Geçmiş olsun tekrardanHistereskopi öncesi 0.28 idi sonrası 0.18 oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun tekrardanHistereskopi öncesi 0.28 idi sonrası 0.18 oldu
Benimde alındı . Çok kolay. kapalı oluyorsun zaten . Uyanınca biraz ağrın oluyor ama o da 5 dk . Sonrasında hemen kalkıyorsun o gün bile taburcu ediyorlar . Merak etme . Rahat ol . Geçmiş olsun .Rahimde polip çıktı ameliyat olucam süreç nasıl olucak.olan.varmi
Insallahh öyledirBenimde alındı . Çok kolay. kapalı oluyorsun zaten . Uyanınca biraz ağrın oluyor ama o da 5 dk . Sonrasında hemen kalkıyorsun o gün bile taburcu ediyorlar . Merak etme . Rahat ol . Geçmiş olsun .
Merhaba geçmiş olsunRahim filmi sonrası
Yarım rahimli olduğumu öğrendim birde polipler
Umarım inşallah sizinde hayırlı haberlerinizi almak isterim Rabbım ikimizinde kucağıni boş bırakmasınMerhaba geçmiş olsun
Bende yarım rahimliyim tüp bebk tedavisi göreceğim hayırlısıyla inşallah
Umarım polip ameliyatı sonrası kendiliğinden hamile kalırsınız süreciniz kolay geçsin inşallah![]()
Merhaba çok geçmiş olsun bende bir kaç soru sormak isterim , Zeynep kamilde histereskopi için ücret ödediniz mi? Birde ameliyat tarihini hemen veriyorlar mı ?Merhabalar bende 9 aylık evliyim 3.aylik bir düsuk yaşadım ve polip vardı histereskopi ile alındı inanılmaz kolay bir işlem ameliyat rahat olun sorunuz olursa her zaman yazabilirsiniz ben Zeynep kamil kadın doğum Hastanesi'nde oldum çok memnun da kaldım
Merhaba , ben muhtemelen Zeynep kamilde sizin doktora polip ameliyatını olucam randevu aldım ama orda ameliyat için randevuyu ne zamana veriyorlar birde sonrasında biyopsiye gönderiyorlar mı ekstra bişey yapmak lazım mı ameliyat sonrasıHistereskopi öncesi 0.28 idi sonrası 0.18 oldu
İşlem sonrası transfer için ne kadar bekleme süresi önerdiler?merhabalar, geçtiğimiz ay oldum korka korka girdim ameliyata. Yarım saat sürdü ameliyat. 2 saat sonrada taburcu oldum. Hiç korkmayın ertesi gün işe gittim ben. Sıkıntısız bir işlem![]()
Şuan beklemedeyim :) Regl oldum bittikten 2 gün sonra HSG çektiricem. HSG sonucum sonrası doktorum onay verirse gelecek regl bitişimde transfer olacağım. Rabbim izin verirseİşlem sonrası transfer için ne kadar bekleme süresi önerdiler?
Nerde yaptırdınız fiyat bilgisi verir misinizBen de persembe aldirdim polipimi. 10 dk surdu tahmini uykuya dalisimla uyanisim arasi cok kisaydi. Hemen rutinime de donebildim. Tabii kanamam var o biraz halsiz birakti ama cok normal sonucta