Rahim kalınlaşması ?

denizdeniz06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
270
138
23
Kızlar 11 inde kasık ağrım vardı doktor 2 yumurtan var onlar ağrıyor dedi.Bugün ultrason da 2 yumurtayı da göremedi ve rahim patlıcan gibi gözüjüyordu çok kalınlaşmış HCG yükselmesi lazım dedi cuma tekrar istedi böyle bişey yaşayan var mı hala adet olmadım sizce hamile miyim

Adet olacağın zaman rahim incelmesi olur ama bende hamileyim ama rahim kalinlasmam varmı onu bilmiyorum seninde kalinlasma olduğuna göre bence adet olmayacaksin

Rahim genelde ya adet olacıgın zamana yakın kalınlaşıt yada hamilelik söz konusu olursa kalınlasma olır bunun ikisi dışında kalınlasma olmaz ama bence sende gebelik söz konusu değerlerin belki bir anda yükselicektir

Reactions: mnt
Cnm sen en son hamile degilmiydinn??

Cnm sen en son hamile degilmiydinn??
Yok canım dış gebelikmiş o
Bilemiyorum inşallah öyle olur çok fazla akıntım var inşallah bu sefer olur 2 yumurtadan biri tutmuştur dye umuyorum

Benim öyle oldu canım. Doktor rahmin kalınlaşmış, adet olacaksın dedi. 3 hafta adet görmedim. Meğer hamileymişim :) darısı başına inşallah. 2 yumurta birden döllendiyse ikiz bile olabilir :)

Aminn insAllahh cnmm diledigin olur hamile kalirsin :)

Kızımda hcg 11 di. Doktor baktı sadece rahim duvarında kalınlaşma var büyük olasılık gebelik var dedi. 2 hafta sonra gel dedi. Kesemizi ozmn gördük

Y
Kızımda hcg 11 di. Doktor baktı sadece rahim duvarında kalınlaşma var büyük olasılık gebelik var dedi. 2 hafta sonra gel dedi. Kesemizi ozmn gördük
Yüreğime su serpti bu yorumun inşallah benimde öyle olur adet olmak istemiyorum ama çok akıntım var olacağım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…