Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
PERDE OLDUĞUNU NERDEN ANLADILAR HSG Mİ YAPTIRDIN BENDE YAPTIRCAM HSG 2 ERKEN DÜŞÜK VAR BENDE PAZARTESİ HSG ÇEKTİRCEMBenim kalp şeklinde değildi ama arada bir perde mevcuttu , ben samsun tıp fakültesinde yaptırdım ve çok şükür yaptırdığım ay hamile kaldım öncesinde perde yizünden bir düşüğüm var . İhmal etme derim geçmiş olsun şimdiden inşallah sonu benimki gibi olur![]()
Hamile kaldım , sanırım hamilelikte rahim ödemleşiyımuş ve anlaşılıyomuş benimde öyle anladılar histereskopi oldum bende ama hsgde daha net anlaşılır bana doktorum 2 kere eziyet çekmene gerek yok histereskopide zaten görünür varsada yoksada dedi bayada geniş bir perdeymiş[/QUOTE
Çok teşekkür ederim isteyen herkeze nasip olsun inşallah .. Fatma devran bıldırcın hoca orada çok ilgili ve güler yüzlü sağolsun. Öncesinde anadoluda gökhan beye gidiyordum o farketti perdeyi ama önemsemedi aldırmana gerek yok dedi içime dert olmultu birde fakülteye gidicem dedim iyiki gitmişimhayırlı olsun bebeğiniz doktorunuz kim fakültede
Benim de perde varmis doktorun biri perde var dedi başka doktora gittim kalp şeklinde bölmeli dedi MR çekti ankarada yaptir dedi histeroskopi ol bence hamile kalmadan dedi .ben 12 gun önce ikiz bebeklerimi kaybettim ama perdeden dolayı değil suları erken geldi çok üzgünüm bir daha yaşamak istemem sıkıntı histeroskopi olmak istiyorum korkuyorum da doktor senin fazla bölmelu değil kalin da değil dedi kolay olur dedi ama korkuyorum ışteBenim kalp şeklinde değildi ama arada bir perde mevcuttu , ben samsun tıp fakültesinde yaptırdım ve çok şükür yaptırdığım ay hamile kaldım öncesinde perde yizünden bir düşüğüm var . İhmal etme derim geçmiş olsun şimdiden inşallah sonu benimki gibi olur![]()
Korkulacak hiç birşey yok aslında ama bende yaptırmadan önce korkuyordum.ama belki 1 saatlik işlem sonrasında sağlıklı bi hamileliğin olacak.Geçmiş olsun Allahım bir daha yaşatmasın inşallahBenim de perde varmis doktorun biri perde var dedi başka doktora gittim kalp şeklinde bölmeli dedi MR çekti ankarada yaptir dedi histeroskopi ol bence hamile kalmadan dedi .ben 12 gun önce ikiz bebeklerimi kaybettim ama perdeden dolayı değil suları erken geldi çok üzgünüm bir daha yaşamak istemem sıkıntı histeroskopi olmak istiyorum korkuyorum da doktor senin fazla bölmelu değil kalin da değil dedi kolay olur dedi ama korkuyorum ışte
Amin amin Hayırlı uğurlu olsun InşaAllah maliyeti ne kadar pekiÇok teşekkür ederim isteyen herkeze nasip olsun inşallah .. Fatma devran bıldırcın hoca orada çok ilgili ve güler yüzlü sağolsun. Öncesinde anadoluda gökhan beye gidiyordum o farketti perdeyi ama önemsemedi aldırmana gerek yok dedi içime dert olmultu birde fakülteye gidicem dedim iyiki gitmişim![]()
Estağfirullah , bana korunma süresi vermedi sadece enfeksiyon riskine karşı 1 ay kadar ilişkiyi tamamen yasakladı ve antibiyotik verdi. Sonra korunmaya gerek yok dediÇok teşekkür ederim kalp şeklinde dediğide perdeymis kiminin tam bölmeli kimisinin yarim bölmeli perde oluyomuş bir an önce olmak istiyorum normal doğumla aldilar kuzularimi biraz zaman gecsin diyorum hala ağrılarım var çünkü ameliyattan sonra bebek hemen düşünülüyormu beklememiz gerekiyor mu çok soru sordum kusura bakma