Kac cm di miyomunuz ?ARKADAŞIM BEN BİLMEDEN MİYOM VARKEN GEBE KALDIM ALLAHTAN MİYOM GEBELİKTE BANA SIKINTI YAŞAMADI VE SEZERYAN DOĞUMDA MİYONUMDA ALINDI AMA MİYON VARKEN GEBE KALMIŞ OLMAMA DR ŞAŞIRMIŞTI SANIRIM ZOR GEBE KALINIYORMUŞ
Bir aydir korunmuyoruz ama sanirim regli olucam hamile deilim yani cok moralim bozuldu
Normal olmayan kanamam sancim olmuyir hic. Tuplere yumurtalara uzak dedi sadecePeki yogun adet kanamalarin oluyormu degilse buyuk ihtimalle submokoz degildir benim ki submukozdu rahim icine dogru buyumustu boyutu buyuktu benimde.
ama disa dogru olunca sansli gruba giriyoosun, tabii doktor degilim doktor ne dedi size.
Ee simdi hamile kalinmi dedi ameliyatmi?Normal olmayan kanamam sancim olmuyir hic. Tuplere yumurtalara uzak dedi sadece
Eskisehirde bi profa gittik o once gebelik dene olmazsa yada dusuk yaparsan ameliyat belki de dogurabilirsin Dogumdan sonra da ameliyat olursun dedi. Risk iste. Yada once ameliyat ol 6ay sonra gebelik denersin dedi.Ee simdi hamildüşük yaparsan ameliyatinmi dedi ameliyatmi?
Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah zor bu surec ben cok inis cikislar yasiyorum
Karari bize birakti yaniEskisehirde bi profa gittik o once gebelik dene olmazsa yada dusuk yaparsan ameliyat belki de dogurabilirsin Dogumdan sonra da ameliyat olursun dedi. Risk iste. Yada once ameliyat ol 6ay sonra gebelik denersin dedi.
Hayirlisi olsun hangi dojtora guveniyorsan onu dinle insallah hic ameliyata gerek kalmadan hamile kalirsinKarari bize birakti yani
Insallah oyle olur. Cok cok tesekkur ederim :))t: 38394769 .!.:Hayirlisi olsun hangi dojtora guveniyorsan onu dinle insallah hic ameliyata gerek kalmadan hamile kalirsin
canım ablamda vardı mıyom hiç haberi bile yoktu şimdi 2.yi doğurcak mıyomları hala duruyo çok sıkıntılı gebelikler geçiirdi halada sıkıntılı bendede var mıyom ama hsg ve histeroskopi sonucunda gebeliğe engel olmadığı anlaşıldı 5,5 ve 3.5 cm çaolarında hayırlısı olsun hakkımızdanInsallah oyle olur. Cok cok tesekkur ederim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?