rahim iltihaplanması

sermus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2007
117
3
96
arkadaşlar ben yaklaşıl 14 ay önce 7haftalık bir düşük yptım,ondan sonra 3 ay korundum,11 aydır da bekemedeyim malesef...2 ay önce doktora gittiğimde rahimde iltihaplanma olduğunu öğrendim,belirtileim ise özellikle ilişkiden sonra gelem kötü kokulu akntı,kasıklarımda ağrı ve adet gecikmesiydi..her ay 28 günde bir adet olmama rağmen geçen ay 48. günde adet oldum,bu aysa 11 gün geçmesine rağmen henüz adet olamadım.aranızda bu rahatsızlığı yaşayan,tadevi olan veya bilgisi olan varsa,yardımlarınızı bekliyorum...

slm benimde böyle bir rahatsızlığım ortaya çıktı ama benim henüz bebeğim yok
bu yüzden ön muayene için doktora gittim. Gebelik düşündüğümü söyledim.
Jinokoloik muayene sırasında rahimde ufak bir yara ve iltihaplanma olduğunu söyledi.
Benimde adetim 10 gün falan geçiyodu. Doktor bundan dolayı olmamış olabilir dedi.
Şuan ilaç tedavisine başladım.Pazartesi kontrole gidicem .İnşallah gebelik için uygun olmuştur:
Tek dileğim bu .Allahım isteyen herkese versin..

ilaydacım öncelikle geçmiş olsun,anibiyoik mi kullanmaya başladın ?ve seninde ağrıların varmıydı

Canım teşekkür ederim...
Benim öyle farkedilecek ağrım yoktu.Hatta hiç yoktu
Son zamanlarda ilişki sonrasında Hafif bir ağrı hissetmeye başladım.
Doktor bana 3 farklı ilaç verdi.
Biri antibiyotik diğeri vajinal fitil diğeride hap
Şimdilik bunları kullandım

geçen ay bende antibiyotik kullandım ama geçmedi benim sıkıntılarımidaha öncede fitil kullanmıştım zaten,inşallah bir an önce bebişlerimize kavuşuruz..

inşallah canım yaa
Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin
Bizede annelik duygusunu yaşatsın

canım benımde ıltıhapta cıktı doktorum vagi-hex diye bi fitil verdi cok etkili oldu birde 2 tane antıbıyotık isimlerini yazıyım biteral tenox ben memnunum ilaçlardan hala kullanıyorum gectı galıba ıltıhabım

kızlar birde civanperçemi otunun bu iltihapları giderdiği söyelniyor.bi araştırın isterseniz

arkadaşlar teşekkürler,fokurfokur belli bir süre ben içtim onu,ancak oturma banyosu yapmak gerekiyormuş...

slm arkadaşlar bende aynı şekilde rahimde küçük bir yara ve iltihap çıktı bir haftalık ilaç tedavisi verdi fitil ve antibiyotik.büyük ihtimalle geçer yara küçük dedi fakat geçmesse dondurucakmış yarayı.bu iltihap ve yara gebe kalmayı güçleştiriyomuş.bende adet düzensizlikleri yok genelde düzenli sayılır bi kaç ün farkediyo en fazla.ilaçlara 4, gün oldu başlayalı umarım geçer çok kişi bu tedaviden hemen sonra hamile kalıyomuş umarım hamiş oluruz hepimiz.

slm arkadaşlar bende aynı şekilde rahimde küçük bir yara ve iltihap çıktı bir haftalık ilaç tedavisi verdi fitil ve antibiyotik.büyük ihtimalle geçer yara küçük dedi fakat geçmesse dondurucakmış yarayı.bu iltihap ve yara gebe kalmayı güçleştiriyomuş.bende adet düzensizlikleri yok genelde düzenli sayılır bi kaç ün farkediyo en fazla.ilaçlara 4, gün oldu başlayalı umarım geçer çok kişi bu tedaviden hemen sonra hamile kalıyomuş umarım hamiş oluruz hepimiz.

arkadaşlar peki ilişkden sonra kötü kokulu bir akıntınız oluyormu?ben çok muzdaribim bu konudan

merhaba bende 7 haftalıkken kürtaj oldum ondan sonra ki ay adet günümde kasıklarımda acayip agrılar oldu doktoro gitdip ve enfeksiyon kapmış kürtaj esnasında ki aletlerden dedi (böyle birşey olabilirmiş) 4 kutu antibiyotik kullandım. ertesi ay agrım olmadı adet olurken fakat ondan sonraki ay yine oldu ve böyle agrılı 3 ay geçirdim.daha sonra yine koturole gitdim ve hiçbirşey olmadıgını gayet normel oldugunu söylediler agrıları gidermek içinde dogun kontrol hapı önerdi fakat bende bebek istedigim içn kullanmadım bu ay hiç agrısız adet oldum .

öncelikle geçmiş olsun,bende bir düşük yaşadım malesef,sanıırım ondan sonra oldu bu sorıun,bir kutu antibiyotik kullandım ama geçmedi sanırım çünkü ağrılarım devam etti,yeniden kontrole gidicem bende..

arkadaşlar 2 yıldır korunmuyorum eşimdede sorun yok ama bende iltihaplanma var baya kokulu hemde ağrıda yapıyo sarı leke halinde ilişkiye girince daha cok kokuyo acaba ondanmı olmuyo bebek.

bendede iltihaplanma var banada 1 fitil bi antibiyotik birde hap verdi smear testine soktu yara yok dedi ilaçlarımda bitti bakalım koku kalmadı şimdi ama bazen yumurtalıgım agrı yapıyo ilşkide cok kokuyodu.hayırlısı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…