Rahim kalp şeklinde

Fayza

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
33
24
3
Rahmi kalp seklinde olup histeroskopi ameliyati olan varmi ankaradan hrs hastanesi öneriyolar bilgisi olanlar yazsin lütfen

Benim kalp şeklinde değildi ama arada bir perde mevcuttu , ben samsun tıp fakültesinde yaptırdım ve çok şükür yaptırdığım ay hamile kaldım öncesinde perde yizünden bir düşüğüm var . İhmal etme derim geçmiş olsun şimdiden inşallah sonu benimki gibi olur :nazar:

Benim kalp şeklinde değildi ama arada bir perde mevcuttu , ben samsun tıp fakültesinde yaptırdım ve çok şükür yaptırdığım ay hamile kaldım öncesinde perde yizünden bir düşüğüm var . İhmal etme derim geçmiş olsun şimdiden inşallah sonu benimki gibi olur :nazar:
PERDE OLDUĞUNU NERDEN ANLADILAR HSG Mİ YAPTIRDIN BENDE YAPTIRCAM HSG 2 ERKEN DÜŞÜK VAR BENDE PAZARTESİ HSG ÇEKTİRCEM

Hamile kaldım , sanırım hamilelikte rahim ödemleşiyımuş ve anlaşılıyomuş benimde öyle anladılar histereskopi oldum bende ama hsgde daha net anlaşılır bana doktorum 2 kere eziyet çekmene gerek yok histereskopide zaten görünür varsada yoksada dedi bayada geniş bir perdeymiş

hayırlı olsun bebeğiniz doktorunuz kim fakültede
Hamile kaldım , sanırım hamilelikte rahim ödemleşiyımuş ve anlaşılıyomuş benimde öyle anladılar histereskopi oldum bende ama hsgde daha net anlaşılır bana doktorum 2 kere eziyet çekmene gerek yok histereskopide zaten görünür varsada yoksada dedi bayada geniş bir perdeymiş[/QUOTE

hayırlı olsun bebeğiniz doktorunuz kim fakültede
Çok teşekkür ederim isteyen herkeze nasip olsun inşallah .. Fatma devran bıldırcın hoca orada çok ilgili ve güler yüzlü sağolsun. Öncesinde anadoluda gökhan beye gidiyordum o farketti perdeyi ama önemsemedi aldırmana gerek yok dedi içime dert olmultu birde fakülteye gidicem dedim iyiki gitmişim:nazar:

Benim de perde varmis doktorun biri perde var dedi başka doktora gittim kalp şeklinde bölmeli dedi MR çekti ankarada yaptir dedi histeroskopi ol bence hamile kalmadan dedi .ben 12 gun önce ikiz bebeklerimi kaybettim ama perdeden dolayı değil suları erken geldi çok üzgünüm bir daha yaşamak istemem sıkıntı histeroskopi olmak istiyorum korkuyorum da doktor senin fazla bölmelu değil kalin da değil dedi kolay olur dedi ama korkuyorum ışte

Benim de perde varmis doktorun biri perde var dedi başka doktora gittim kalp şeklinde bölmeli dedi MR çekti ankarada yaptir dedi histeroskopi ol bence hamile kalmadan dedi .ben 12 gun önce ikiz bebeklerimi kaybettim ama perdeden dolayı değil suları erken geldi çok üzgünüm bir daha yaşamak istemem sıkıntı histeroskopi olmak istiyorum korkuyorum da doktor senin fazla bölmelu değil kalin da değil dedi kolay olur dedi ama korkuyorum ışte
Korkulacak hiç birşey yok aslında ama bende yaptırmadan önce korkuyordum.ama belki 1 saatlik işlem sonrasında sağlıklı bi hamileliğin olacak.Geçmiş olsun Allahım bir daha yaşatmasın inşallah

Çok teşekkür ederim isteyen herkeze nasip olsun inşallah .. Fatma devran bıldırcın hoca orada çok ilgili ve güler yüzlü sağolsun. Öncesinde anadoluda gökhan beye gidiyordum o farketti perdeyi ama önemsemedi aldırmana gerek yok dedi içime dert olmultu birde fakülteye gidicem dedim iyiki gitmişim:nazar:
Amin amin Hayırlı uğurlu olsun InşaAllah maliyeti ne kadar peki

Benim tıp fakültesinde oldu ve bi prof yaptı sadece 200 tl ödedim şaşırmıştım sadece kamera parası aldı işlem için almadı

Çok teşekkür ederim kalp şeklinde dediğide perdeymis kiminin tam bölmeli kimisinin yarim bölmeli perde oluyomuş bir an önce olmak istiyorum normal doğumla aldilar kuzularimi biraz zaman gecsin diyorum hala ağrılarım var çünkü ameliyattan sonra bebek hemen düşünülüyormu beklememiz gerekiyor mu çok soru sordum kusura bakma

Çok teşekkür ederim kalp şeklinde dediğide perdeymis kiminin tam bölmeli kimisinin yarim bölmeli perde oluyomuş bir an önce olmak istiyorum normal doğumla aldilar kuzularimi biraz zaman gecsin diyorum hala ağrılarım var çünkü ameliyattan sonra bebek hemen düşünülüyormu beklememiz gerekiyor mu çok soru sordum kusura bakma
Estağfirullah , bana korunma süresi vermedi sadece enfeksiyon riskine karşı 1 ay kadar ilişkiyi tamamen yasakladı ve antibiyotik verdi. Sonra korunmaya gerek yok dedi

Anladım çok teşekķuŕler InşaAllah bizimde iyi gecer hemen hamile kalırım

Back
X