- 25 Nisan 2023
- 587
- 252
- 33
- 29
- Konu Sahibi Papatya6565
-
Bende aynı durumdayım.Bu ay ilaçla regl oldum 5. Gün yine incelmedi (5.8mm)Merhaba arkadaşlar geçen ay rahim kalınlığı nedeniyle iptal olmustu transferim doğum kontrol hapı vermisti doktorum pazar günü kontrolüm var sizce doğum kontrol hapları rahimi inceltir mi bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Adetliyken 5in altında olması gerekiyorRahim kalınlığı kaç olması lazım? bende transfer hazırlığına başladım 8mm ölçüldü
Yaa benim adetin ikinci günü 11 mm üçüncü günü 5 ile 6 arasiydi iptal oldu inşallah bu sefer olması gerektiği gibidirBende aynı durumdayım.Bu ay ilaçla regl oldum 5. Gün yine incelmedi (5.8mm)
Tekrar ilaç başladık beklemeye devam
Adetin 6. günü ölçüldüAdetliyken 5in altında olması gerekiyor
Yaa benim adetin ikinci günü 11 mm üçüncü günü 5 ile 6 arasiydi iptal oldu inşallah bu sefer olması gerektiğiBende aynı durumdayım.Bu ay ilaçla regl oldum 5. Gün yine incelmedi (5.8mm)
Tekrar ilaç başladık beklemeye devam
Ayyy maşallah darısı benim başımaBen nar suyu içmiştim bol bol o zaman mevsimiydi ama şimdide doğal nar suyu her markette var zaten. Histeroskopi olmama rağmen kontrolde 14mm olmuştu diye hatırlıyorum 1 hafta sonra da transfer oldum doktor daha da kalınlaşmış demişti çok şükür tutundu da.
Nar suyu kalınlaşmasına mı çözüm olarak öneriliyor yoksa inceltiyor muBen nar suyu içmiştim bol bol o zaman mevsimiydi ama şimdide doğal nar suyu her markette var zaten. Histeroskopi olmama rağmen kontrolde 14mm olmuştu diye hatırlıyorum 1 hafta sonra da transfer oldum doktor daha da kalınlaşmış demişti çok şükür tutundu da.
Yaben googlede baktimda kalinlasmasi için oneriliyormusNar suyu kalınlaşmasına mı çözüm olarak öneriliyor yoksa inceltiyor mu
Çünkü benim adetliyken yeteri kadar incelmiyor 5 mm altında olması lazım 5. Gün benim 2 aydır 5.8 de
Rahimin kanlanmasını sağladığını için karşılaştırıyor internette kür şeklinde anlatıyor bakabilirsinizNar suyu kalınlaşmasına mı çözüm olarak öneriliyor yoksa inceltiyor mu
Çünkü benim adetliyken yeteri kadar incelmiyor 5 mm altında olması lazım 5. Gün benim 2 aydır 5.8 de
Teşekkür ederimAhududu yaprağı cayida inceliğe iyi geliyormuş
Amin canım inşallah sağlıkla kavuşursun yavrunaYaa benim adetin ikinci günü 11 mm üçüncü günü 5 ile 6 arasiydi iptal oldu inşallah bu sefer olması gerektiği
Ayyy maşallah darısı benim başımahiç bilmiyordum yarın alayım inşallah işe yarar
Teşekkür ederim canımAmin canım inşallah sağlıkla kavuşursun yavrunatransferden 1 hafta 10 gün önce başladım transferden sonrada sabah kahValtıda portakal suyuma katarak içtim. Transferden önce yatmadan havuç suyu da içtim.
Ay hade hayırlısı olsun canım Rabb'im emeklerimizi boşa çıkarmasınMerhaba kızlar bu ay bende dondurulmuş embriyo transferi olucam adetin 12. Günündeyim 10 gündür bende sadece estrofem kullanıyorum inşallah hepimiz bu ay mutlu haberler alırız
Adetten önce gittiğimde rahim kalınlığı 4.3 tü tam bir hafta kullandım o zaman 12 mm oldu ve üç çizgiyi gördük şimdide cuma günü tsh ve progesteron kanına bakılcak ona göre gün vericekler ama ben cumartesi çağırırlar diye düşünüyorum bakalımAy hade hayırlısı olsun canım Rabb'im emeklerimizi boşa çıkarmasınben iki gündür baslamisim ilaca bende estrofem folik asit d vitamini baslati doktorum transferin ne zaman
Cuma kan vereceksen muhtemelen c.tesi çağırırlarAdetten önce gittiğimde rahim kalınlığı 4.3 tü tam bir hafta kullandım o zaman 12 mm oldu ve üç çizgiyi gördük şimdide cuma günü tsh ve progesteron kanına bakılcak ona göre gün vericekler ama ben cumartesi çağırırlar diye düşünüyorum bakalım
Yaaa hadi bakalım inşallah güzel haberlerle canımCuma kan vereceksen muhtemelen c.tesi çağırırlarbenimde önümüzdeki cumaya randevum var bakalım inşallah olması gerektiği gibidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?