rahim içi kanaması

ela_aysen

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
1
0
6
35
Kayseri
arkadaşlar 5 aylık hamileyim 3.5 aylıkken kanamam oldu doktora gittik rahim içi kanmam olduğunu söyledi yatış verdi yaklaşık 1,5 aydır yatıyorum dün doktora tekrar gittik kanamanın durduğunu ancak rahimdeki kanın hala bitmediğini söyledi bu durumu yaşayanlar varmı neden hala geçmiyor doktor yatmaya devam etmem gerektiğini söyledi bebeğimde büyüdü artık ama hala yatıyorum :S

Merhaba bende 13. haftada aynısını yasadım ve 1 aydır yatıyorum progesteron jel ve iğne kullanıyorum donem donem kanamalarım yenıledı her seferınde ıgne ve ılacın dozunu tekrar ayarladı doktor. dun yıne kanamam oldu doktora gıttıgımde kanamalı alanın kuculduğunu gördük. aynı zaman da plesentan onde dedi.sende de oylemıymış. bundan sonra ne yapıcaz ben de bılmıyorum haftaya yıne kontrol var bakalım hayırlısı ınsllah bazen rahatlıyorum bazen de cok korkuyorum.yalnız bu 1 aylık dınlenme donemınde her hafta doktor kontrolune gıttık. su anda 18 haftalığız.gelişmeleri paylasalım.ben de benımle aynı durumda olan kımseyı bulamadım cunku. sevgiler.

Gecmis olsun arkadaslar Allah yavrulariniza saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Ben 3 ay once kurtaj olmak zorunda kaldim 2 aylik bebegimi bu kese disi kanama alini yuzunden kaybettim.10 gun boyunca ayni adet gorur gibi kanamam surdu en son bebegimin gelisimi geriledi kalbi durdu..Allahim hic kimseye yasatmasin. Ben kadin dogum hastanesinin aciline 1 hafta boyunca her gun gittim vajinal ultrasondan bebege bakip gonderdiler bir ilaci yokmu bunun diye sordum bana hicbir sey kullandirmadilar bebegim oldukten sonra progestan verdiler ben progestanin ne oldugunu bile bilmiyordum. Kanamam durdu 12 gun bebegimde oldu. Ben de su an korunma donemimi tamamladim 3 aydir folikasit kullaniyorum. Tekrar ayni seyi yasamaktan cok korkuyorum. Birde arkadaslar bu tur durumlarda 9 ay evde yatarak hamilelik geciren varmis. Siz calisiyor musunuz bilmiyorum nasil izin veya rapor aliyorsunuz. Ben memurum topu topu 20 gun iznim var yani ayni seyleri yasarsam nasil izin alabilirim bilmiyorum, kadin dogum dr lari uzun sureli raporlar verebiliyorlar mi.

canım benim ben de devlet memuruyum haileliğimde düşük riski yaşadım ve doktorum doğuma kadar 45 güblük raporlarla yatırdı. zaten nezaman çalışmaya başlasam kanamam oluyodu. raporu özel hastaneden kadın doğum uzmanım vermişti devlet hastanesind vermiyolar malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…