Rahim yapışıklığı

Karadut41

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
537
408
103
Rahim yapışıklığı olmasına rağmen tedavi olup da gebe kalanlar var mı

rahim yapışıklığı için serrapeptase diye bir enzim var işe yarıyormuş

Utam olarak nedir anlamadım ismini ilk defa duyuyorum açıklarmısınız

Benim hiç bir belirtim yoktu evlendim çocuk sahibi olmadığım için doktorlara gittim kimse birşey demedi taa ki hsg ye girene kadar enfeksiyon nedeniyle tüplerim kapalı çıktı rahimde de yapışıklık var vs yada yok denildi anlamadım aşılama oldum negatif sonuç haa bi de adetim düzenli ama çok şiddetli ağrım oluyor iş yapamayacak kadar çok ağır geliyor kanamam ama adetim çok geliyor karışık işte senin de mi var

Benim hiç bir belirtim yoktu evlendim çocuk sahibi olmadığım için doktorlara gittim kimse birşey demedi taa ki hsg ye girene kadar enfeksiyon nedeniyle tüplerim kapalı çıktı rahimde de yapışıklık var vs yada yok denildi anlamadım aşılama oldum negatif sonuç haa bi de adetim düzenli ama çok şiddetli ağrım oluyor iş yapamayacak kadar çok ağır geliyor kanamam ama adetim çok geliyor karışık işte senin de mi var
Yk bnde ole agir gecrmym adetimi

baya zaman geçmiş neyaptınız rahim yapışıklığının tedavisi oldunuzmu inşallah bebişiniz olmuştur bendede aynı hastalık varda merak ediyorum
Malesef canım hala bir bebeğim yok iki aşılama denedim ramazan dan sonra da tüp bebek uygulayacak nasip histeroskopi yapmadı öyle uygulayacak tüp bebeği senin neden yapışıklık şu günler hürmetine Allah rızası için dua istiyorum beş yıl oldu :( evlilik yılımı bile içten kutlayamadım içim buruk resmen :,(((

Malesef canım hala bir bebeğim yok iki aşılama denedim ramazan dan sonra da tüp bebek uygulayacak nasip histeroskopi yapmadı öyle uygulayacak tüp bebeği senin neden yapışıklık şu günler hürmetine Allah rızası için dua istiyorum beş yıl oldu :KK43: evlilik yılımı bile içten kutlayamadım içim buruk resmen :,(((

Aynı arkadaşım benimde aynı artık 5 yılĺik evliyim demek istemiyorum Ben miyim ameliyatı oldum sonrada yapısı defalarca lalporoskopi histeroskopi yaptılar among hüsran dahada kötü oldum yokmu bunun bi çaresi Rabbim e çok dua ediyorum bizimde evimiz Şenlenir inşallah dualarimdasin

Aynı arkadaşım benimde aynı artık 5 yılĺik evliyim demek istemiyorum Ben miyim ameliyatı oldum sonrada yapısı defalarca lalporoskopi histeroskopi yaptılar among hüsran dahada kötü oldum yokmu bunun bi çaresi Rabbim e çok dua ediyorum bizimde evimiz Şenlenir inşallah dualarimdasin
İnşallah canim inşallah :( çok üzülüyorum bende tüp bebek yaptırdın mı hiç miyommun var dı senin

Tüp bebek yaptirmadim cnm çünkü rahmim çok yapışık gerek duymadim o yüzden bilmiyorum napicami
Ya neden çok yapışıklık var anlamadım canım benim kürtaj filan mı oldun üzülme Rabbim bize merhamet etsin şifa versin

Ya neden çok yapışıklık var anlamadım canım benim kürtaj filan mı oldun üzülme Rabbim bize merhamet etsin şifa versin

canım ben miyom ameliyatı geçirdim ondan sonra rahmim çok hasar görmüş sonrasındada 2 laporoskopi 2 histreroskopi oldum iyice rahim damarları çürümüş dediler hepsi şifa olsun diye uğraştım ama daha kötü oldu herşey Rahmim şuan küçük kalmış yapışık diyor doktorlar Rabbim şifa vericek inşallah hepimize inanıyorum inşallah canım

Allah yardımcın olsun canım vazgeçme elbet bir çaresi vardır.ihlas süresiyle ve Kur'an ayetlerinde dua et ins. Hepimiz şifa buluruz.internette rahim masajı var YouTube'dan falan bı Dr bana rahimde kanlanma olursa iyileşir ancak demişti o da kanlanma yıl arrtiriyomus rahim iyileştikten sonra yapılabilir ayrıca nepogen diye bir ilaç hücreleri yeniliyor.rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.

arkadaşın dediğini ben de yabancı sitelerden okudum.enzim terapisi diye bir şey varmış.serrapaptase wobenzym n gibi operasyon sonrası kullanıyomuş kadınlar tekrarlamasın yapışıklık diye.Hayvanlar üzerinde araştırmalar felan da varmış.endolu ashermenli kadınlar kullanmış tüpü tıkalı olan bikaç kişi açıldığını söylüyordu.Araştırmaya değer.özellikle yabancı kaynaklardan araştırın arkadaşlar.kapsül şeklinde direkt bağırsağa giriyormuş falan ben de başka şey için araştırmıştım.Allah hepimize sağlıklı çocuklar versin inşallah...

Back
X