Rahimde perde ameliyatı olanlar

bende 27 ekimde çapada histereskopi ile perde için ameliyat olacağım.inşalllah iyi geçer.faruk buyru yapacak.sizce nasıl bir doktor fikri olanlar var mı?

inşallah başarılı bir ameliyat olur. ben cerrahpaşa da ameliyat oldum. bende baya bi perde varmış ameliyatım başarılı geçmiş. ameliyat çok korkulacak bişey değil dayanılmayacak kadar bi acı ya da sancısı yok bir haftada atlatırsın allahın izniyle içini ferah tut.

bende de aynı problem var kanama için gittiğimde alttan muane olmadıgım zaman farkedildi.zaten agrılı ilişki yasıyordum.bende korkuyorum acıkcası vajina girşinde enine doğru septum var dedi doktor onu yırtıcaz gibi bişey dedi rahimde perde olayıyla sanırsam aynı sey beni de genel anestezi ile uyutucak doktor ama korkuyorum ya zaten kansızım cok ve kanama olayından da acaip sıkıldımm cünkü hormon tedavisi görüyorum sizin nasıl yaptıalr ameliyatı dikiş falan yapılıyosa cok can acıtıyomu bi de netten okudugum akdarıyla ilişki belli bi süre yasak dimi.

öncelikle geçmiş olsun. ameliyat daha önceden de yazdığım gibi çok korkulacak bişey değil ben de ameliyattan önce çok tedirgindim ama allaha şükür hayırlısıyla atlattım burada doktor ve hastane seçimi çok önemli, ameliyatını mümkünse bir üniversite hastanesinde yaptır ve doktorunu iyi seç çünkü çok özen gösterilmesi gereken bir ameliyat....
ameliyatta herhangi bir dikiş olmuyor histeroskopi ile yapılıyor, 15 gün kadar eşinle beraber olmuyorsun
ameliyat sonrası yaklaşık 10 gün kadar kanama oldu bende ama herkeste aynı olmayabilir
geçmiş olsun......

tesekkür ederim zeynep bende umarım Allahın izniyle kurtulurum ameliyatta genel aneztezi olucakmsıım sende öyle olmustun dimi cok bişey duymusmuydun ameliyatta benim doktorum özel bi hastane de ama acıbadem de bi doktor da tavsiye ettiler ona da gidip muane olucam histeroskopi ile herhangi kesme işlemi oluyo dimi.

rica ederim ne demek. evet ameliyat genel anesteziyle oluyor. 30dk lık bir operasyon. yanlız ayıldıktan sonra çok fazla karın ağrısı oldu ama ağrı kesiciler rahatlattı. ameliyatta rahim dışında kesik olmuyor da rahim içine ince bir aletle girip rahimdeki perdeyi kesip alıyolar.
acıbadem de güzel bir hastane ama çok pahalı benim doktorum 6-7.000 tl den bahsetti ben cerrahpaşa da bir prof dr ye ameliyat oldum 2,000 tl ye

hımmm anladım acıbadem evet cok pahalıdır benim doktorumd a bursada özel bi hastane de ama dediğin gibi önemli bir operasyon ondan iyi bir doktor yapması lazım arastırmak önemli gercekten.cok tesekkürler ameliyattan sonra az sıkıntı cekiliyo ameliyatta zaten bişey duymuyosundur o endenle cesaretlendirdin beni saol:)

doktorumu değiştirdim brüksel tbm de olacağım yücel karaman ' a.onunla konuşunca daha çok güven verdi araştırdım.

doktorumu değiştirdim brüksel tbm de olacağım yücel karaman ' a.onunla konuşunca daha çok güven verdi araştırdım.

kızlar ameliyatımı oldum brüksel tüp b.merkezinde şu an gayet iyiyim çok titiz ve hassas çalışıyorlar kesinlikle gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bir yer.

kızlar ameliyatımı oldum brüksel tüp b.merkezinde şu an gayet iyiyim çok titiz ve hassas çalışıyorlar kesinlikle gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bir yer.

geçmiş olsun canım en kısa zamanda bebeğini de kucağına alırsın inşallah.

ameliyatın nasıl geçti anlatır mısın biraz

odaya aldılar gittiğimizde biraz erken gitmiştik 8-30 da olacaktım operasyonu.20 dk içinde odaya tekrar geri gelmişim.işlem 5 dk sürmüş.dvd verdiler oradan biliyorum.ağrım biraz vardı.ancak adet sancısı gibi çok fazla sürmedi.bugün 6. günüm iyiyim.kanama 6 hf ara ara olabilirmiş panik olma dediler o kadar sürer mi bilmiyorum ama hormon tedavisi görüyorum şimdi.1 ay sonra kontrolüm var spiral çıkartılıp (1 dakikalık) balon tedavisi olacakmış çok kısa sürüyormuş.inşallah sonra sıkıntım kalmayacak.doktora ve merkeze güvenmek çok önemli.ben çok güvendim.hepsi çok güleryüzlü ve titiz çalışıyorlar.doğru tercih yapmışım.bu arada iyki olmuşum septum çok derinmiş...

amin canım inşallah. bende de septum çok fazlaymış yarım saat kadar da benim ameliyatım sürmüş.
sana histeroskopi uyguladılar değil mi?

arkadaşlar bende ameliyat olacam ama..... doktor arıyorum gata veya hacettepe diyorlar sizler nerede oldunuz.bebeğim var ama 2. si için olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…