Rahimde kireçlenme sorunu yaşayan varmı

Nissara

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2018
758
605
23
35
Arkadaşlar aranızda bu sorunu yaşayan varmı 28 yaşındayım daha önce 6 tüp denemem oldu hiç bi sorun yokken hepside negatif ile sonuçlandı son olarak görüştüğüm doktor rahim filmi çektirdi ve bu sorun çıktı aranızda bu problemi yaşayan oldumu sonuç ne oldu hamile kalabildinizmi lütfen cvp yazın

Arkadaşlar aranızda bu sorunu yaşayan varmı 28 yaşındayım daha önce 6 tüp denemem oldu hiç bi sorun yokken hepside negatif ile sonuçlandı son olarak görüştüğüm doktor rahim filmi çektirdi ve bu sorun çıktı aranızda bu problemi yaşayan oldumu sonuç ne oldu hamile kalabildinizmi lütfen cvp yazın

Hiç duymadım geçmiş oldun.. dr bir açıklama yapmadımı?

Hiç duymadım geçmiş oldun.. dr bir açıklama yapmadımı?
Verem mikrobundan şüpheleniyorum dedi cnm rahimden parça alınıp incelemeye gidecek sonuçtanda korkmuyo değilim bende okadar tedavi gördüm hiç böyle bi problem ne duydum ne gördüm doktor deyince şok oldum işin kötü yanıda bi tedavisi yok ama inceleme sonucuna bakmadanda kesin bişey diyemem dedi

Ende hi
Verem mikrobundan şüpheleniyorum dedi cnm rahimden parça alınıp incelemeye gidecek sonuçtanda korkmuyo değilim bende okadar tedavi gördüm hiç böyle bi problem ne duydum ne gördüm doktor deyince şok oldum işin kötü yanıda bi tedavisi yok ama inceleme sonucuna bakmadanda kesin bişey diyemem dedi
geçmiş olsun canım.,bende ilk kez duyuyorum nasıl böyle bir teşhis koydu ki allah allah...nerede tedavi oluyorsun.?

Ende hi
geçmiş olsun canım.,bende ilk kez duyuyorum nasıl böyle bir teşhis koydu ki allah allah...nerede tedavi oluyorsun.?

Merhaba cnm rahim filmi sonucunda çıktı kireçleme sorunu doktorum aret kamar istanbul tüp bebek merkezi ben polikistik overliyim her defasında çok yumurta çıkıyordu spermde kalite problemimizde var oluşan embriyo üçünü güne çok güzel geliyodu fakat beşinci güne gidemiyordu çok yumurta olmasına rağmen az döllenen oluyordu biz şuana kadar sorun bu sanıyorduk fakat rahim filmi sonucunda rahimde kireçlenme ve tepesinde eziklik görüldü bide hafif şekil bozukluğu var denildi ne yapacağımı şaşırdım çok üzüldüm bu ayın 28 inde 7inci tedavime başlıyorum doktor öncelikle rahimden parça alıp incelemeye gönderelim komple problemi ortaya çıkaralım dedi şimdi beni daha çok korku sardı ya daha fazla sorun çıkarsa

Magnezyum eksikliği filan mı var öyle mi anladı acaba ...
Şu problemden veya bu vitamin eksikliğinden oluşmuş demedi senin durumun çok nadir görülür büyük bi ihtimalle küçükken rahim bölgene darbede almış olabilirsin dedi offf okadar çok yoruldumki cnm düşün artık bu 7inci denemem ve bikez bile hamile kalamadım hep negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı

Şu problemden veya bu vitamin eksikliğinden oluşmuş demedi senin durumun çok nadir görülür büyük bi ihtimalle küçükken rahim bölgene darbede almış olabilirsin dedi offf okadar çok yoruldumki cnm düşün artık bu 7inci denemem ve bikez bile hamile kalamadım hep negatif ile sonuçlandı kimyasal gebelık bile oluşmadı

Cnm daha önce rahim filmi çekinmemiş miydin? İnşallah korktuğun gibi olmaz

2012 senesinde çekinmiştim filmi fakat ozaman iyi çekememiş doktor aret bey kabul etmedi tekrar çektirdi ilk filmde herşey normal yazılmıştı meğerse detaylı çekilmemiş

Back
X