Merhaba arkadaşlar yeniyim 3 düşük yaptım yine hamileyim tabi aradan 1 yıl geçti sonra hamile kaldım ve düşük tehlikem var ve rahimde kalın perde var yeni öğrendim ve hamile olmasaydım ameliyat olucaktim ve hamile olduğum için yapılmıyor bu konuda fikir verirseniz sevinirim 8 haftalık
...
Merhaba arkadaşlar yeniyim 3 düşük yaptım yine hamileyim tabi aradan 1 yıl geçti sonra hamile kaldım ve düşük tehlikem var ve rahimde kalın perde var yeni öğrendim ve hamile olmasaydım ameliyat olucaktim ve hamile olduğum için yapılmıyor bu konuda fikir verirseniz sevinirim 8 haftalık
...
Ne oldu durumun bende 15 haftalık hamileyim rahim kalp şeklinde üstten çökük perde görüntüsü var,erken doğum riski fazla olduğundan bana dikiş atıldı riskli gebeyim.
Merhaba , ben de 2 kez bebeğimi kaybettim maalesef. Genetik araştırmalar vs. Yapıldı bende pıhtılaşma çıktı clexan kullanacağım, doktorum tüm aşamaları yaptık son olarak rahimde perde var mı yok mu ona bakalım dedi ilaçlı rahim filmi çekildim net değildi, daha sonra kamerayla içeri girerek bakıldı , 2 cm perde ve polip varmış onlar alındı. 1 haziranda ameliyatla alındı. Doktorum rahmin toparlansin, ağustos ayi itibariyle yeniden gebeliğe hazırlayabilirsiniz dedi. İçinizde bu gibi şeyler yaşayıp ardından hamilelik haberi alanlar oldu mu? Olduysa da ameliyattan ne kadar süre sonra ? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim