Rahim kendini hazırlar mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mlksm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mlksm

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
98
22
8
33
Son 3 ay adet günlerim 25 /21 / en son da 18i. Adet düzensizliği olarak mı sayılıyor. Yoksa birkaç gün her ay değişmesi normal mi? 3 aydır gebelik düşünüyoruz. Rahim kendini hazırlıyor diyenler oldu ama tıbbi olarak erken olan adetler bunun göstergesi midir

Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••

Bence adet düzensizliğiniz yok. Evet rahim kendini hazırlıyordur tabiki çünkü siz beyninizde sürekli hamilelik düşünüyorsunuz ve vucudunuz da hazırlık yapıyor. Herşey gönlünüzce olsun inşallah

Son 3 ay adet günlerim 25 /21 / en son da 18i. Adet düzensizliği olarak mı sayılıyor. Yoksa birkaç gün her ay değişmesi normal mi? 3 aydır gebelik düşünüyoruz. Rahim kendini hazırlıyor diyenler oldu ama tıbbi olarak erken olan adetler bunun göstergesi midir

Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••
Adetiniz düzenli, 1 hafta önce/ sonra adet olmak normal… Rahim kendini hazırlıyor diye ben de okumuştum ama benim pek bir fark olmamıştı, sizin gibiydi. 4 ay sonra gebe kaldım. Rabbim gönlünüze göre tez zamanda nasip etsin inşallah ❤️🙏🏻

Adetiniz düzenli, 1 hafta önce/ sonra adet olmak normal… Rahim kendini hazırlıyor diye ben de okumuştum ama benim pek bir fark olmamıştı, sizin gibiydi. 4 ay sonra gebe kaldım. Rabbim gönlünüze göre tez zamanda nasip etsin inşallah ❤️🙏🏻
Ovülasyon takibi ile mi kaldınız yoksa doğaçlama mo gelişti acaba gebeliğiniz

Gebe olduğunuzu öğrenince yada biseyler fark edince rahim bölgenizde ağrı sancı kasılma oldumu hiç adet ağrısı gibi

Ovulasyon denedim ama pik göremedim! Öyle hamile kaldım evet konum var “40 yaşında ve hamile” diye, detayları paylaşmıştım. İsterseniz okuyun 🙏🏻

Gebe olduğunuzu öğrenince yada biseyler fark edince rahim bölgenizde ağrı sancı kasılma oldumu hiç adet ağrısı gibi
Hayır, tek farklılık regl günü gelince yaşadığım baş dönmesiydi. Bunun dışında hep regl olucam sandım, özel bir şey hiç yoktu.

Ovülasyon takibi ile mi kalmıştınız siz hamile

Ovülasyon takibi ile mi kalmıştınız siz hamile
Hayır ben hiç pik göremedim. Yumurtlamıyorum sanıp doktora gittim :) orada yumurtamın çatladığını ama 4 adet miyomum olduğunu öğrendim. Yaş 39 tabii bunlar olurken, hemen miyom ameliyatı ardından tüp bebek denildi. O sırada hamile kaldım. Ben tüm süreci anlattım dediğim gibi “40 yaşında ve hamile” diye yazınca çıkıyor.

Hayır ben hiç pik göremedim. Yumurtlamıyorum sanıp doktora gittim :) orada yumurtamın çatladığını ama 4 adet miyomum olduğunu öğrendim. Yaş 39 tabii bunlar olurken, hemen miyom ameliyatı ardından tüp bebek denildi. O sırada hamile kaldım. Ben tüm süreci anlattım dediğim gibi “40 yaşında ve hamile” diye yazınca çıkıyor.
Postu bulamadım ne yazık ki

Banada demişlerdi o kelimeyi, "Rahim kendini hazırlıyor" demekki var tecrübeleri bildikleri demiştim

Back
X