B bastac Aktif Üye Kayıtlı Üye 23 Haziran 2012 47 2 96 İstanbul 22 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi bastac #1 Arkadaslar bende myom vardı ameliyat oldum sonrada yapışıklik oluştu. .. 3kez histeroskopi 2 kez Laparoskopi 1 balon uygulaması yapıldı yapışıklık bir türlü acilmiyor... varmı benim gibi olan...
Arkadaslar bende myom vardı ameliyat oldum sonrada yapışıklik oluştu. .. 3kez histeroskopi 2 kez Laparoskopi 1 balon uygulaması yapıldı yapışıklık bir türlü acilmiyor... varmı benim gibi olan...
ikoocan Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Mayıs 2016 21 3 1 33 30 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi bastac #2 Bnmde tüplerim tikali bu ay laparoskopi olcakmisim
M mer_4260 Popüler Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2015 3.525 9.469 158 12 Haziran 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi bastac #3 ikoocan .!.: Bnmde tüplerim tikali bu ay laparoskopi olcakmisim Genişletmek için tıkla... selam arkadaşım ne yaptın merak ettim laparoskpi oldun mu bende bu ayın 20 sınde hısteroskopi olacağım sonra laparoskopi olmama gerek dedi dr um tüte hasar olmuş bakacak duruma gerekırse alacakmış senın sonuç nasıl oldu
ikoocan .!.: Bnmde tüplerim tikali bu ay laparoskopi olcakmisim Genişletmek için tıkla... selam arkadaşım ne yaptın merak ettim laparoskpi oldun mu bende bu ayın 20 sınde hısteroskopi olacağım sonra laparoskopi olmama gerek dedi dr um tüte hasar olmuş bakacak duruma gerekırse alacakmış senın sonuç nasıl oldu