rahimde miyomu olup hamile kalanlar

eylul1009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2014
53
2
48
45
Rahimde 9cm miyomum var. Benzeri durumda hamile kalip dogum yapanlar var mi arkadaşlar ? Önce gebelik mi denesek. Ameliyat mi olsam bilemedin?

ARKADAŞIM BEN BİLMEDEN MİYOM VARKEN GEBE KALDIM ALLAHTAN MİYOM GEBELİKTE BANA SIKINTI YAŞAMADI VE SEZERYAN DOĞUMDA MİYONUMDA ALINDI AMA MİYON VARKEN GEBE KALMIŞ OLMAMA DR ŞAŞIRMIŞTI SANIRIM ZOR GEBE KALINIYORMUŞ

YILLAR GEÇTİ HATIRLAYAMADIM ARKADAŞIM AMA AMELİYATLA ALINACAKTI SEZERYAN DEĞİLDE NORMAL DOĞUM YAPSA İDİM SÜTÜM ETKİLENMESİN DİYE SEZERYANI TAVSİYE ETTİ DR

Peki yogun adet kanamalarin oluyormu degilse buyuk ihtimalle submokoz degildir benim ki submukozdu rahim icine dogru buyumustu boyutu buyuktu benimde.
ama disa dogru olunca sansli gruba giriyoosun, tabii doktor degilim doktor ne dedi size.

Peki yogun adet kanamalarin oluyormu degilse buyuk ihtimalle submokoz degildir benim ki submukozdu rahim icine dogru buyumustu boyutu buyuktu benimde.
ama disa dogru olunca sansli gruba giriyoosun, tabii doktor degilim doktor ne dedi size.
Normal olmayan kanamam sancim olmuyir hic. Tuplere yumurtalara uzak dedi sadece

Ee simdi hamildüşük yaparsan ameliyatinmi dedi ameliyatmi?
Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah zor bu surec ben cok inis cikislar yasiyorum
Eskisehirde bi profa gittik o once gebelik dene olmazsa yada dusuk yaparsan ameliyat belki de dogurabilirsin Dogumdan sonra da ameliyat olursun dedi. Risk iste. Yada once ameliyat ol 6ay sonra gebelik denersin dedi.

Insallah oyle olur. Cok cok tesekkur ederim :))
canım ablamda vardı mıyom hiç haberi bile yoktu şimdi 2.yi doğurcak mıyomları hala duruyo çok sıkıntılı gebelikler geçiirdi halada sıkıntılı bendede var mıyom ama hsg ve histeroskopi sonucunda gebeliğe engel olmadığı anlaşıldı 5,5 ve 3.5 cm çaolarında hayırlısı olsun hakkımızdan

aryamm, post: 38427218, member: 411455"]canım ablamda vardı mıyom hiç haberi bile yoktu şimdi 2.yi doğurcak mıyomları hala duruyo çok sıkıntılı gebelikler geçiirdi halada sıkıntılı bendede var mıyom ama hsg ve histeroskopi sonucunda gebeliğe engel olmadığı anlaşıldı 5,5 ve 3.5 cm çaolarında hayırlısı olsun hakkımızdan[/QUOTE]
Teşekkürler msjiniz için. . Benim miyom bir tane ama büyük yaklaşık 11cm. Umarim benim de engel olmaz bebege

Arkadaslar merhaba. 8 e 8 caplarında miyomum var. 6cm di hamilelikle birlikte 9 cm oldu sonrada 8 cm e düştü. 22 haftalıkta erken doğum tehtidi yasadım. Sancı ve kasılmalarım oldu hastanee yattım ilaç falan geçti şimdi cok şükür. Şimdi 28+ 4 günlük hamileyim. Sezeryan olucam ama cok tehlikeli dedi doktor cok kanama oluyomuş bide tam sezeryanda kesilcek bölgedeymiş miyom .eger cok kan kaybı olursa rahmin alınabilecgni söyledi doktorum cok korkuyorum ilk gebeliğim. Böyle bişey yasayan varsa lütfen söylesin(

Boyle bi durumla karsilasmadim ama size tek tavsiyem Başka doktorlara da gidin. Birinin dediği diğerine hic uymayabiliyor.

4 farklı doktora gitiim en baştan beri ikisi doç ikisi prof en sonunda birinde karar kıldım işinin ehli bilgili tecrübeli güveniyorum ama çok korkuyorum. yüzde yüz değil belki ama ..işte aması var ve daha kısmetse iki ayım var sabah akşam aklımda psikolojim çok kötü bebeğime zarar veiyorum napcam bilmiyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…