Rahim şekli

Duygu62

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
817
En iyi cevaplar
1
369
33
Arkadaşlar rahim seklime göre tüp bebek yapilamaz mı Allah aşkına ya

Eklentiler

• IMG20211015111230.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 172
Histereskopi olun nasipse olur niye olmasın. Düşüğe sebeb oluyor yani risk almaktansa tüpten önce histereskopi en iyisi hiç olmazsa önlemimi aldım dersin bı katkısı olur sana elbet.

Histereskopi olun nasipse olur niye olmasın. Düşüğe sebeb oluyor yani risk almaktansa tüpten önce histereskopi en iyisi hiç olmazsa önlemimi aldım dersin bı katkısı olur sana elbet.
Elbette ama doktor da ayni şeyi söyledi risk almak istiyorum açıkçası böyle hamile kalan belki vardır

Elbette ama doktor da ayni şeyi söyledi risk almak istiyorum açıkçası böyle hamile kalan belki vardır
Niye risk almak istiyorsun çok pişman olursun sonra.. histereskopi çok kısa bi işlem ameliyat vs değil başta adımını sağlam at sora tevekkül. Yani kesin olmaz diye birşey yok ama görünen birşey var ortada ihtimale bırakmaktansa ol bence.

Çünkü riskli dedi yani , yüzde yirmi olsa bile risk var rahim alındığı takdirde nasıl olacak bu defa hiç çocuk sahibi olamayacağım , ilk defa bir doktor dedi ki ameliyat ol 7 tanesi neden demedi , Rahim şeklim sıkıntı ise neden aşılama yaptılar tutmayacagini bilerek mi oldu yani 3 defa aşılama yapıldı

Bak canım görüş farklılığı oluyor bunlara takılıp durma. Ben baktım evet belki hiç kalamassin hiç doguramassin kimse diyemez ama t ye benziyor ben gördüğüm tedaviler sonucu olması gereken rahimi çok kere gördüm. Sen neden diğer doktor neden diğeri deme bunu bı basamak olarak gör ve işlemini yaptır yani hicbirsey kaybetmessin. Maddi açıdan sadece giderin olur. Sen bilirsin yaptırma bekle öyleyse ama eğer gerekliyse öyle yada böyle yapicaksin o yüzden neden yol kat etmiş olmayasın.

t uterusa benziyor ve görüntü çpk net değil ama sanırım hafif septum var. bence histeroskopi olun çizik de atılıyo tutunma sansu artar. ben kendi görüşüm olarak tüp benekten önce sorun görülmese de tanısal olarak bile histeroskopi yapılması taraftarıyım.

Bencede daha net görülmüş olur hiçbir zararı olmaz. Ama konu sahibi çok direniyor olmamakta niyeyse kendi bilir hayırlısı olur inşallah hakkinda

Anladım teşekkürler yinede elbette doğrudur

Rahim filiminde ters rahim denildi , emar ve ulturason da T uterus deniliyor bende bundan bişey anlamadım zaten anladım haklısıniz önce sorunun giderilmesi onemli bana rahim traslamadan bahsedildi çünkü 2 cm kadar yanlardan traşlama olacak yüzde 20 kanama alanına girilir ise rahim alınır ibaresi beni korkutan taraf oldu bu yüzden olmak istemedim , önce bir deneyeyim Allah'tandir tutumaz ise ameliyat elbette olacağım

yok korkmayın işinin ehli robotik cerrahi olan birine yaptırın.
benim de ters rahmim retrovert uterus. rahim anomalisi yok ama haizran sonu polipleim alındı rahme çizikler atıldu.
bir de isterseniz cevat hoca var instadan cevap veriyor. görüş alın derim ondan. cevat bayrak.

Bende daha minik bi bozukluk vardı. Sizinki ciddi oranda. Hiç risk almayın histereskopi olun ben oldum. Hem histereskopi sonrası doğal hamile kaldım. Bence asla asla risk almayın. Neden gebelik kaybı yasayasınız ki?

Teşekkür ederim

Bende daha minik bi bozukluk vardı. Sizinki ciddi oranda. Hiç risk almayın histereskopi olun ben oldum. Hem histereskopi sonrası doğal hamile kaldım. Bence asla asla risk almayın. Neden gebelik kaybı yasayasınız ki?
Eray Çalışkan da aynı şeyi söyledi de risk alacağım ya

Eray hoca büyük adamdır dinleyin onu. Benim de doktorumdu. Çok seviyorum.
Doğrudur , elbette öyle duyulmuş sayılı isimlerden kendisi , hafif traşlama yapacagini söyledi rahim şeklinden dolayı miyomun bir zarar yok dedi rahim dışında olduğu için , denenebilir dedi kararı bize birakti daha önceden düşük kürtaj vs olmadığı için

Siz bilirsiniz...

Merhaba benim ki sizinkine benzer başta çift rahîm denildi sonra mr cektirdim rahimde perde olduğunu söyledi doktorum bir sefer gebelik deneyelim düşük olursa ikinci deneme yapmadan Histeroskopi yaparız dedi . Çünkü perde düşük e sebeb olur dedi düşük olmasada erken doğum olur bebek aylarca kuvezde kalır dedi ben o riskleri göze alamadım hem zaman kaybı hemde psikolojik çöküntü yaşarım dedim. Ameliyati tercih ettim . Üniversite hastanesi prof a gittim bana da riski var her ameliyatin olduğu gibi dedi . Yinede olmaya karar verdim çünkü doktor u çok iyi . İyi düşün artılarini eksiklerini ve araştırma yapıp çok iyi bir doktor bulmaya çalışin

Teşekkür ederim bana da ilk defa böyle bir şey söylendi gitmediğim hastane ve doktor kalmadı , şimdi diğer 7 doktor neden söylemedi şüphe duymaya başladim , aynı zamanda madem böyle bir durum var ise neden aşılama yapıldı ki tutmayacagini bile bile o yüzden risk alacağım dediğiniz gibi ameliyat da riskli olacak

Bende daha önce hamilelik ve düşük olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…