Rahimde mikrop!

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.300
13.970
298
Kızlar merhabalar..
Alttan ultrasonla bakarak rahimde mikrop olduğu gözükür mü? Tecrübeniz var mı bu konuda?
Smear testi çıkmadan doktor böyle bir teşisi koyabilir mı sadece alttan ultrasona bakarak?

Bilenler vardır mutlaka bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Mune bdv dışında başka yere konu açtığımda hiç kimse yazmıyor
Bu duruma bir çözüm bulamaz mısınız acaba? Diğer türlü de ban yiyoruz

aslında rahimde mikrop olup olmadığı hsg ile ortaya çıkıyor.ufak çaplı mikrop bakteri vb varsa hsg işlemlerinde yanma hissi oluyor.

aslında rahimde mikrop olup olmadığı hsg ile ortaya çıkıyor.ufak çaplı mikrop bakteri vb varsa hsg işlemlerinde yanma hissi oluyor.

Yanma hissi veya başka belirti yok.. yani internetten de bakıldığı zaman rahim ağzı kanseri diye çıkıyor.
Doktor mikrop var dedi fakat herhangi bir açıklama yapılmadı başka.

Yanma hissi veya başka belirti yok.. yani internetten de bakıldığı zaman rahim ağzı kanseri diye çıkıyor.
Doktor mikrop var dedi fakat herhangi bir açıklama yapılmadı başka.
.
Enfeksiyon olmasın o canım?Dikkat et.mutlaka takip et bu durumu .sanırım hamilesin.Bebegin ölmesine kadar varabiliyor sonuçları Allah korusun..

.
Enfeksiyon olmasın o canım?Dikkat et.mutlaka takip et bu durumu .sanırım hamilesin.Bebegin ölmesine kadar varabiliyor sonuçları Allah korusun..

Benim değil bir arkadaşım için açtım konuyu..
alttan ultrason ile bakıldı ve mikrop var dedi.
İnternette de kanser olarak çıkıyor bu?
Yani hsg değil normal ultrason ile bakıldığında görünüyor mu mikrop veya enfeksyon olduğu?

Ultrason değil ama kulak çöpü gibi birşeyle altdan örnek aliyorlar. Benim doktorum her gitmemde yapıyor yani

Ultrason değil ama kulak çöpü gibi birşeyle altdan örnek aliyorlar. Benim doktorum her gitmemde yapıyor yani

Tamam o da smear testi için alınmıyor mu? Smear testinin çıkması da 1 ay sürüyor.
Bu test çıkmadan nasıl mikrop yada enfeksyon olduğu belli olur ki..

.
Enfeksiyon ve iltihap görünür ama mikroplar gözle görülmeyecek kadar küçük canlılar olduğu için nasıl gozuksun?Allah şifa versin.Soğan kuru..civan perçemi kullansın.
Bu arada sende olmamasına sevindim ne yalan diyeyim.Çünkü ben de yeni kürtaj oldum3aylık bebegimin kalbinin durduğunu öğrendik..Allah seninkine ömür versin inşaAllah

Çözüm basit.
Bu gibi ciddi konular için kulaktan bilgiler yeterli olmaz hiç bir zaman.
Farklı bir jinekolağa gidilerek konu ilgili doktora iletilerek, gerekli tahliller yapılır.
Sadece ultrason ile "hmmm mikrop var" denilmesi ne kadar sağlıklı ben olsam sorgulardım.
Ayrıca rahim o kadar hafife alınacak bir yapı değil, mikrop olması olasılığı bile bir çok farklı sorunu doğurabilir.

Arkadaşınıza geçmiş olsun, fakat iyi bir jinekolağa giderek konuyu inceletsin.
Tek ve doğru cevabı uzman doktordan alabilir.

Canım başın sağolsun çok üzüldüm..
Rabbim tekrar yaşatsın ve kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Evet mikrop demesi kafamızı karıştırdı. Enfeksyon ayrı mikrop ayrı çünkü.

Yarın tekrar randevu aldı fakat kafasına takıldı..
Araştırdığında mikrop diye yazıldığı zaman rahim kanseri çıkıyor ve haliyle psikolojik çöküntü yaşıyor..
bende bilenler vardır diye konuyu açtım mutlaka bilinçli birileri var..
Yani bir nebze de olsa rahatlaması için bir çözüm arıyorum yarına kadar..

Canım başın sağolsun çok üzüldüm..
Rabbim tekrar yaşatsın ve kucağına almayı nasip etsin inşallah..
Evet mikrop demesi kafamızı karıştırdı. Enfeksyon ayrı mikrop ayrı çünkü.
.
Çok sağol canım Allah razı olsun.Allah şifa versin arkadaşına.Başka bir doktora gitsin bence

Kanser tek bir ultrason bakılması ile çıkmaz ortaya.
Eğer öyle olsaydı bir çok kadın kanserde erken teşhisten kurtulurdu...
Keşke öyle olsaydı...

Doktora gitsin direk, psikolojisini de bozmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…