Rahim yetmezliği ve serklaj

Hzlckl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
22
18
3
33
Merhaba kızlar, 22.haftamda sancıyla hastaneye gittim.Açılma da görülmesi üzerine rahme dikiş atıldı.Evde kesin yatak istirahati, progestan fitil ve adalat hap ile taburcu edildim.Sürekli yatmama rağmen kasılmalar gün içinde devam ediyor sancım yok.Çok korkuyorum ilk hamileliğim umarım 30' lu haftaları görebiliriz :(

Seni bir konuya yönlendirdim orada hepimiz rahim ağzı yetmezliği ve serklaj hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Ben çok tecrübeli değilim ama bir kayıbım var benim de 22.haftada erken doğumla. Senin iyiki farkedilmiş. Çünkü ben farkedildiğimde iş işten geçmişti ve hiç sancım falan olmamıştı.
Senin durumunda olup 40 haftayı gören arkadaşlar oldu. Umudunu kaybetme sakın.
Şimdi ikinci gebeliğim ve 14.haftada serklajım yapıldı. Yatak istirahati ile en az 36 haftayı hedefleyerek bekliyoruz.

Kaybın için çok üzüldüm, yaşayan bilir gerçekten nasıl bir acı özellikle bu konu aniden ortaya çıkıyor.İnsanın hiç aklına gelmeden...Bu gebeliğin inşallah çok güzel sıkıntısız ilerler.Teşekkürler yönlendirmen için.

Merhaba ben 5 ay önce servikal yetmez lik yüzünden oğlumu kaybettim 16. Hafta da ilk gebeligim olduğu için anlaşılmıyormuş şimdi tekrar bebek düşünüyoruz ama ben çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan serklaj işlemi çok mu zor ve hiç yerinizden kalkamıyor musunuz yeni evliyim ben hiç bir bilgim yok lütfen bu konu hakkında bana bilgi verebilir misiniz ayrıca normal doğum mu oluyor ben sezeryan istemiyorum

Merhaba ben 5 ay önce servikal yetmez lik yüzünden oğlumu kaybettim 16. Hafta da ilk gebeligim olduğu için anlaşılmıyormuş şimdi tekrar bebek düşünüyoruz ama ben çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan serklaj işlemi çok mu zor ve hiç yerinizden kalkamıyor musunuz yeni evliyim ben hiç bir bilgim yok lütfen bu konu hakkında bana bilgi verebilir misiniz ayrıca normal doğum mu oluyor ben sezeryan istemiyorum
Merhabalar serklaj ameliyatını ben narkozla oldum öyle dayanılmayacak ağrılar yaşamadım sonrasında da.Kesin yatak istirahatı verilmişti çünkü dikiş gerçek doğum sancısına dayanamazdı.İşinin ehli bir doktorun tam zamanında atması gerekli.iyi bir dikişle baya vakit kazanıyorsun eğer 36,haftaya gelirsen dikişleri alıyorlar ben sezaryan oldum 35.haftada kızım doğdu

Merhabalar serklaj ameliyatını ben narkozla oldum öyle dayanılmayacak ağrılar yaşamadım sonrasında da.Kesin yatak istirahatı verilmişti çünkü dikiş gerçek doğum sancısına dayanamazdı.İşinin ehli bir doktorun tam zamanında atması gerekli.iyi bir dikişle baya vakit kazanıyorsun eğer 36,haftaya gelirsen dikişleri alıyorlar ben sezaryan oldum 35.haftada kızım doğdu
Teşekkürler bilgilendirdiginiz için suan düşünüyorum hamileliği 14. Haftada inşallah dikiş atılacak umarım sagsalim kucağıma almayı nasip eder allah sizin bebeginizide allah bağışlasın hiç bir anne evlat acısı yaşamaz inşallah tekrar teşekkür ederim

Back
X