- 21 Eylül 2016
- 270
- 138
- 23
- Konu Sahibi denizdeniz06
-
Yok canım dış gebelikmiş oCnm sen en son hamile degilmiydinn??
Yok canım dış gebelikmiş oCnm sen en son hamile degilmiydinn??
Bilemiyorum inşallah öyle olur çok fazla akıntım var inşallah bu sefer olur 2 yumurtadan biri tutmuştur dye umuyorumRahim genelde ya adet olacıgın zamana yakın kalınlaşıt yada hamilelik söz konusu olursa kalınlasma olır bunun ikisi dışında kalınlasma olmaz ama bence sende gebelik söz konusu değerlerin belki bir anda yükselicektir
İçini ferah tut canımYok canım dış gebelikmiş o
Bilemiyorum inşallah öyle olur çok fazla akıntım var inşallah bu sefer olur 2 yumurtadan biri tutmuştur dye umuyorum
Yani bencede incelmeli çünkü dökülmeye başlaması gerecek incelip dağılmalıAdet olacağın zaman rahim incelmesi olur ama bende hamileyim ama rahim kalinlasmam varmı onu bilmiyorum seninde kalinlasma olduğuna göre bence adet olmayacaksin
Ay inşallah canım ya sende sağ sağlim kavuş bebeğine inşallahBenim öyle oldu canım. Doktor rahmin kalınlaşmış, adet olacaksın dedi. 3 hafta adet görmedim. Meğer hamileymişim :) darısı başına inşallah. 2 yumurta birden döllendiyse ikiz bile olabilir :)
Ay inşallah canım ya sende sağ sağlim kavuş bebeğine inşallah
Gecmis olsunn cnmm yaYok canım dış gebelikmiş o
Amin canım çok teşekkürler güle güle büyüt :)doğdu bile şükür:) profildeki minnoş ayaklar oğlumun ayakları :) inşallah rabbim sana da en hayırlı zamanda nasip etsin
Çok sağol canım 5 inde kurtuldum korunmana gerek yok dedi bende korunmadım inşallah tutar bakalım hep ıslağım ayıptır söylemesi adet olcakmış gibi hep beyaz uzayan akıntı var ama doktor yumurtalar çatlamış dedi anlamadımGecmis olsunn cnmm ya
Aminn insAllahh cnmm diledigin olur hamile kalirsin :)Çok sağol canım 5 inde kurtuldum korunmana gerek yok dedi bende korunmadım inşallah tutar bakalım hep ıslağım ayıptır söylemesi adet olcakmış gibi hep beyaz uzayan akıntı var ama doktor yumurtalar çatlamış dedi anlamadım
Akıntın var mıydı peki veya belirgin bi belirtin :)Benim öyle oldu canım. Doktor rahmin kalınlaşmış, adet olacaksın dedi. 3 hafta adet görmedim. Meğer hamileymişim :) darısı başına inşallah. 2 yumurta birden döllendiyse ikiz bile olabilir :)
Yüreğime su serpti bu yorumun inşallah benimde öyle olur adet olmak istemiyorum ama çok akıntım var olacağım gibiKızımda hcg 11 di. Doktor baktı sadece rahim duvarında kalınlaşma var büyük olasılık gebelik var dedi. 2 hafta sonra gel dedi. Kesemizi ozmn gördük
Benimde çok akıntım vardı . Olumlu düşün gebeliktedir çoooook akıntı oluyor.Y
Yüreğime su serpti bu yorumun inşallah benimde öyle olur adet olmak istemiyorum ama çok akıntım var olacağım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?