• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahim yapışıklığı açan en iyi doktor tavsiyesi arıyorum İstanbul

yellowglitter

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2024
22
2
1
Rahimde yapışıklık var histereskopide yapışık açma konusunda uzman bir doktor arayışım var tecrübelerini paylaşır mısınız ? Histereskopi sonrası tekrar yapışıklık olmayacak tüm önlemleri alan işinin ehli bir doktor olmalı. Dondurulmuş embriyo transferi yaptıracağım akabinde

Ataşehir Prof. Gazi Yıldırım. Alanında en iyisi olduğunu düşündüğüm bir doktordur.

Tecrübenizi paylaşır mısınız lütfen duyuyorum bazı arkadaşlardan bazı doktorlarda 5-6 kez Histereskopi yaptıran oluyormuş.

Bir tanıdığım sayesinde keşfettim, kendisinin rahmi alınma noktasına kadar gelmiş yapışıklık çok fazlaymış ama kurtarmış. Yapışıklığı açtıktan sonra hemen hamile kalmış. Benim de poliplerim çok fazlaydı tüm rahmi sarmış meğer o yüzden kimyasal gebelik yaşıyormuşum. Histereskopi yapıldıktan 2 ay sonra hamile kaldım ben de.

Ameliyat sonrası yeniden yapışıklık oluşmaması için ne gibi önlemler alıyor. Spiral, balon, hormon tedavisi, jel? Bunlardan kullandı mı acaba.
Bu arada hikayeniz maşallah çok güzel devam etmiş. Darısı başıma inşallah 🙏🏻

Ameliyat sonrası yeniden yapışıklık oluşmaması için ne gibi önlemler alıyor. Spiral, balon, hormon tedavisi, jel? Bunlardan kullandı mı acaba.
Ben de oldum histeroskopi operasyonu. Bir haftaya yakın balon ile yaşadım. Tekrar rahim filmi çektirdiğimde hiç yapışıklık yoktu

Hiç bilmiyorum süreci inanın çok teşekkür ederim inşallah darısı başınıza 🙏🏼

Yücel Karamanın da methini çok duydum
Gazi Hoca Acıbadem ile anlaşmalı özel sigortam var bana daha uygun gözüküyor
2 yıl önce aynı durumu yaşadım. Alanındaki en iyi doktorları bire bir ziyaret ettim. Ancak tartışmasız diyebilirim ki kullandığı yöntem, yıllardır yaptığı vaka sayıları ve sayısız hekimin bu süreçte yönlendirdiği tek isim Yücel Karama. Tek seferde yapışıklığımı açtı ve bir daha yapışma olmadı. Spiral, balon ve hormon tedavisi uyguluyor. Sahip olduğu merkez Türkiye’de histeroskopi açısından referans merkez. Umuyorum en kolayından şifanıza kavuşursunuz.

Ne güzel geride kalmış o günler 🙏🏻 evet Yücel Karaman diyor birçok kişi. Ancak Gazi Yıldırım hocada bu alanda eğitimler veren alanında çok iyi bir doktormuş. Çok teşekkür ederim amin. 🙏🏻Adetimi bekliyorum bitiminden 3 gün sonra olunması gerekiyormuş. Yeni hsg çektirdim bakalım gecikme olacak mı. Karar aşamasındayım zor bir karar gerçekten.

2 yıl önce aynı durumu yaşadım. Alanındaki en iyi doktorları bire bir ziyaret ettim. Ancak tartışmasız diyebilirim ki kullandığı yöntem, yıllardır yaptığı vaka sayıları ve sayısız hekimin bu süreçte yönlendirdiği tek isim Yücel Karama. Tek seferde yapışıklığımı açtı ve bir daha yapışma olmadı. Spiral, balon ve hormon tedavisi uyguluyor. Sahip olduğu merkez Türkiye’de histeroskopi açısından referans merkez. Umuyorum en kolayından şifanıza kavuşursunuz.
Ne güzel geride kalmış o günler 🙏🏻 evet Yücel Karaman diyor birçok kişi. Ancak Gazi Yıldırım hocada bu alanda eğitimler veren alanında çok iyi bir doktormuş. Çok teşekkür ederim amin. 🙏🏻Adetimi bekliyorum bitiminden 3 gün sonra olunması gerekiyormuş. Yeni hsg çektirdim bakalım gecikme olacak mı. Karar aşamasındayım zor bir karar gerçekten.

Ameliyat sonrası gebelik oluştu mu?

Ben de Yücel Hoca ile görüşme yapıyorum sanırım orada olacağım. Büyük ihtimalle transfer öncesi yeniden sizden film isterler film çektirmeden transfer yaptırmayın derim. Embriyolar malum çok kıymetli. Sizin için de süreç kolaylıkla gerçekleşir inşallah 🙏🏻🌺

Ben de Yücel Hoca ile görüşme yapıyorum sanırım orada olacağım. Büyük ihtimalle transfer öncesi yeniden sizden film isterler film çektirmeden transfer yaptırmayın derim. Embriyolar malum çok kıymetli. Sizin için de süreç kolaylıkla gerçekleşir inşallah 🙏🏻🌺
Çok teşekkür ederim hepimiz için. Benim üzerinden 2 yıl geçti neredeyse operasyonun. Yaklaşık önlem amaçlı 3 kez üzerine rahim filmi çektirdim :)
Sizinde umarım her şey en güzeli ile olsun. Sevgiler.

Back
X