Rahimde kalınlaşma ve hamilelik

hercai dilek

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2024
11
2
6
33
Merhaba iki gün önce acile gittim rahimde kramp ile kan testim pozitif çıktı 2299 ama kese yoktu muayene ettiler rahimde kalınlaşma var dediler iki gün sonra tekrar gel dediler bugün gittim kalınlaşma baya var ama kese halen yok ve kan testi aldılar sonuç 4775 çıkmış baktım iki gün sonra gel dediler. Böyle bir durum yaşıyan var var mı daha önce boş gebelik yaşamıştım 😔

Vajinal ultrasonla mi bakıldı, normalle mi, normal ultrasonda 3000den sonra gorunmeye başlar alt sınırı diye düşün, iki gün sonra sağlıkla gelişir görürsün inşallah

Merhaba iki gün önce acile gittim rahimde kramp ile kan testim pozitif çıktı 2299 ama kese yoktu muayene ettiler rahimde kalınlaşma var dediler iki gün sonra tekrar gel dediler bugün gittim kalınlaşma baya var ama kese halen yok ve kan testi aldılar sonuç 4775 çıkmış baktım iki gün sonra gel dediler. Böyle bir durum yaşıyan var var mı daha önce boş gebelik yaşamıştım 😔
Devlet hastanesine mi gittiniz bana da aynısını dediler betam 5 binlerdeyken sonra aynı gün özele gittik hem keseyi hem bebeği gördük stres yapmayın sizde betanız gayet iyi

Back
X