- Konu Sahibi hopeless13
hopeles sen nasıl tedavi görüyosun sende bahset.ya bizimgibi hipo olanlara kolay tedavi diyolar ama bilmiyorum bende yeni başladım tedaviye
merhaba arkadaşım özelden cvp yazdım oraya bak görüşmek üzere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hopeles sen nasıl tedavi görüyosun sende bahset.ya bizimgibi hipo olanlara kolay tedavi diyolar ama bilmiyorum bende yeni başladım tedaviye
ablan hipo hastası ise mutlaka onunda bizler gibi yumurtalık ve rahim normalden ufaktır çocuğu varmı peki ablanın
doktor rahmin küçük dedğinde bu sorunun dünyada sadece bende olduğunu düşündüm bir an.ama gördüm ki yalnız değilmişim.bu gün öğrendim daha bunu.hipo hastasıydım zaten biliyordum ama rahim küçüklüğünü bilmiyordum.yazılanları okudum herkeste hemen hemen ortak dert tedaviye başlayan arkadalar varmış son durum nedir acaba yazarmısınız arkadaşlar lütfen...bayağğ gerildim ben umutsuz...
arkadaşlar benim eltimde 10 yıllık evli ve hiç adet görmemiş birkaç yılda bir kanama oluyorum demişti doktora gittiğinde doktoru yumurtalıkların küçük olduğunu rahmin gelişmediğini söylemiş bunun için nasıl bir tedavi uygulanıyor acaaba
kimse yokumu?????????????
merhaba bende hipoluyum evlenmeden önce doğum kontrol hapı kullanarak adet oluyordum evlendikten sonra menegon adlı ilaç kullanarak tüp bebek yaptırdım 1 kızım var rahim ilaçlarla büyüyor hiç korkma bende yumurta sayısı fazla olduğu için tüp bebek yaptılar aksi halde aşılama ilede gebelik elde ediliyor
Sevgili esirel doktorun kim bitkisel tedaviyle suan ne durumdasin bilgi verebilirsen sevinirim. Ozelden nasil yaziliyor bilmiyorum arkadaslik gonderdim sevgiyle kal :)slm siteye yeni üye oldum ve yazınız dikkatimi çekti "bende bu dertten muzdaribim "rahim büyütmesinin tedavisi yok demişti doktorum o günü ümitsiz ve ağlayark eve gelmiştim ,şimdi yaklaşık 1 yıldır bitkisel tedavi görüyorum uzman dr gözetiminde rahimde eskisine nazaran %20 ye varan büyüme oldu ayrıca tüplrimde kapalı idi sağ tüp de açıldı şimdi daha çok ümitliyim mevlama şükürler olsun