• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim polip

Rahimde polip çıktı ameliyat olucam süreç nasıl olucak.olan.varmi
Benimde alındı . Çok kolay. kapalı oluyorsun zaten . Uyanınca biraz ağrın oluyor ama o da 5 dk . Sonrasında hemen kalkıyorsun o gün bile taburcu ediyorlar . Merak etme . Rahat ol . Geçmiş olsun .

Rahim filmi sonrası
Yarım rahimli olduğumu öğrendim birde polipler
Merhaba geçmiş olsun 💐
Bende yarım rahimliyim tüp bebk tedavisi göreceğim hayırlısıyla inşallah 🤲

Umarım polip ameliyatı sonrası kendiliğinden hamile kalırsınız süreciniz kolay geçsin inşallah 🤲

Merhaba geçmiş olsun 💐
Bende yarım rahimliyim tüp bebk tedavisi göreceğim hayırlısıyla inşallah 🤲

Umarım polip ameliyatı sonrası kendiliğinden hamile kalırsınız süreciniz kolay geçsin inşallah 🤲
Umarım inşallah sizinde hayırlı haberlerinizi almak isterim Rabbım ikimizinde kucağıni boş bırakmasın

MErhaba bende de miyom ve cikolata kistleri var ilk dr takip edelim demisti. Biraz arayi actim gecenlerde bir agrim ve akintim olunca hemen ilk dr a gittim polip varmis o alinacak. Miyom ve kistlere de mr verdi ona gore karar veririz ameliyat sizin karariniz olur hersey yolundaysa dedi. Polip icin basit hemen 15 dk da alcaz dedi ama kaygilandim. Umarim hersey yolunda gider

Merhabalar bende 9 aylık evliyim 3.aylik bir düsuk yaşadım ve polip vardı histereskopi ile alındı inanılmaz kolay bir işlem ameliyat rahat olun sorunuz olursa her zaman yazabilirsiniz ben Zeynep kamil kadın doğum Hastanesi'nde oldum çok memnun da kaldım
Merhaba çok geçmiş olsun bende bir kaç soru sormak isterim , Zeynep kamilde histereskopi için ücret ödediniz mi? Birde ameliyat tarihini hemen veriyorlar mı ?

Merhabalar bende hikayemi yazayım kızlar. Birilerinden haber almak iyi olabilir,bende 8 martta zorunlu kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu. Sonrasında testler vs herçey temiz çıktı önlem amaçlı kan pıhtılaşma iğnesine başkayacak doktor gebe kalırsam ama bu süreçte rahimde 2.8 cm miyom cıktı. Miyom dejenere olmuş, yani kanlanması azalmış. Doktor ameliyat dedi eğer gebe kalırsam düşürürmüşüm öyle dedi ama devlete de randevu aldım oraya da soracağım. Etrafımdakiler de ameliyat olma diyorlar, rahmin geç toparlanır. eskiler de mr cihazı mı vardı rahimde ne olduğunu bilmiyordum polip de vardır miyomda vardır cok yaygındır diyorlar,çocuk doğurduk diyorlar, bilemedim kafam oldukça karışık durumda. Ne yapacağımı tam bilemiyorum yaşım 31 bebeğimin kalbi durduğu için 2.gebelik hemen olsun istiyorum.

Histereskopi öncesi 0.28 idi sonrası 0.18 oldu
Merhaba , ben muhtemelen Zeynep kamilde sizin doktora polip ameliyatını olucam randevu aldım ama orda ameliyat için randevuyu ne zamana veriyorlar birde sonrasında biyopsiye gönderiyorlar mı ekstra bişey yapmak lazım mı ameliyat sonrası

merhabalar, geçtiğimiz ay oldum korka korka girdim ameliyata. Yarım saat sürdü ameliyat. 2 saat sonrada taburcu oldum. Hiç korkmayın ertesi gün işe gittim ben. Sıkıntısız bir işlem :KK200:

Ben de persembe aldirdim polipimi. 10 dk surdu tahmini uykuya dalisimla uyanisim arasi cok kisaydi. Hemen rutinime de donebildim. Tabii kanamam var o biraz halsiz birakti ama cok normal sonucta

Ben de persembe aldirdim polipimi. 10 dk surdu tahmini uykuya dalisimla uyanisim arasi cok kisaydi. Hemen rutinime de donebildim. Tabii kanamam var o biraz halsiz birakti ama cok normal sonucta
Nerde yaptırdınız fiyat bilgisi verir misiniz

Back
X