Merhabalar rahim ici yapisiklik alttan muayeneyle belli olur muRahim yapışıklığı olmasına rağmen tedavi olup da gebe kalanlar var mı
Merhaba Benim hsg de belli oldu daha evvel kimse bişey demedi.Merhabalar rahim ici yapisiklik alttan muayeneyle belli olur mu
Belirtileri ne oluyorMerhaba Benim hsg de belli oldu daha evvel kimse bişey demedi.
Yk bnde ole agir gecrmym adetimiBenim hiç bir belirtim yoktu evlendim çocuk sahibi olmadığım için doktorlara gittim kimse birşey demedi taa ki hsg ye girene kadar enfeksiyon nedeniyle tüplerim kapalı çıktı rahimde de yapışıklık var vs yada yok denildi anlamadım aşılama oldum negatif sonuç haa bi de adetim düzenli ama çok şiddetli ağrım oluyor iş yapamayacak kadar çok ağır geliyor kanamam ama adetim çok geliyor karışık işte senin de mi var
Nereden çıkardın o zaman düşünme öyle şeyler canımYk bnde ole agir gecrmym adetimi
Rahim yapışıklığı olmasına rağmen tedavi olup da gebe kalanlar var mı
Malesef canım hala bir bebeğim yok iki aşılama denedim ramazan dan sonra da tüp bebek uygulayacak nasip histeroskopi yapmadı öyle uygulayacak tüp bebeği senin neden yapışıklık şu günler hürmetine Allah rızası için dua istiyorum beş yıl oldubaya zaman geçmiş neyaptınız rahim yapışıklığının tedavisi oldunuzmu inşallah bebişiniz olmuştur bendede aynı hastalık varda merak ediyorum
Malesef canım hala bir bebeğim yok iki aşılama denedim ramazan dan sonra da tüp bebek uygulayacak nasip histeroskopi yapmadı öyle uygulayacak tüp bebeği senin neden yapışıklık şu günler hürmetine Allah rızası için dua istiyorum beş yıl olduevlilik yılımı bile içten kutlayamadım içim buruk resmen :,(((
İnşallah canim inşallahAynı arkadaşım benimde aynı artık 5 yılĺik evliyim demek istemiyorum Ben miyim ameliyatı oldum sonrada yapısı defalarca lalporoskopi histeroskopi yaptılar among hüsran dahada kötü oldum yokmu bunun bi çaresi Rabbim e çok dua ediyorum bizimde evimiz Şenlenir inşallah dualarimdasin
Tüp bebek yaptirmadim cnm çünkü rahmim çok yapışık gerek duymadim o yüzden bilmiyorum napicamiİnşallah canim inşallahçok üzülüyorum bende tüp bebek yaptırdın mı hiç miyommun var dı senin
Ya neden çok yapışıklık var anlamadım canım benim kürtaj filan mı oldun üzülme Rabbim bize merhamet etsin şifa versinTüp bebek yaptirmadim cnm çünkü rahmim çok yapışık gerek duymadim o yüzden bilmiyorum napicami
Ya neden çok yapışıklık var anlamadım canım benim kürtaj filan mı oldun üzülme Rabbim bize merhamet etsin şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?