Rahim Yapışıklığı ve Kısırlık

arkadaşlar meraba herkese ben bugün üye oldum ve hepinizi çok sevdim işallah herbiriniz bebişelerinizi hayırlısıyla kucağınıza alırsınız ve kocammaaan olduklarını görürsünüz..benim sorunumu kimsede göremedim acaba bi bilgisi olan varmı bi akıl veren olursa çok duacı olucam..bi çocuğum var 9 yaşında ve şimdi 2.sini düşünüyorum.geçen sene spiralimi çıkarttırdım ve adetim kesildi bikaç ay olamadım doktor düzenleyici falan verdi neyse ilacı kkullanmak çok istemedim nedenini öğrenip ona göre tedavi olmak istedim rahim filmi çektirdim küçük bi yapışıklık olduu anlaşıldı film sırasında açıldı ve dr yine de spiral taktı bikaç ay denemek için.spirali takar takmaz 10 güne kalmadan adet görmeye başladım aradan 6 ay geçti ve bu ay spirali çıkarttırdım ve adetimi beklemeye başladım.işallah olurum yaa..yoksa ne olucak bilmiyorum..akıl verrriinnn :((((

arkadaşlar merhaba..bu foruma girdim okuduğum bazı yazılar beni çok üzdü..bu foruma girmemin sebebi şudur aslında..hiç çocuk sahibi olamayacak bayanlara yardımcı olmak ayni benim yaşadığım anneliği onlarında yaşaması için yardımcı olmak..bunun için bir kaç kere yumurta verdim..ama aslında taşıyıcı annelik konusunun en sağlıklı olacağını düşündüm..bunun dini açıdan günahı olduğu biliyorum tr de yasal olmadığınıda ama bebek hasreti çekenleri sevindirmek onların aile olabildiğini görmekte beni çok mutlu edecek..bu konuda yardım isteyecek ciddi olanlar ve lütfen bayanlar benimle iletişim kursun..bazı sitelerde erkekler bunu yanlış kullanıp kadınları kullanıyorlar..bu yüzden sadece bayanlarla iletişim kurmak istiyorum..hepinizin allah yardımcısı olsun..

merhaba arkadaslar
tup bebek hakkinda cikan yeni genelge icin tepkimizi gosterelim
tek yurek olalim
kimse bizden anne olma hakkimizi alamaz
lutfen yetkili yerlere mail gonderelim sesimiz ne kadar cok cikarsa etkimizde o kadar fazla olur

Mail adresleri..

bimer@basbakanlik.gov.tr Sayın Recep Tayyip Erdoğan,(Başbakan) adına
BİMER DOĞRUDAN BAŞBAKANLIK Sayın Recep Tayyip Erdoğan (Başbakan) adına

recep.akdag@tbmm.gov.tr Sayın Recep Akdağ ( Sağlık Bakanı) adına

cevdet.erdol@tbmm.gov.tr Sayın Cevdet Erdöl ( TBMM Sağlık,Ail eve Sosyal İşler Komisyon Başkanlığına
cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr Sayın Abdullah Gül (Cumhurbaşkanı) adına
fsahin@fatmasahin.net ; fsahin@akparti.org.tr ( Sayın Fatma Şahin (Gaziantep Milletvekili, Ak parti Kadın Kolları Başkanı,tüp bebek tedavisinin devlet tarafından karşılanması için Meclise yasa teklifi verip bizi desteklemişti.)

AKİM ak parti dilekçe başvuru formu (mutlaka cevaplandırılacağı bildirilmektedir.)

Gazeteler ve sağlık muhabirleri: ( sizin ayrıca tanıdıklarınız var ise onlara da lütfen yollayınız)

turkan.yılmazer@aksam.com.tr
mersan@hurriyet.com.tr
aarman@hurriyet.com.tr
aaydogan@milliyet.com.tr
agorgun@milliyet.com.tr
yasemin.altan@posta.com.tr
mmutlu@gazetevatan.com

merhabalar
bende histeroskopi hakkında bilgi almak için inceliyordum siteyi kısaca bende başımdan geçenleri anlatayım:
6 yıllık evliyim 3 aşılama ve bir tüp bebek tecrübesi yaşadım yaklaşık 4 yıl ilk tedavilere başlarken rahim filmi çekildi fakat herşey normal diye söylendi,onlarca tahlil ve 3 aşılamadan sonra tüp bebek yaptırdık 18 ay önce fakat dış gebelikle sonuçlandı ve normal yoldan düşük yaptım.o kadar ilaç,tahlil,muayene ve en önemlisi moral bozukluğundan sonra 1 yıl hiç doktora gitmedim fakat 7-8 aydır adet miktarım çok belirgin bi şekilde azaldı ve biz 2. tüp bebek şansımızı denemek üzere geçen hafta doktorla görüştük.
rahimin normalden daha ince olduğunu söyledi bende adetlerimin azaldığını anlattım bi hormon testi yapalım sonuca bakalım dedi ya gizli şeker sebebiyle azalmıştır yada rahimde bi yapışıklık yada enfeksiyon vardır dedi.hormon testi normal çıktı ve histeroskopi yapmaya karar verdi.şimdi adet olmayı bekliyorum 2-3 güne kadar olmam lazım.daha önce histeroskopi olan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.
kusura bakmayın bu kadar ayrıntılı anlattım ama bunları yaşayan arkadaşlara bi örnek yada bi fayda olur diye ümit ediyorum.
şimdiden teşekkürler

Back
X