Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım hiç korkmana gerek yok bir arkadaşım yanlız gitmeye korktuğu için onunla birlikte gitmiştim dr da eşimin arkadaşıydı yanında olmama müsaade etti arkadaşımın ağrı eşiği çok düşük olmasına rağmen fazla tepki vermedi 3 dk da oldu bitti zaten sonra yürüyerek beraber çıktık gittik üstelik tıkalı tüp bu esnada açılmış 1 ay sonra da hamile kaldı hiç moralini bozma gözünde de çok büyütme a.s.
arkadaslar bu ılacla tuplerın acılma olasılıgı varmı,bıde bu fılm cekılmeden hıcbısey olmuyo galıba
daha 1 kaç saat önce çektirdim ben ve suanda pc nin basında keyifle kahvemi içiyorum.bende çok korkmuştum çektirmeden önce ama inanın korkacak hiçbirşey yok.ilaç verilirken adet sancısı gibi ama kısa süreli bi agrı oluyo sadece bi kaç saniyelik bişey.benim sag tüpüm tıkalıymış tekrardan basıncla ilaç verince açıldıçok mutluyum
bende çektirdim canımın yandığını hatırlamıyorum sadece ufak bir sızı.... doğumu yapmaya karar veren insan bunu hayli hayli yapar.... doğum sancısını çektiğim için........