- 28 Ekim 2025
- 7
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi Dilara aleyna
-
Gecmis olsun, yasiniz dogru mu?Merhaba ben 2025 Ekim 10 da rahimi aldırdım HPV 16 cin 3 teşhisiyle daha fazla ilerleyip yumurtalıkların da zarar görmesini istemediğimiz için ilaç tedavisi yerine rahimi aldırdım ve akıntım devam ediyor ara ara acı gibi ağrı gibi anlayamadigim hisler oluyor akıntım sarı renk daha patoloji sonucum çıkmadı ama çok korkuyorum bu akıntı normal mi yaşayan lar varmı lütfen benimle paylaşabilir misiniz
İki kızım var yaşım 25 evet akıntıyla ilgili danisamadim şehir dışında şuan doktorumMerhaba yaşınız 25 mi?
Evli misiniz? Cocuk var mı?
Doktorlar genelde bu yaşta rahim aldırmaya olumlu bakmıyolarda o yüzden soruyorum.
Onun dısında akıntı normaldir diye düşünüyorum doktorunuz bilgi vermedi mi?
Evet 25 yaşındayım ve yumurtalıkların duruyor sadece rahimi aldıGecmis olsun, yasiniz dogru mu?
Tüpleri almış olmasın. Rahim yoksa bebek te yokEvet 25 yaşındayım ve yumurtalıkların duruyor sadece rahimi aldı
Hayır rahimi kompile aldı tiplerle beraber sadece yumurtalıklarım kaldiTüpleri almış olmasın. Rahim yoksa bebek te yok
Çocuk istemiyor muydunuzHayır rahimi kompile aldı tiplerle beraber sadece yumurtalıkların kaldi
İki çocuğum var zaten riske girmek istemedim sadece birdaha çocuk istemiyorumÇocuk istemiyor muydunuz
Anladım o zaman geçmiş olsunİki çocuğum var zaten riske girmek istemedim sadece birdaha çocuk istemiyorum
Tabikide değil baya bi konuşma ve tartışmadan sonra böyle bir karar verdik zaten ben çocuk da istemediğim için zaten iki tane var ve boşandım en azından yumurtaliklariyla sorun olmadığı için tam menopoz riskine girmek istemedigimden dolayı rahimi aldırdım ama ilaç tedavisi veya başka tedavilerle de bu süreci yavaslatabilirsinizAy benimde HPV 16 ve yüksek riskli genotipler pozitif henüz sonuç göstermedim ama iki çocuğum var ben bir tane daha istiyorum yaşım 30 çözümü sadece rahim alınması değil dimi
Çok geçmiş olsun sizleredeTabikide değil baya bi konuşma ve tartışmadan sonra böyle bir karar verdik zaten ben çocuk da istemediğim için zaten iki tane var ve boşandım en azından yumurtaliklariyla sorun olmadığı için tam menopoz riskine girmek istemedigimden dolayı rahimi aldırdım ama ilaç tedavisi veya başka tedavilerle de bu süreci yavaslatabilirsiniz
Evet tehlikeli ama stres ve korku çok etlikliyor doktorum öyle söyledi içinizi ferah tutun kontrollerinizi aksatmazsaniz İnşallah yayılmazÇok geçmiş olsun sizlerederahim kanseri olmaktan korkuyorum ve tip 16en tehlikesi galiba
İnşallah öğrendiğimden beri ağlıyorum elimde olmadanEvet tehlikeli ama stres ve korku çok etlikliyor doktorum öyle söyledi içinizi ferah tutun kontrollerinizi aksatmazsaniz İnşallah yayılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?