Rahim adetin 10 günü ince çıkınca bekleyelim belki kalınlaşır dediğim zaman buseferde rahimin kabul edilebilirligini kaciririz demişti.ama adete yakın tramsver yapılıyormuş okumuştum .İnşallah bakalım. Yalnız transferim yeni adete bikaç gün kala olcak. Böyle olan var mı hiç?
Bakalım artık inşallah rahmin o kabul edilebilir zamanını kaçırmıyorumdurRahim adetin 10 günü ince çıkınca bekleyelim belki kalınlaşır dediğim zaman buseferde rahimin kabul edilebilirligini kaciririz demişti.ama adete yakın tramsver yapılıyormuş okumuştum .
Bende Çarşamba histeroskobi olacam inşallah kolay atlatirim stres yaptım birazBakalım artık inşallah rahmin o kabul edilebilir zamanını kaçırmıyorumdur
Anestezili değil mi o?Bende Çarşamba histeroskobi olacam inşallah kolay atlatirim stres yaptım biraz
Evet anestezili.mudahale amaçlı yapacakAnestezili değil mi o?
Korkma o zaman bişey hissetmeyeceksin. Neye müdahale amaçlı onu anlamadım?Evet anestezili.mudahale amaçlı yapacak
Rahim geriye donukmus.birde hafif t görünümü varmisKorkma o zaman bişey hissetmeyeceksin. Neye müdahale amaçlı onu anlamadım?
Onu düzeltecek o zamanRahim geriye donukmus.birde hafif t görünümü varmis
Benimde rahim T seklindeymis ikinci histereskopide gördü doktor şimdi 3. 'yu olucamSorun şu ultrason görüntüsünde rahimi net göremiyor. biraz rahimi t gibi gorunuyor. Rahmin pozisyonu geriye doğruymuş.guya onu düzeltecek. Biraz torpilicekmis ki rahim rahat kalinlassin.
Rahim inceliği sorunun varmiydi.Benimde rahim T seklindeymis ikinci histereskopide gördü doktor şimdi 3. 'yu olucam
Sizde rahim inceliği nekadarRahim inceliği sorunun varmiydi.
En son 7.3 ile iptal oldu.6.5 5.3 olduğu zamanlarda olduSizde rahim inceliği nekadar
Transfer yapılabilirdi. 7 yi geçmiş çünkü.En son 7.3 ile iptal oldu.6.5 5.3 olduğu zamanlarda oldu
Birdaki aya belki daha iyi olur. ÜzülmeyinEn son 7.3 ile iptal oldu.6.5 5.3 olduğu zamanlarda oldu
Doktor rahimi iyi görmedi t şeklinde duruyor dedi.histerodkobiyle düzeltti. Sonrasında öncede olsa tramsver yaparız dedi.Transfer yapılabilirdi. 7 yi geçmiş çünkü.
İnşallah ama rahim inceliği mucizevi şekilde düzelecek birşey değil. Adet olunca gidecem inşallah 7 altında olmaz.Birdaki aya belki daha iyi olur. Üzülmeyin
Siz neyaptiniz. Aynı sıkıntı sizde de vardı.Transfer yapılabilirdi. 7 yi geçmiş çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?