Adetiniz düzenli, 1 hafta önce/ sonra adet olmak normal… Rahim kendini hazırlıyor diye ben de okumuştum ama benim pek bir fark olmamıştı, sizin gibiydi. 4 ay sonra gebe kaldım. Rabbim gönlünüze göre tez zamanda nasip etsin inşallahSon 3 ay adet günlerim 25 /21 / en son da 18i. Adet düzensizliği olarak mı sayılıyor. Yoksa birkaç gün her ay değişmesi normal mi? 3 aydır gebelik düşünüyoruz. Rahim kendini hazırlıyor diyenler oldu ama tıbbi olarak erken olan adetler bunun göstergesi midir
Alıntı Cevapla
Şikayet Et •••
İnşallahBence adet düzensizliğiniz yok. Evet rahim kendini hazırlıyordur tabiki çünkü siz beyninizde sürekli hamilelik düşünüyorsunuz ve vucudunuz da hazırlık yapıyor. Herşey gönlünüzce olsun inşallah
Ovülasyon takibi ile mi kaldınız yoksa doğaçlama mo gelişti acaba gebeliğinizAdetiniz düzenli, 1 hafta önce/ sonra adet olmak normal… Rahim kendini hazırlıyor diye ben de okumuştum ama benim pek bir fark olmamıştı, sizin gibiydi. 4 ay sonra gebe kaldım. Rabbim gönlünüze göre tez zamanda nasip etsin inşallah
Gebe olduğunuzu öğrenince yada biseyler fark edince rahim bölgenizde ağrı sancı kasılma oldumu hiç adet ağrısı gibiAdetiniz düzenli, 1 hafta önce/ sonra adet olmak normal… Rahim kendini hazırlıyor diye ben de okumuştum ama benim pek bir fark olmamıştı, sizin gibiydi. 4 ay sonra gebe kaldım. Rabbim gönlünüze göre tez zamanda nasip etsin inşallah
Hayır, tek farklılık regl günü gelince yaşadığım baş dönmesiydi. Bunun dışında hep regl olucam sandım, özel bir şey hiç yoktu.Gebe olduğunuzu öğrenince yada biseyler fark edince rahim bölgenizde ağrı sancı kasılma oldumu hiç adet ağrısı gibi
Baktım ama göremedimOvulasyon denedim ama pik göremedim! Öyle hamile kaldım evet konum var “40 yaşında ve hamile” diye, detayları paylaşmıştım. İsterseniz okuyun
Ovülasyon takibi ile mi kalmıştınız siz hamileAdetiniz düzenli, 1 hafta önce/ sonra adet olmak normal… Rahim kendini hazırlıyor diye ben de okumuştum ama benim pek bir fark olmamıştı, sizin gibiydi. 4 ay sonra gebe kaldım. Rabbim gönlünüze göre tez zamanda nasip etsin inşallah
Hayır ben hiç pik göremedim. Yumurtlamıyorum sanıp doktora gittim :) orada yumurtamın çatladığını ama 4 adet miyomum olduğunu öğrendim. Yaş 39 tabii bunlar olurken, hemen miyom ameliyatı ardından tüp bebek denildi. O sırada hamile kaldım. Ben tüm süreci anlattım dediğim gibi “40 yaşında ve hamile” diye yazınca çıkıyor.Ovülasyon takibi ile mi kalmıştınız siz hamile
Postu bulamadım ne yazık kiHayır ben hiç pik göremedim. Yumurtlamıyorum sanıp doktora gittim :) orada yumurtamın çatladığını ama 4 adet miyomum olduğunu öğrendim. Yaş 39 tabii bunlar olurken, hemen miyom ameliyatı ardından tüp bebek denildi. O sırada hamile kaldım. Ben tüm süreci anlattım dediğim gibi “40 yaşında ve hamile” diye yazınca çıkıyor.
Sonra gebelik oluşmuş muyduBanada demişlerdi o kelimeyi, "Rahim kendini hazırlıyor" demekki var tecrübeleri bildikleri demiştim
Oldu 2 3 ay sonraSonra gebelik oluşmuş muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?