doktorumu değiştirdim brüksel tbm de olacağım yücel karaman ' a.onunla konuşunca daha çok güven verdi araştırdım.ben çok korkuyorum benimde dün film çekildi muhtemelen amaliyat diyecek dr.ist a gideceğiz.faruk buyru ya.inş iyi olurum.ayrıca hiper tiroit hastasıyım.ilk gebeliğimde öğrendim 1 ay sonrasında da bebeğim içimde öldü zaten.birde bu perde olayım var ne olur yaşadıklarınız paylaşın çok ihityacım olacak bende buraya yazarım.(
doktorumu değiştirdim brüksel tbm de olacağım yücel karaman ' a.onunla konuşunca daha çok güven verdi araştırdım.
kızlar ameliyatımı oldum brüksel tüp b.merkezinde şu an gayet iyiyim çok titiz ve hassas çalışıyorlar kesinlikle gözüm kapalı tavsiye edebileceğim bir yer.
ameliyat sonrası kasık ağrısı bende de çok oldu ama uzun sürmedi 1 saat kadar devam etti daha sonra ağrı kesicilerle azaldı. senin ameliyatın histeroskopi oldu deyil mi ?
bir de laporoskpi de çok korkulacak bi ameliayt değil benim ablam oldu.göbekten ufak delikler açaraktan ameliyat yapıyorlarmış. çok korkma allah yardımcın olsun
arkadaşlar bende ameliyat olacam ama..... doktor arıyorum gata veya hacettepe diyorlar sizler nerede oldunuz.bebeğim var ama 2. si için olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?