Gebeliğe Hazırlık Rahim sağa deviye olup gebe kalan var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Teraziiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2019
424
253
53
31
Arkadaşlar merhaba ben hsg sonucumda rahmim hafif sağa deviyedir çıltı yani rahim çok hafif sağa yatık doktorum asla gebeliğe engel değil dedi öylw olsa düzeltirdik dedi gayet normal dedi. Ama merak ediyorum var mı böyle olup haöile kalan ya da bu durumda olup farklı ilişki pozisyonu deneyip kalan

Arkadaşlar merhaba ben hsg sonucumda rahmim hafif sağa deviyedir çıltı yani rahim çok hafif sağa yatık doktorum asla gebeliğe engel değil dedi öylw olsa düzeltirdik dedi gayet normal dedi. Ama merak ediyorum var mı böyle olup haöile kalan ya da bu durumda olup farklı ilişki pozisyonu deneyip kalan
Valla benimde sola deviye bende aynı şeyi düşünüyorum 13 aydır gebelik olmadı hiç daha. Doktor bana da bir sorun olmaz dedi ama düşünmeden edemiyorum

Valla benimde sola deviye bende aynı şeyi düşünüyorum 13 aydır gebelik olmadı hiç daha. Doktor bana da bir sorun olmaz dedi am
Valla benimde sola deviye bende aynı şeyi düşünüyorum 13 aydır gebelik olmadı hiç daha. Doktor bana da bir sorun olmaz dedi ama düşünmeden edemiyorum
Evet çünkü artık neden olmayınca çare araması zor olıypr inswn her şeyi düşünüyor
a düşünmeden

Evet gerçekten öyle sorun yok dese de bende aynı şeyleri düşündüm belki daha kolay olmasını sağlayacak bişey var mı diye. Sizin başka sorununuz var mı?

1 yıl 3 ay oldu korunmuyoruz bazı aylar dikkat etmişiz ovülasyona bazı aylart etmemişiz ama hsg çekildiğimden beri ovülasyona dikkat ederek daha çok deniyoruz nasip siz ne kadar oldı

Back
X