• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da açık miyom ameliyatı olanlar

demsun

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3.782
Puanlar
358
Arkadaşlar merhaba, İstanbul'da açık miyom ameliyatı olanınız var mı? Varsa tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Miyomum büyük ve riskli bir yerde olduğu söylendi. Rahim alınma tehlikesinden bahsedildiği için moralim çok bozuk. Bekarım. Bunu yaşamak istemiyorum. Daha önce de böyle bir şikayetim olmadı. Ortalama 10-11 cm'lik bir miyom rahim içine doğru büyümüş. Lütfen bana öneride bulunabilir misiniz? Özel, devlet fark etmez.

11 gün önce laparoskopik miyom amelyati oldum Bağcılar eğitim araştırma hastanesi Hakan hoca prof 11 cm olmak üzere 3.4 tane miyomumu kapalı aldı . Bir çok hastane tahmin alinir dedi cihaz bulamadım vs 2 yıldır bekliyorum çok şükür bu doktor kabul etti ve başarılı geçti 6.30 saat sürdü ameliyatım çocuk yapmamış kişilerde özellikle Rahmi koruyor çok dikkatli işinde çok iyi tavsiye ederim

Arkadaşlar merhaba, İstanbul'da açık miyom ameliyatı olanınız var mı? Varsa tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Miyomum büyük ve riskli bir yerde olduğu söylendi. Rahim alınma tehlikesinden bahsedildiği için moralim çok bozuk. Bekarım. Bunu yaşamak istemiyorum. Daha önce de böyle bir şikayetim olmadı. Ortalama 10-11 cm'lik bir miyom rahim içine doğru büyümüş. Lütfen bana öneride bulunabilir misiniz? Özel, devlet fark etmez.
Çok geçmiş olsun Allah iyiliginizi versin

merhaba geçmiş olsun benim ameliyatımı cerrahpaşa tıp fakültesi prof. dr. mahmut öncül yaptı. İnsan kafası büyüklüğünde 30 cm cıvarı miyom alındı. rahmimi kurtardı mahmut hoca. En azından muayene olmanı tavsiye ederim. çok iyi dr dur.

merhaba geçmiş olsun benim ameliyatımı cerrahpaşa tıp fakültesi prof. dr. mahmut öncül yaptı. İnsan kafası büyüklüğünde 30 cm cıvarı miyom alındı. rahmimi kurtardı mahmut hoca. En azından muayene olmanı tavsiye ederim. çok iyi dr dur.
Merhaba geçmiş olsun acaba randevu nasıl aldınız Mahmut bey e?ben asla ulaşamadım

Merhaba bende Hanifi Şahin hocaya oldum bugün 22 gün oldu 15 cm miyom vardı rahim korundu polip vardı aynı zamanda onu da almış. Şimdilik iyi gidiyor ama toparlanmak 2 ayı bulur gibi geliyor tam anlamıyla. Gitmediğim doktor kalmadı hepsi rahmi de almak istedi bir tek Hanifi hocam ben rahmini almayacağım hiç sıkıntı yok ilerde bağırsak sarkması yaşarsın dedi. Nu bilgiyi hiç bir doktor vermemişti. Hatta 41 yaşındayım birde bebek yapın oğlun kocaman olmuş ben rahmini ona göre onaracağım dedi sağolsun. 😊

Back
X