rahım tüplerinin filmini çektıren varmı

ceci

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2008
72
1
621
Bursa
arkadaslar rahım fılmı cektıren varmı aranızda hanı tuplerde tıkanıklık varmı dıye bakılıyormus ya adetlı ıken cekılıyormus nasıl olacak o canı acıyormu ınsanın lutfen cektırenler bırseyler yazsınlar

canım ben cektırdım adet bıttıgı gıbı cekılıyor 11.gunumde cekıldım
herkesın anlattıgı gıbı kötu degıl gercekten abartıldı bnde yorumları okudum çok korktum ama fılm cekıldıkten hemen sonra ayaktaydım dusun artık gerısını sen canım hıç bırsey yok korkulacak gercekten bana guven

bende adetten sonra cekildim o kadar abartilacak kadar acimiyo bende korkmusdum doktor yaninda biri gelsin demisdi odum kopmusdu ama hic bisey olmadi allaha sukur ....allah yardimcin olsun ! ! ! a.s.

teskkuler ceydacım
az once papatyanın yazısını okudum fılm cektirdigi gibi hamile kalmıs darısı bızım basımıza

Bende geçen sene çektirdim adetin bitiminden 2 gün sonra çekilmesi gerekiyo...Daha öncede yazmıştım bunu benim canım çooookkkk yandı...Tekrardan çektirirmiyim onu bilmiyorum...

canım hiç korkmana gerek yok bir arkadaşım yanlız gitmeye korktuğu için onunla birlikte gitmiştim dr da eşimin arkadaşıydı yanında olmama müsaade etti arkadaşımın ağrı eşiği çok düşük olmasına rağmen fazla tepki vermedi 3 dk da oldu bitti zaten sonra yürüyerek beraber çıktık gittik üstelik tıkalı tüp bu esnada açılmış 1 ay sonra da hamile kaldı hiç moralini bozma gözünde de çok büyütme a.s.

canım hiç korkmana gerek yok bir arkadaşım yanlız gitmeye korktuğu için onunla birlikte gitmiştim dr da eşimin arkadaşıydı yanında olmama müsaade etti arkadaşımın ağrı eşiği çok düşük olmasına rağmen fazla tepki vermedi 3 dk da oldu bitti zaten sonra yürüyerek beraber çıktık gittik üstelik tıkalı tüp bu esnada açılmış 1 ay sonra da hamile kaldı hiç moralini bozma gözünde de çok büyütme a.s.

canım içim rahatladı sagolasın dua edın inş

histerosalphingo (HSG) gafisini diyorsun sanırım kısırlık ve yumurtalıklar da sorunun olup olmadığını araştırmak amaçlı çekiliyor adetin bittiği gün çekiliyor zor bişi değil doğum pozisyonunda kanülle vajinaya girişi açılıyor ordan opak ilaç verilip ilaç veriliyor ilaçlı görüntü alarak tüplere bakılıyor kapalı mı açık mı diye... radyoloji teknikeriyim ben çekiyorum garifiyi ama dr un işi daha zor :)

GEÇMİŞ OLSUN

histerosalphingo (HSG) gafisini diyorsun sanırım kısırlık ve yumurtalıklar da sorunun olup olmadığını araştırmak amaçlı çekiliyor adetin bittiği gün çekiliyor zor bişi değil doğum pozisyonunda kanülle vajinaya girişi açılıyor ordan opak ilaç verilip ilaç veriliyor ilaçlı görüntü alarak tüplere bakılıyor kapalı mı açık mı diye... radyoloji teknikeriyim ben çekiyorum garifiyi:hooray: ama dr un işi daha zor :) :roflol:

GEÇMİŞ OLSUN a.s.

arkadaslar bu ılacla tuplerın acılma olasılıgı varmı,bıde bu fılm cekılmeden hıcbısey olmuyo galıba

arkadaslar bu ılacla tuplerın acılma olasılıgı varmı,bıde bu fılm cekılmeden hıcbısey olmuyo galıba

tüplerin tıkalı olma ihtimali çok düşükmüş kadınlarda yüzdeye vurduğunda,zaten içine verdikleri ilaç haşhaş yağı film daha kaliteli çıksın diye.Tıkalı tüp açmaz bu film çekimi ama ufak tefek yapışıklıkları açar bu da dolayısıyla hamile kalmana yardımcı olabilir.ben geçen ay çektirdim,beni de öle çok korkuttular ve 3-4 dk sürdü,odadan çıkarken güldüm ve inanamadım o safasatalara nasıl inandığıma.Sakın korkma adet sancından fazla bişey hissetmeyeceksin ve umarım hsg çektirmen işe yarar.Ben de yaramadı ama yarayan çok kişi duydum.ii şanslar

daha 1 kaç saat önce çektirdim ben ve suanda pc nin basında keyifle kahvemi içiyorum.bende çok korkmuştum çektirmeden önce ama inanın korkacak hiçbirşey yok.ilaç verilirken adet sancısı gibi ama kısa süreli bi agrı oluyo sadece bi kaç saniyelik bişey.benim sag tüpüm tıkalıymış tekrardan basıncla ilaç verince açıldı :Dçok mutluyum

daha 1 kaç saat önce çektirdim ben ve suanda pc nin basında keyifle kahvemi içiyorum.bende çok korkmuştum çektirmeden önce ama inanın korkacak hiçbirşey yok.ilaç verilirken adet sancısı gibi ama kısa süreli bi agrı oluyo sadece bi kaç saniyelik bişey.benim sag tüpüm tıkalıymış tekrardan basıncla ilaç verince açıldı :Dçok mutluyum

geçmiş olsun 2 gün sonra benimde çekilecek. Ama nette iyi hikayelerin yanı sıra inanılmaz korkunç hikayelerde okudum ve benimde şimdi inan uykularım kaçıyor. umarım seninki gibi olur da bende buraya mutlu birşekilde yazarım. birde sen ilaç falan aldınmı film çekilmeden önce

bende çektirdim canımın yandığını hatırlamıyorum sadece ufak bir sızı.... doğumu yapmaya karar veren insan bunu hayli hayli yapar.... doğum sancısını çektiğim için........

Back
X