Rahim Yırtılması

zeyhat

sonunda oldu :)
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
3.082
17
116
İstanbul
Merhaba benim kardeşimin eşi 2 aylık hamile. ıki gündür kanaması varmış. Doktor rahminin çok küçük ve ince olduğunu buna bağlı olarak 3 yerden çay kaşığı kadar yırtılmanın olduğunu ve bu kanın rahimden mesaneye aktığını söylemiş. Her yarım saatte bir 7 8 damla kan geliyormuş. Bu konu hakkında bilgisi olan varmı bu kanama nereye kadar devam eder. Tedavi şekli hakkında lütfen yorumlarınızı bekliyorum. Şu an bebek sağlıklıymış. Ama kanama devam ederse düşermiş. ılaç vermiş doktor düşmemesi için. Karışık yazmış olabilirim. Çok üzgünüm şu an. Bu durum anneye zarar verirmi.

canım inan ne olduğunu bile bilmiyorum ama şunu dileyebilirm sizin için allah hayırlısını nasip etsin anneyede bebeğede zarar gelmesimn inşallah amin

Zeyhatcım hay allah ya..rahimde yırtılma değidir o,öyle olsa iç kanama geçirmezmiydi yengen? Hem 2 aylık bebek henüz çok minik olur rahmi yırtacak kadar büyük olmazki..Acaba başka bir doktora da mı görünse zeyhatcım? Morali nasıl bozukuyordur yengenin, off kendi hamileliğimdeki kanamam aklıma geldi...Kanı görünce delirecek gibi oluyordum, allahıma dua edicem, inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirir yengen...

Sağolun arkadaşlar. ılk gittiği hastanenin doktoru kanın rahimden mesaneye doğru aktığını söylemiş. Yoğunlukla kan idrarla geliyormuş. Başka bir doktorda yırtılma olmadığını söylemiş. Ama kanın mesaneye akması bana normal gibi gelmedi. ılk doktorun dediği rahim çok küçük ve çok inceymiş.

Bride dün telefonda resmen çırpınıyordu. Sesi titriyordu. Abla bebeğime bişey olacakmı diyordu. Çok üzüldüm. Oysaki biz bebekten çok kendine üzülüyoruz. Bugün 3. doktora gidecekler bakalım o ne diyecek.

Canim benim bende ikinci hamileleigimi yaşıyorum ve ilki sezeryan ve yeni doğum yaptım henüz bebeğim sekiz aylık doktor rahim duvarının ince olduğunu ve rahmimin yırtılma ihtimali olduğunu söyledi riskleri var dedi ve riskleri bebeği kaybetmek anneyi kaybetmek veya rahmin alinmasiymis korkuyorum çok bebegime birşey olacak die

Merhaba nasılsınız doğumunuz nasıl geçti bı sorun olmamıştır inşallah sezeryan dikiş yerinde incelmeyi nasıl anladı dr nuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…