- Konu Sahibi hayattttttt
-
merhaba arkadaşlar,
bende 2 kez tüp bebek denendi.1.si kimyasal gebelikti 2.dondurulmuşlarla oldu negatif sonuçlar.dün doktora gittiğimde doktor rahim içinde polip var dedi alınması gerektiğini söyledi.kafam karıştı o anda üzüntüden ağrıdan soramadım böyle bişey varsa rahim filiminde önceden gözükmezmiydi.bu durumda olan arkadaşlar ne yaptı.3.deneme için nekadar bekledizniz.Birde yara oluştu bu yara kendiliğinden düzelirmi acaba paylaşırmızınız.
ALLAHIM HER İSTEYENE NASİP ETSİN İNŞ.HAYIRLI BEBİŞLER....
canım gittiğin yer neresi bilmiyorum ama çok saçmalamışlar..2 defa denemişsin ve sonra polip var demişler...böyle bişe olamaz sen ilk tedaviye başladığın zaman muayene olmadınmı....polip muayenede ultrasonla bakıldığında belli olur...rahim filmi falan diyosun hayır canım muayenede belli olur....nasıl bu şekilde işlem yaparlar anlamıyorum....hakkını ara canım sor herşeyi onlara....bendede vardı ilk muayeneye gittiğim zaman doktorum polip var dedi ve bana ultrasondan gösterdi...tüp bebeğe başlayamam çünki kese kendine yer bulamazsa gebelik oluşmaz dedi..bu riske girmeyelim alalım sonra transfer ederiz dedi...yumurtalarım toplandı ve donduruldu...daha sonra gittim ve anesteziyle histeroskopi yöntemiyle polip alındı hatta 2 taneymiş diğeri çok ufakmış onları aldı...ilaç kullandım 1 ay sonra transfer oldu....ama sonuç negatif oldu sorun bulamadılar 1 ay ara veriyoruz....şimdi temmuzun 19 u gibi ikinci için başlıycam inşallah bu sefer tutar.... hakkımızda hayırlısı inşallah....
sevgili miragem
bizler bu sitede deneyemlerimizi ve yaşadıklarımızı paylaşıyoruz...kimse bilmediği bir konu hakkında yorum yapmıyo....polip hakkında çok fazla bilgiye sahibim boş ve bilinçsiz yorum yapmam..artısını eksisini araştırıp bu işlemi yapmaya karar verdim...bu konuyu açan arkadaşımında paniğe sürükleniceğini sanmıyorum çünki ortada paniğe sürüklenicek bi durum yok....bence gayet akıllı ve mantıklı bir insandır okuduklarını araştırıp doktoruna sorucak ve en doğru bilgiyi alıcaktır...en azından kafasında soru işareti kalmaz....bu kadar endişelenip kendini üzme..arkadaşım araştırıp neyin ne kadar doğru olduğunu öğrenmiştir...
sanırım hamilesin rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.......
lütfen sadece konuşmuş olmak için konuşmaaaa.........bu konuyuda uzatıp daha fazla gerilme.......bende zaten sitede deneyimlerimizi yaşadıklarımızı paylaştığımızı yazmıştım.bildiğimi tekrar bana yazmana gerek yoktu.yerimseniben
tanımadığım insanları boş ve bilinçsiz olmakla itham etmem.bu sana ait bir yorum.ve bence kullanılmaması gereken ağır bir kelime.
o yazdığım yazıyıda senin geçirdiğin süreçle ilgili değil konu başlığı açan arkadaşa doktoru ve gittiği merkez hakkında "saçmalamışlar" dediğin için yazdım.
ne seni ne de o arkadaşı tanımam..sen belki şahsen tanıyorsundur ve paniklemeyeceğini düşünmüş olabilirsin.
ama sonuçta tüp bebek tedavisi gören kadınlar gerek kullandıkları ilaçlar gerekse geçirilen evrelerle hassaslaşıyor.herkes her an olumsuz düşüncelere kapılabiliyor.
bu tedavideki positive etkilerden birinin moral ,umut,iyimserlik olduğunu hepimiz biliyoruz.
ben empati yaptığımda doktorum ve gittiğim merkez hakkında "saçmalamışlar "ifadesini son derece irite edici buldum.senin nezninde herkesein itinalı kelimeler seçmesini talep ettim.bu kadar alınmana gerek yoktua.s.
sevgilerimle..
merhaba arkadaşlar,
bende 2 kez tüp bebek denendi.1.si kimyasal gebelikti 2.dondurulmuşlarla oldu negatif sonuçlar.dün doktora gittiğimde doktor rahim içinde polip var dedi alınması gerektiğini söyledi.kafam karıştı o anda üzüntüden ağrıdan soramadım böyle bişey varsa rahim filiminde önceden gözükmezmiydi.bu durumda olan arkadaşlar ne yaptı.3.deneme için nekadar bekledizniz.Birde yara oluştu bu yara kendiliğinden düzelirmi acaba paylaşırmızınız.
ALLAHIM HER İSTEYENE NASİP ETSİN İNŞ.HAYIRLI BEBİŞLER....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?