• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rahim şekil bozukluğu

benim aynı kalp şeklinde üstten hafif basık inş. bende hamile kalırım ve sağlıklı bir hamilelik geçirebilirim birde hsgden sonra bana rahminde perde olabilir denildi :KK43: normal doğum olmuyormuş sanırım birde sezeryan yani okadar ilerlesinde sezeryan olunur ama daha hamilelik bile yaşayamadım sadece 6 haftalık bebeğimi düşük yaptım sonrada bir daha olmadı :KK43:((
canım hsg resmını bana ozelden yada burdan atabılırsen bakayım bı. benımkısı kalp şeklinde degıl kalp şeklindekine çift boynuzlu dıyolar usten basıklıgın derecesı çok önemli çok derın bır basıksa septum oluyor

canım hsg resmını bana ozelden yada burdan atabılırsen bakayım bı. benımkısı kalp şeklinde degıl kalp şeklindekine çift boynuzlu dıyolar usten basıklıgın derecesı çok önemli çok derın bır basıksa septum oluyor
hafif üstten basıkmış cd verdiler oda şuan yanımda değil canım

Merhaba benim de şekilde bozukluk var geniş tabanlı demişti sanırım doktor. Üstten basıklık var. Hamile kalmaya engelmidir sence, ben 15 aydır bebek istiyorum. Ama olmadı henüz film çekileli 2 ay oldu.

Eklentiler

• DSC_0212.webp
    DSC_0212.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 205
Merhaba benim de şekilde bozukluk var geniş tabanlı demişti sanırım doktor. Üstten basıklık var. Hamile kalmaya engelmidir sence, ben 15 aydır bebek istiyorum. Ama olmadı henüz film çekileli 2 ay oldu.
canım hiçç üzülme benım rahım senınkınden bır tık daha basık hatta hamileyım 5. ayım bıttı darısı sana rahmınde sorun yok düşünüpte canını sıkma demekkı vaktı var denemeye devam et tutacak

canım hsg resmını bana ozelden yada burdan atabılırsen bakayım bı. benımkısı kalp şeklinde degıl kalp şeklindekine çift boynuzlu dıyolar usten basıklıgın derecesı çok önemli çok derın bır basıksa septum oluyor[/QUOT
canım cd den yapamadm ama netten buldum bunun gibi bide sol tüp gözükmüyo sağ tüptende geçiş ypk dedi resmi düzenledim bunun gibi gözüktü :KK43:((

Eklentiler

• arcuat-uterus.webp
    arcuat-uterus.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 165
tek tuplede hamile kalan var ama tabı ıkı tup de acık olsa daha ıyı olurdu

:( 1 tanesi bari açık olsa 1'İ de açık değil ki ama hsgden sonra eve geldiğimde acık kahve pıhtı geldi acaba açılmış olabilirmiki daha önce nasıl olduysa kimyasal gebelik yaşadım ama ondan sonra bir daha yok :(

:KK43: 1 tanesi bari açık olsa 1'İ de açık değil ki ama hsgden sonra eve geldiğimde acık kahve pıhtı geldi acaba açılmış olabilirmiki daha önce nasıl olduysa kimyasal gebelik yaşadım ama ondan sonra bir daha yok :KK43:
ıkı tupunde kapalıysa kımsayal geçiremezsın kı hiç gebelık yaşayamazsın. hsg den sonra acık kırmızı koyu kırmızı sona dogru sıyah bır kanama bıle oluyor

Kızlar:-(yarın laparoskopi olacağım çift rahim uterus didelfis dendi mr da çıktı...nasl bi ameliyat olan var mı bu ameliyatı ağır mı hemen ayağa kalkabilir miyim:-(

Back
X