Rahimde perde ameliyatı olanlar

Merhaba rahimde perde tespit edildi illaki amliyat olmak gerekiyormu 1 yıldan fazladır hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor.bu perdeden dolayı ameliyat olan,olacak ve rahminde perde olan arkadaşlardan konuyla ilgili bilgilerinizi ve yardımlarınızı ricaediyorum.Çok korkuyorummm

perdeye göre değişiyor benimki t şekillli olduğu direk ameliyat dendi.Kesinlikle bebek hemen isteniyorsa beklemeyin...ben ameliyattan 45 gün geçmeden hamile kaldım şu an 15 haftalığım Allahın izniyle

slm arkadaslar ben 20 yasındayım rahim filmi cektirdim doktorum perde oldugunu söyledi ve ameliyat olmam gerekiyormus ben ankara etlik zübeyde hanım kadım dogum hastanesinde olacam burda olanlar varsa öncelikle onlardan cvb ları cok bekliyorum yada devlet hastanesinde olanlardanda bekliyorum nasıl gecti ve neler oluyor her hangibi bi zararı varmı bana bılgı verın cok önemli simdiden her keze cok tşk ederim ....

bende bu konuda sıkıntı yaşıyorum ve ameliyat olacagım bu ay inşallah doktor laparoskopi ve histeroskopi birlikte yapılacak rahimin dışınıda görmeliyiz dedi bu konuda tecrübeli olanlardan cevap bekliyoruz

Kizlar Bndede perde varmis ultrasonda tespit edildi
Cocugum var indan sonra 3 dusuk yasadim
Ve dr perdeden kaynakli olabilir dedi
Iki hafta once kurtaj oldum kurtajdan 6 hafta sonra yapilmasi gerekirmis
Burada cokta sik yapilan bir amsliyat degilmis ustelik adetlerim az geliyor

sa arkadaşlar perdedn dolyı hstrskpi olck arkdşlr önclkle korklck hçbşy yok ben geçn yıl oldm reglnz btnce hastnye gdysnz tabi son 12 saat bşy ymk içmk yok.odada hazrlnysnz amlythnye alnysnz snra odnz da uynysnz ağrı sızı hçbşy yok ben gyndktn snra kanama başldı innn olmsydı amlyta grdğme innmcktm il dşnda oldm ben hastndnde hmn çktm eve yolclk başldı yaklşk 16 saatlk yolclk yptm ha şmdi bebğm var mı yok henz ama prdededn iz de yok

slm.bende rahimde perde vardı.ameliyat olalı 8.gün bugün.daha öncesinde bir düşük yaptım.ameliyat korkulacak birsey değilmiş.ameliyat sonrası pek ağrı olmuyr ama hareketlrde dikkat etmek gerekiyor.8 . gün ama ara ara kanamalar devam ediyor.

perdeye göre değişiyor benimki t şekillli olduğu direk ameliyat dendi.Kesinlikle bebek hemen isteniyorsa beklemeyin...ben ameliyattan 45 gün geçmeden hamile kaldım şu an 15 haftalığım Allahın izniyle
Cnm merhaba bende histereskopi ve laporoskopi ameliyatı oldum ve 2 ay korunduktan sonra rahim filmi çektir gel dedi doktorum. Bende 2 ay beklemek istemiyorum ve senin bu yazdıklarını okuyunca demekki olabilir miş dedim. Korunmayı bırakmak istiyorum , birşey olurmu acaba yada sana herhangi negatif birşey söylendimi ? Lütfen bilgi verebilir misin.

MErhaba Can'ım , t şekli rahmin şekli oluyor Rahmi nasıl kesiyorlar ? Yani bu durumu ben hiç anlamadım Benim ki de y şekli

zor oldu mu nerde oldun, sorun neydi

Merhaba allah herkese sifa versin.. ben 3 ay once adet gecikmesi ve baska sikayetlerle dr gttm cift rahm var dedi ama bilgilendrmedi.. sonra Ridvan Erdemir e gttim allah ondan razi olsn o kadar aydinlatici bilgiler verdi korkulacak bisey olmadgni rahimi bi perde ikiye bolms istersen ameliyat yaparim dedi. Gunlerce buradaki yorumlari okudumm ameliyat ile ilgili. Kasik agrilari kanamalar agrilari anlatanlar cok korkuttu fakat bugn ridvan byde amrliyat oldm uyandgmda hic agrim yoktu ki ben agriya aciya karsi vok hassasimdir yorumlari okudukca cok korkmstm. Suan evdeyim hic agrim olmadi cok sukur sirf bu yorumlari okuyanlara fikir olsn die yaziorm. Hic korkmayn hayatmda hc anestezi almams dogum yapmamis gebelik yasamams birisiyim artik bebek dusndgm icn bu amrliyati oldum. Bence en onemli sey doktor. Denizli de yasiorm ve bunnla ilgili cok arastrdm herkes ridvan erdemir dedi. Arkadaslarm falan hep onda tedavi ol.us dogumlarini o gerceklestrmis. Ilgisi alakasi cok iyiydi saolsn. Bazilari zerrin hanma gitmis fakat bn ilk ona gttm bana cift rahmm oldgnu o soylemsti bn sasirinca, gozlerni kocaman acmana gerek yok bu normal bsey demsti ilgisinden memnn kalmamstm. Ridvan bye gttm. Doktorunu tebrk ederm her doktor rahimde bnu goremez falan dedi saolsun belki bilmesem bu amelyat olmayacak düsükler yasayp gebelk sıkıntilari olacakti. Ama bn guler yuzlu ve sicak bulmamstm belki o an ii deildi bilemem fakat bn bu konularda hassasm o uzden ridvan byden cok memnunum. Nasip olursa gebeligmdede onn takibnde olmayi doguma grmesni isterm.. suan ameliyat oldm agrm sizim hic yok kanamam var oda aşiti deil. Korkmayn doktornuzu iiyi arastrn. Ozel hastane ucreti tabi var ama bnce buna deger hastalk ameliyat ozel ilgi ister ve bn memnnum. Allah herkese sifa versn. Okudgnz agrili acili seylere odaklanmayn. Vallahi bn suan agri aci cekmiorm dinleniorm kanam dsnda bsey yok sadece anestezi etkisi heralde halsizm.. allah saglk versn herkese

arkadaşlar aranızda rahimde perdeden dolayı histroskopi ameliyat olan var mı ?:1rolleyes:
Meraba.Ben kecen hafta dookturda oldum bana rahim ici perde tahcizi koyuldu emaliyat sart dediler.Lutfen kimdese emaliyyat olubda bebek olduysa yazsin.Ben azerbaycandan yaziyorum

Merhabalar bende olucam nasipse laparoskopi ve histereskopi benimde rahmi ikiye bölmüş birde tüp tikali odak hastanesinde emre beye gidicem

Ben yeni oldum bu ameliyatı Ağrım hiç olmadı diyenlere şaşırıyorum.Narkozun etkisiyle bütün vücudun kasılıyor rahminde felaket kramplar hissediyorsun ameliyattan 5 6 saat sonra kendine gelebiliyorsun kramplar yerini adet sancisina bırakıyor ama o an ağrıdan kramplardan ne yalan söyleyeyim ölmek dahi istedim.Agri kesiciler bir nebze rahatlatıyor agrini kesmiyor kesinlikle o ilk günü bir atlatirsaniz ondan sonrası kolay Allah sağlıcakla hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza almamizi nasip etsin bu yaşadığımız ağrıya acıya deysin.

Merhabalar benim için de rahimde perde var dediler ameliyat için gün verecek doktor sonrasında hemen hamile kalınabilir mu?
Benim nor alde hamile kalmam da geç oluyor yılda bir kere anca gebe kalabiliyorum biraz anlatır mısınız inşallah benimde öyle olur

Perdeniz kac cm bu arada normalden hamile kalamadım başka sebepler vardı tedaviyle oluyor ameliyat diyorsa doktorunuz olun hemen bekleme süresi falan derken zamn cabuk geçiyor hangi il de olacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…