Rahimagzi kanseri

asya7535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
12
2
36
Mutlaka bu konu daha once konusulmustur ama ben bulamadim suan bu hastalikla mucadele ediyorum sizlerle yasadiklarimi paylasmak istedim.1.5 yil once cinsel iliski esnasinda hafif kanamalarim vardi tabiki hic onemsemedim bu kanamalar gittikce artmaya basladi oyleki aylar icerisiinde artik sadece iliski esnasinda degil surukli kanamam vardi tabi bu surec yaklasik bir yila yaygindir.bu kanama oyle adet kanamasi gibi olmuyor oyle kotu kokulu oluyorki sanki icinizde bir sey olmus bu kanda ordan geliyor.artik neredeyse hic disari cikamiyordum bana gelen koku herkese gider diye istedigim giysilleri giyemiyordum heran pet kullanmaktan artik iyice tahris olmustum.en nihayetinde doktora gittim ilk once smear alindi ama alan doktor hic oyalanmadan bir dogum evine gidin kolposkopi yapilsin dedi.dinledim dr kolposkopi yapildi bir ay sonucun cikmasini bekledim ve sonuc rahimagzi kanserisiniz oldu.nedense bennhic aglamadim sanki dr gripsin demis gibi sonra tedavi sureci basladi ilk once kemoterapi ve paralel olarak radyoterepi benim saclarim falan dokulmedi merak edenler icin sonra brekiterapi oda 4 hafta surdu.boylelikle tedavi asamasi bitmis oldu .ama sadece 1 ay rahat edebildim suan yine akinti iliski esnasinda kanama kasik ve bel agrisi sikayetlerim var.bugun yine hastanedeydim smear alindi iki tane ilac verdi 15 gun sonra smear sonucum gelicek ona gore bundan sonra ne yapillicak karar verilecek.iste boyle yasadigim aklima gelen seyleri yazdim sorulariniz varsa sorun cevaplarim benim merak ettigimbhicbirseyi bana anlatabilecek kimse yoktu saglikla kalin

Çok geçmiş olsun asya7535. Dilerim tez zamanda eski sağlığına kavuşursun.
Doktora gitmek için niye 1 yıl beklediğini merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…