• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim ters dedi doktor

Cgdmr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
68
10
3
26
Kızlar merhaba bugün doktor kontrolum vardı 8+3 haftalık göbekten keseyi göremedi vajinal muane edince rahim ters olduğundan göbekten görünmeye bilir bazı zamanlar dedi sorun olmaz merak etme dedi ama için rahat etmedi yazmak istedim bu durumu yaşayan varmı yada bilgisi olan varmı

benim de rahmin ters, görmek için vajinal baktı canım sıkıntı yok üstten daha sonra gözükebilir

Kızlar merhaba bugün doktor kontrolum vardı 8+3 haftalık göbekten keseyi göremedi vajinal muane edince rahim ters olduğundan göbekten görünmeye bilir bazı zamanlar dedi sorun olmaz merak etme dedi ama için rahat etmedi yazmak istedim bu durumu yaşayan varmı yada bilgisi olan varmı
Benim de ters rahim. Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Vajinal muayene yapcam deyince ama ben artk bitti diye sevinmiştim dedim. Tamm göbekten bı bakalım görmezsek alttan bakarız dedi. Ama 6. haftada göründü şükür. Tüp bebek tedavisi sırasında sayısız vajinal muayeneden gectigim için artk bıktım

Benimde rahmim ters 3 çocuk dunyaya getirdim sorun olmaz

Back
X