Cnm merhaba bende histereskopi ve laporoskopi ameliyatı oldum ve 2 ay korunduktan sonra rahim filmi çektir gel dedi doktorum. Bende 2 ay beklemek istemiyorum ve senin bu yazdıklarını okuyunca demekki olabilir miş dedim. Korunmayı bırakmak istiyorum , birşey olurmu acaba yada sana herhangi negatif birşey söylendimi ? Lütfen bilgi verebilir misin.perdeye göre değişiyor benimki t şekillli olduğu direk ameliyat dendi.Kesinlikle bebek hemen isteniyorsa beklemeyin...ben ameliyattan 45 gün geçmeden hamile kaldım şu an 15 haftalığım Allahın izniyle
MErhaba Can'ım , t şekli rahmin şekli oluyor Rahmi nasıl kesiyorlar ? Yani bu durumu ben hiç anlamadım Benim ki de y şekliperdeye göre değişiyor benimki t şekillli olduğu direk ameliyat dendi.Kesinlikle bebek hemen isteniyorsa beklemeyin...ben ameliyattan 45 gün geçmeden hamile kaldım şu an 15 haftalığım Allahın izniyle
zor oldu mu nerde oldun, sorun neydiCnm merhaba bende histereskopi ve laporoskopi ameliyatı oldum ve 2 ay korunduktan sonra rahim filmi çektir gel dedi doktorum. Bende 2 ay beklemek istemiyorum ve senin bu yazdıklarını okuyunca demekki olabilir miş dedim. Korunmayı bırakmak istiyorum , birşey olurmu acaba yada sana herhangi negatif birşey söylendimi ? Lütfen bilgi verebilir misin.
Nerde oldunuz ameliyatı acaba?perdeye göre değişiyor benimki t şekillli olduğu direk ameliyat dendi.Kesinlikle bebek hemen isteniyorsa beklemeyin...ben ameliyattan 45 gün geçmeden hamile kaldım şu an 15 haftalığım Allahın izniyle
Meraba.Ben kecen hafta dookturda oldum bana rahim ici perde tahcizi koyuldu emaliyat sart dediler.Lutfen kimdese emaliyyat olubda bebek olduysa yazsin.Ben azerbaycandan yaziyorumarkadaşlar aranızda rahimde perdeden dolayı histroskopi ameliyat olan var mı ?:1rolleyes:
Merhabalar bende olucam nasipse laparoskopi ve histereskopi benimde rahmi ikiye bölmüş birde tüp tikali odak hastanesinde emre beye gidicemMerhaba allah herkese sifa versin.. ben 3 ay once adet gecikmesi ve baska sikayetlerle dr gttm cift rahm var dedi ama bilgilendrmedi.. sonra Ridvan Erdemir e gttim allah ondan razi olsn o kadar aydinlatici bilgiler verdi korkulacak bisey olmadgni rahimi bi perde ikiye bolms istersen ameliyat yaparim dedi. Gunlerce buradaki yorumlari okudumm ameliyat ile ilgili. Kasik agrilari kanamalar agrilari anlatanlar cok korkuttu fakat bugn ridvan byde amrliyat oldm uyandgmda hic agrim yoktu ki ben agriya aciya karsi vok hassasimdir yorumlari okudukca cok korkmstm. Suan evdeyim hic agrim olmadi cok sukur sirf bu yorumlari okuyanlara fikir olsn die yaziorm. Hic korkmayn hayatmda hc anestezi almams dogum yapmamis gebelik yasamams birisiyim artik bebek dusndgm icn bu amrliyati oldum. Bence en onemli sey doktor. Denizli de yasiorm ve bunnla ilgili cok arastrdm herkes ridvan erdemir dedi. Arkadaslarm falan hep onda tedavi ol.us dogumlarini o gerceklestrmis. Ilgisi alakasi cok iyiydi saolsn. Bazilari zerrin hanma gitmis fakat bn ilk ona gttm bana cift rahmm oldgnu o soylemsti bn sasirinca, gozlerni kocaman acmana gerek yok bu normal bsey demsti ilgisinden memnn kalmamstm. Ridvan bye gttm. Doktorunu tebrk ederm her doktor rahimde bnu goremez falan dedi saolsun belki bilmesem bu amelyat olmayacak düsükler yasayp gebelk sıkıntilari olacakti. Ama bn guler yuzlu ve sicak bulmamstm belki o an ii deildi bilemem fakat bn bu konularda hassasm o uzden ridvan byden cok memnunum. Nasip olursa gebeligmdede onn takibnde olmayi doguma grmesni isterm.. suan ameliyat oldm agrm sizim hic yok kanamam var oda aşiti deil. Korkmayn doktornuzu iiyi arastrn. Ozel hastane ucreti tabi var ama bnce buna deger hastalk ameliyat ozel ilgi ister ve bn memnnum. Allah herkese sifa versn. Okudgnz agrili acili seylere odaklanmayn. Vallahi bn suan agri aci cekmiorm dinleniorm kanam dsnda bsey yok sadece anestezi etkisi heralde halsizm.. allah saglk versn herkese
Perdeniz kac cm bu arada normalden hamile kalamadım başka sebepler vardı tedaviyle oluyor ameliyat diyorsa doktorunuz olun hemen bekleme süresi falan derken zamn cabuk geçiyor hangi il de olacaksınız?Merhabalar benim için de rahimde perde var dediler ameliyat için gün verecek doktor sonrasında hemen hamile kalınabilir mu?
Benim nor alde hamile kalmam da geç oluyor yılda bir kere anca gebe kalabiliyorum biraz anlatır mısınız inşallah benimde öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?