Rahimde batma hissi

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Kızlar işten geldim ve rahim bölgemde batma var.bildiğin iğne batıyor.öksürürken acıyo iki büklüm oluyorum öksürürken.bu stresten mi neden olur.nasıl çözülür

Geçmiş olsun stresten olmayabilir. Ayaklarınızı mı üşüttünüz acaba?

Şu an yün çoraplarım terliğim kazağım çayım...bilmem yerler soğuk ama terliksiz basamıyorum.şalımla başımı da örttüm.kulaklarım donuyordu neredeyse çok soğuk

Üşüttüysen, İdrar yolu enfeksiyonu başlangıcı da olabilir. Aslında bide aklıma hamilelik geliyor ama.
Sıcak tut ayaklarını.

Üşüttüysen, İdrar yolu enfeksiyonu başlangıcı da olabilir. Aslında bide aklıma hamilelik geliyor ama.
Sıcak tut ayaklarını.
Ne hamileliği saçmalama.üşüttüm strese girdim.gözüm bile seyirmeye başladı.sanorım stresin de ettkisi var

Sıcak tut ayaklarını.
Kilolu insanlarda rahim genişlemesi nedeniyle de olabiliyprmuş.maşallah 100 kiloyum nereyse.ayrıxa hamilelik bu iekilde mi başlat

Üşütmenin böyle bir etkisi olduğu gibi, gebeliğin de belirtilerinden biridir batma hissi:KK53:

Kilolu insanlarda rahim genişlemesi nedeniyle de olabiliyprmuş.maşallah 100 kiloyum nereyse.ayrıxa hamilelik bu iekilde mi başlat
Benim ilk belirtilerimden biriydi. Hala da devam ediyor batmalarım.
stres kaynaklı olabilme ihtimali pek yok. Ama en iyi vücudunu sen bilirsin tabi. Üşütmeden de olabilir

Back
X