Annem 3 gün önce rahim kanseri ameliyatı oldu.tümör rahimle sınırlı dedi doktor ama yinede alınan parçalar mikroskobik incelemeye gidicek.eğer lenf nodu tutulumu yoksa sadece rahimdedir dedi.rahimde alındı.bu durumda kanserde bitmiş olur inşallah.Kızlar çevrenizde rahim kanseri hastalığı yiaşayan varsa bana süreci anlatabilir mi?kaç yıl yaşarlar kurtulmak mümkünmü?Rahim ağzı değil ama sadece rahim kanseri annem
Annem 3 gün önce rahim kanseri ameliyatı oldu.tümör rahimle sınırlı dedi doktor ama yinede alınan parçalar mikroskobik incelemeye gidicek.eğer lenf nodu tutulumu yoksa sadece rahimdedir dedi.rahimde alındı.bu durumda kanserde bitmiş olur inşallah.Kızlar çevrenizde rahim kanseri hastalığı yiaşayan varsa bana süreci anlatabilir mi?kaç yıl yaşarlar kurtulmak mümkünmü?Rahim ağzı değil ama sadece rahim kanseri annem
öncelikle çok geçmiş olsun,allahım bi daha yaşatmasın..
benim ananem rahim kanseri olmuştu..bundan 15 yıl önceydi ve doktor 6 aylık ömrü kalmış kanseri çok ilerlemiş dedi.Allaha çok şükür ananem bütün tedavilerini oldu ve şuan hala hayatta..Allahın verdiği ömür kimse bilemez,ölüme sadece bahane hastalıklar ..sizin şansınız erken evre olması..kontrollerine mutlaka aksatmadan gitmeli..tekrar geçmiş olsun..
Merhaba canım benim annemde Mayıs başında ameliyat oldu 3evredeymiş anneminki rahim lenf bezleri ve yumurtalıklarını aldılar 21gün arayla 3kere kemoterapi aldı 20 ara verdiler ve ışına başladılar bu gün 2 ışını alıyor toplam 28 gün alacakmış hafta sonu hariç o bittikten sonra tekrar 3kere daha kemoterapi alçak inşallah kurumda tümör tekrar tedavi olmasına gerek kalmaz onlarda şehir dışında yaşıyorlar Ankara'ya geliyorlar tedavi için kemoterapi de ağrıları çok oldu aldıktan sonra 1hafta ağrıdan kıvrandı umuyorumki ışın sorunsuz geçer çünkü bende 2 küçük çocuk var artı kaynan ve kayınpederinde çok zor günler Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin hasta bakanlarda sabır
cnm merhaba aynı yollarda geçiyoruz sizinle bizde.benim annemede ışın tedavisi uygulanıyor şuan.28 günlük bir ışın tedavisi oluyor 17 günü geçti bile.bursada görüyor annemde tedaviyi acıbademde oluyor.kemo vermediler anneme ama.benim içinde çok zor bir süreç oldu.annem ameliyat olduğunda 9 aylık hamileydim.annemin ışına başladığı günde doğum yaptım.şuan bebeğim 24 günlük ama sıkıntı ve üzüntüden sütüm gitmek üzere yok gibi sütüm(ama annem iyiyye gidiyor şükür.inşallah tedaviden sonra hastalığın hiç kalmadığı haberini alırızda rahatlarız.Allah annemede annenede yardım etsin tüm hastalara şifa versin rabbim.
Merhaba 3gün önce annemede rahim kanseri teşhisi kondu ve çok acil ameliyat olması gerektiği agresif olduğu,erken teşhis şansı olduğu söylendi.arkasından kemoterapi ve radyoterapi yapılması gerektiği söylendi55yaşında annem rahim duvarı kalınlaşması ve kanama ile gitti doktora..yarın başka bir prof.dr a gideceğiz.kapalı mikro cerrahi olarak ameliyat olması gerektiği söylendi..sizlerde ameliyat nasıl oldu? İyleşme süreci nasıl oldu? Ameliyat nerede gerçekleşti? Prof.dr Fuar Demirkıran ın bu işte en iyisi olduğu söyleniyor.Araştıran var mı? Allahım tüm anneleri korusun şifa versin nerde hasta varsa
Teyzemi bu illeten kaybettim. Ama bizim cok ileri vakaydı. Osebeple çok hayatta kalamadiiAnnem 3 gün önce rahim kanseri ameliyatı oldu.tümör rahimle sınırlı dedi doktor ama yinede alınan parçalar mikroskobik incelemeye gidicek.eğer lenf nodu tutulumu yoksa sadece rahimdedir dedi.rahimde alındı.bu durumda kanserde bitmiş olur inşallah.Kızlar çevrenizde rahim kanseri hastalığı yiaşayan varsa bana süreci anlatabilir mi?kaç yıl yaşarlar kurtulmak mümkünmü?Rahim ağzı değil ama sadece rahim kanseri annem
Mrb oncelikle basiniz sagolsun benmde ananemde var 2. Evrede sizin kacinci evredeydi acaba ben cok korkuyorumTeyzemi bu illeten kaybettim. Ama bizim cok ileri vakaydı. Osebeple çok hayatta kalamadii
Allah size uzun ömürler versin saglıkla insallah. Bol dua edin.
Merhaba geçmiş olsun bizim son evreydi umut yoktu farkedilememişti cünkiMrb oncelikle basiniz sagolsun benmde ananemde var 2. Evrede sizin kacinci evredeydi acaba ben cok korkuyorum
Tekrar basiniz sagolsun bizimde ameliyat oldu pataloji sonucu bekliyoruz Allah tum hastalara sifa versin insallahMerhaba geçmiş olsun bizim son evreydi umut yoktu farkedilememişti cünki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?