğuma kadar hergün yapmam için fragmin diye iğne verdi.böyle sorun yaşayan varsa lütfen acele cevap yazsın.önerisi varsa yazsın.
gerçekten mi sadece karın çevresi mi?ben sigara içmiyorum ilk aylar bulantı çok oldu,iştahsızlık hala var ama elimden geldiğince zorla yemeye çalışıyorum.intte ölüme neden olur diyor.çok korkuyorum ona bişey olursa dünya başoma yıkılır.
Aman internete ne bakıyosun.Başın ağrısa beyninde tümör var diyo.Biraz da genetik olabilir belki.Hani başı falan küçük çıkınca öyle der ya doktorlar ailede de kafası ufak olan varsa belki öyle bişeydir.Öyle ölüm falan getirme faklına azla da araştırma yalan yanlış bir sürü bilgi çıkabiliyo internette.İlerleyen haftalarda gerilik daha da artmamışsa sorun yok.Olumlu düşün olumlu şeyler olsun.
rahimiçi gerlik iki türlü..biri bebeğin tüm vücudu geri kalıyor(simetrik)ikincisi ise sadece karın çevresi yani asimetrik gerilik.benim ki sadece karın çevresi.senin durumun nasıl
rahimiçi gerlik iki türlü..biri bebeğin tüm vücudu geri kalıyor(simetrik)ikincisi ise sadece çevresi yani asimetrik gerilik.benim ki sadece karın çevresi.senin durumun nasıl
Benim de karın çevresinde gerilik var. Böbrek sorunum yüzünden 24. haftadan itibaren gerilik başladı. 2,5-3 haftaya kadar gerilik çıktı 27. haftada.. Ama şu an olumlu gelişmeler görülüyor çok şükür..
Benim de karın çevresinde gerilik var. Böbrek sorunum yüzünden 24. haftadan itibaren gerilik başladı. 2,5-3 haftaya kadar gerilik çıktı 27. haftada.. Ama şu an olumlu gelişmeler görülüyor çok şükür..
herhangi bir tedavi verdiler mi?bana bebeğe yeterince kan gitmediği için olmuş dediler.bu yüzdende kendi stoklarını tüketmiş.kanın fazla gitmesini sağlamak için de doğuma kadar yapmam için iğne verdiler ama daha başlamadım.bikaç doktora daha soracam.sen ne yaptın yani doktorlar ilaç mı verdi?bir de tamamen iyileşme şansı var mı,ne kadar sürede anlarız?çok merak ediyorum ya ,geceleri kabuslar görmekten uyayamıyorum bile
herhangi bir tedavi verdiler mi?bana bebeğe yeterince kan gitmediği için olmuş dediler.bu yüzdende kendi stoklarını tüketmiş.kanın fazla gitmesini sağlamak için de doğuma kadar yapmam için iğne verdiler ama daha başlamadım.bikaç doktora daha soracam.sen ne yaptın yani doktorlar ilaç mı verdi?bir de tamamen iyileşme şansı var mı,ne kadar sürede anlarız?çok merak ediyorum ya ,geceleri kabuslar görmekten uyayamıyorum bile
İlk olarak bebeğin ciğer gelişimi için 4 doz celectone kullandım. Sonra böbreklerim için antibiyotik.. Bende de bebekten anneye geçişte problem vardı. Kan akımı sağlıklı değildi. Bunun sebebi ise geçirdiğim nefritmiş. Ben hiç kötü düşünmedim düşünmüyorum. İyi olacağını biliyorum. Zaten doktor son kontrolde çok şaşırdı. Bu kadar gelişme beklemiyordum dedi. Tamamen iyileşmese bile olumluya gitme şansını yakaladık. Gerçi ben tamamen hallolacağını düşünüyorum. Bebeğimi o kadar iyi hissediyorum ki aklıma kötü bir şey gelmiyor. Siz de lütfen kötü şeyler düşünmeyin. Onunla hep temasta olun. Birlikte başaracağınıza inanın. Ayrıca tedaviyi geciktirmeyin. Bir gün bile çok önemli. Güvendiğiniz bir doktor bulun ve kendinizi teslim edin.
Sonra ne durumda oldunuz kızlar şuan başıma böyle bişey geldi 1 hafta gerilik var bendede yazınızı gördüm ne durumda doğum yaptınız iyimiysi bebişleriniz