Rahim perdesi önemli!!!

selindion

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
159
30
298
33
Merhaba herkese 16+2 günlük hamileyim. Şimdiye kadar özelde ve devlette olmak üzere 6 farklı doktora gittim ve hep ultrason muayenesi oldum hem vajinal hem karından. Dün gittiğim devlet hastanesi doktoru rahmimde perde olmasından şüphelendiğini periontoloji bölümüne bir baktırmamı söyledi. Rahim anomalileri hakkında bir fikrim yoktu biraz araştırma yaptım ve çok korktum. Erken doğum ile bebeğin kaybı, düşük... bunlar beni çok üzdü ver gerdi. Aranızda bunu yaşayan var mı ? 15. Haftaya kadar hiçbir doktorun bundan şüphelenmemesi normal mi ? Teşekkür ederim

Cihazı biraz daha iyidir ya da bu konuda tecrübesi vardır doktorun. Korkutucu olabiliyor bu perde işi. Inşallah önemsiz bir yerdedir ya da yoktur. Perinatalog ayrıntıli ultrasonla gorebilir sanıyorum. Renkli ultrasonda da görünebiliyor galiba.

Perinatolojiye randevu bulmak da çok zor ayrıntılı ultrason randevusu alacağım mecbur. Umarım dediğiniz gibi perde varsa da rahmi daraltacak şekilde değildir

Ne yaptınız nasıl cozdunuz acaba bende iki defa düşük yaptım Dr. rahimimde hafif perde olduğunu soyledi gebe kalirkalmaz hemen gel ilaç yazicam dedi ameliyat falan demedi tekrar aynı seyleri yaşamak istemiyorum aslında ne yapmalıyım kafam karisik

Merhaba sanırım gittiğim devlet hastanesi doktoru yanlış yorumlamış. Kendi doktorum çok rahat konuştu. Perde olsa bile bebeği sıkıştırmıyorsa ve ona yer kalıyorsa sorun yok dedi. Ama araştırdığım kadarıyla gebe kalmadan önce basit bir ameliyatı varmış onun. Sonrasında sağlıklı gebelik geçiriyormuşsunuz.

Bende araştırma hastanesine gidiyorum doktora sordum bı zararı var mı hayır çok önemli değil hafif perde var dedi düşük önleyici ilaçlar vericem dedi baya araştırdı doktor çeşitli testler yapıldı şeker troid perde bunlar cikti o zaman doktora tekrar gittiğimde sorayim bı operasyon gerekiyormu teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…