Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
RAHİM İLTİHAPLANMASI DAHA ÖNCE GEÇİRMEDİM AMA BİLDİĞİM KADARIYLA BELİRTİLERİ; AYBAŞI KANAMALARI FAZLA OLUR. VAJİNADAN AKINTI, BACAKLARDA VE LEĞEN KEMİĞİNDE AĞRI OLUR.CADIARZU
valla bende de rahip iltihaplanması vardı
doktora gittim antibiyotik fitil vs.. ilaç kullandım
bende okadar belirti yoktu
sadece bazen çok sarı ve koyu akıntı olurdu
en büyük belirti buymuş
bunun yanı sıra ilişki sırasında ve sonrasında ağrı yaparmış
ben uzun süredir bu hastalıkla uğraşıyorum,bende düşükten sonra oldu malesef,önce fitil kullandım,sonra antibiyotik ancak geçmedi..benim akıntım ve kasıklarımda ağrı oluyor ve son bi kaç aydırda çok uzun süreli adet gecikmeleri...
RAHİM İLTİHAPLANMASI DAHA ÖNCE GEÇİRMEDİM AMA BİLDİĞİM KADARIYLA BELİRTİLERİ; AYBAŞI KANAMALARI FAZLA OLUR. VAJİNADAN AKINTI, BACAKLARDA VE LEĞEN KEMİĞİNDE AĞRI OLUR.CADIARZU
aman Allahim yoksa bendede rahim iltihaplanmasimi var.bu belirtilerin hepsi beende mevcut,yoksa bu yüzdende bebegim olmuyor,ben sali gunu ilk isim doktora gitmek,insallah kötu bir sey cikmaz.
aman Allahim yoksa bendede rahim iltihaplanmasimi var.bu belirtilerin hepsi beende mevcut,yoksa bu yüzdende bebegim olmuyor,ben sali gunu ilk isim doktora gitmek,insallah kötu bir sey cikmaz.
merhabalar arkadaşlar
bende dün muayene oldum ve doktor az bişey iltihap olduğunu söyledi.antibiyotik ve fitil verdi.geçer dedi.birde maydanoz suyu iç dedi.
ilaç kullanıpta iğleşen varmı aranızda?doktor önemsiz dedi de burada okuyunca biraz ürktüm