- Emoji Skoru
- 304
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Papatya6565
-
Ya aslında bende bu progesteron hormonunu pek anliyamadim kaç olması hakkında ilk transferde 12 gibi birşey çıkmıştı benimYaaa hadi bakalım inşallah güzel haberlerle canımprogesteron testini neden istiyorlar acaba canım kaç olması gerekiyor çok heycanlanıyorjm korkuyoruum
Benimde ilki taze transfer 5. Gün embriyosuydu fakat negatif olmuştu şimdi dondurulmuşu denicez o zaman kaçtı nasıldı bilmiyorum normal demişlerdi ama bakalım yarın benimki belli olucak canım sana da haber ederimYa aslında bende bu progesteron hormonunu pek anliyamadim kaç olması hakkında ilk transferde 12 gibi birşey çıkmıştı benim
Benimde dondurulmuş 5 gün embriyosu nasip olmadı inşallah bunda güzel alırızBenimde ilki taze transfer 5. Gün embriyosuydu fakat negatif olmuştu şimdi dondurulmuşu denicez o zaman kaçtı nasıldı bilmiyorum normal demişlerdi ama bakalım yarın benimki belli olucak canım sana da haber ederim
Yaa ikimizin de aynıymış inşallah bu kez güzel haberler alır ikimizde mutlu oluruz canım dualarımdasınBenimde dondurulmuş 5 gün embriyosu nasip olmadı inşallah bunda güzel alırızgüzel haberlerini bekliyorum canım
Ayyy amin kuzum ya Rabb'im emeklerimizi boşa çıkarmasınYaa ikimizin de aynıymış inşallah bu kez güzel haberler alır ikimizde mutlu oluruz canım dualarımdasın
Yaa ikimizin de aynıymış inşallah bu kez güzel haberler alır ikimizde mutlu oluruz canım dualarımdasınBenimde dondurulmuş 5 gün embriyosu nasip olmadı inşallah bunda güzel alırızgüzel haberlerini bekliyorum canım
ammin canım inşallahAyyy amin kuzum ya Rabb'im emeklerimizi boşa çıkarmasınSalih Saliha evlatlar nasip etsin
Merhaba canım ne yaptın gittin mi bugunYaa ikimizin de aynıymış inşallah bu kez güzel haberler alır ikimizde mutlu oluruz canım dualarımdasın
ammin canım inşallah
Evet canım gittim progesteronum 0.07 tsh ım ise 2 çıktı sonuçlarımın güzel olduğunu söylediler 30 mayısa da transfer günü dedilerMerhaba canım ne yaptın gittin mi bugun
Birde ek ilaçlar ekledilerEvet canım gittim progesteronum 0.07 tsh ım ise 2 çıktı sonuçlarımın güzel olduğunu söylediler 30 mayısa da transfer günü dediler
Ayyy masallahhh kuzum benim. Hade hayırlısı olsun güzel haberlerle gelEvet canım gittim progesteronum 0.07 tsh ım ise 2 çıktı sonuçlarımın güzel olduğunu söylediler 30 mayısa da transfer günü dediler
Ayy hadi inşallah canımmAyyy masallahhh kuzum benim. Hade hayırlısı olsun güzel haberlerle gelbenim de 31 kontrol var ay başı transfer olur hayirlisiyla tabi sıkıntı olmazsa,