Rahim tersligi

ArkadaŞlar lÜtfen Şu nınem ŞÖyleydı yok dıdısının dıdısı bÖyleydı laflarını bırakın. Cahıllık yapmayı bırakın. ınt. Elımızın altında araŞtırın aklınıza yatmıyorsa doktora sorun. Bu ne cahıllık yaa anlamadım gıttı. Daha rahım terslıĞı hakkında en ufak bılgısı olmayan ınsanlar aptal aptal yorumlar yapıyolar yuhh dıyorum yanı.

Turkuaz sen de zahmet edıp Öncekı yazıları okursan anlarsın hamıle kalınıp kalınmıyacaĞını. Bıraz araŞtırıp oku derım.

benimde rahmim ters ama bak yeni bebeğim var.seninde olur merak etme.1 yılı geçerse eşinde görünsün bi doktora.rahim tersliği kesinlikle engel değil bu konuda için rahat olsun.umarım çok yakında bebeğine kavuşursun

hakikaten insanları böyle ilginç yorumlarınızla korkutmayın. rahim tersligi denilen durumun hamile kalabilmekle uzaktan yakından ilgisi yok. diger arkadaşların da bahsettigi gibi rahmimiz sadece arkaya dönük duruyor. durum, armut şeklinde olan rahmimizin ters durması . sadece bir şekil farklılıgı diyelim.hamile kalmakla ilgili bir gecikme yaşıyorsanız sebebini mutlaka başka noktalarda arayın..

canım benim rahimim ters ve iki tane çocugum var korkma önemli bişey deyıl sadece ilk çocugum oldugunda normal doğum olmadı sezeryan oldum merak etme korkama için rahat olsun

Back
X