• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rahimde perde olup ameliyat olanlar buraya

Benimde rahimde perde var ameliyatı kime oldunuz ve hsg nasıl cekiliyor
Hsg rahim filmi demek rahmine ve tuplere sıvı vererek film çekiyorlar basit bi işlem ben tip fakültesinde profesöre oldum korkulacak bisi degil iyi bi doktor bulursan hic bekleme ol bi an evvel

Hsg rahim filmi demek rahmine ve tuplere sıvı vererek film çekiyorlar basit bi işlem ben tip fakültesinde profesöre oldum korkulacak bisi degil iyi bi doktor bulursan hic bekleme ol bi an evvel
Hsg çeker Ken ağrı oluyormu ameliyattan sonra nekaar zaman dinelenme süresi verdi doktorunuz

Bende vaginal septum vardi ondan dolayi ameliyat olmustum ama hamile kalmadim 1 yil oldu yani ben doktoruma sormustm amaliyattan sonra cocugunun olmamasi gibi birsey olmaz demisti ama acaba varmidir

Hsg çeker Ken ağrı oluyormu ameliyattan sonra nekaar zaman dinelenme süresi verdi doktorunuz
Benim agri esiyim fazla dusuk değil ama kimine gore degisiyo agrisi olanda oluyo bence girmeden bi tane agri kesiici ic yarim saat oncesinden daha kolay olur ama dedigim gibi ameliyat da hsg de korkulu bisi degil tedirgin olma hic ben hem histeroskopi hem laparoskopi ayni anda oldum ve bi gece kalip ciktim sabaha ben hic zorlanmadim eminim seninde kolay gecer zaten agri kesici yapiyolar agrin olmuyo 4 maksimum 5 gunde biseyin kalmaz

Bende vaginal septum vardi ondan dolayi ameliyat olmustum ama hamile kalmadim 1 yil oldu yani ben doktoruma sormustm amaliyattan sonra cocugunun olmamasi gibi birsey olmaz demisti ama acaba varmidir
Vajinal septum u bilmiyorum canim bende rahimde septum vardi

Vajinal septum u bilmiyorum canim bende rahimde septum vardi
Yani benimde perdem vardi ama benimki vajinami ortadan boluyordu boylelikle hem sagda hem solda delik vardi komple perde yoktu yani yari perdeye vajinal septum deniyor ama bende hamile kalamadim acaba bununla ilgisi olabilirmi diye dusunuyordum

Yani benimde perdem vardi ama benimki vajinami ortadan boluyordu boylelikle hem sagda hem solda delik vardi komple perde yoktu yani yari perdeye vajinal septum deniyor ama bende hamile kalamadim acaba bununla ilgisi olabilirmi diye dusunuyordum
Ama aldırdım dedin ben burda birinde okumuştum vajinal septumu vardi onunda ama alininca hamile kalmıştı sen olali bir yıl olmus galiba baska sorun yoksa tekrar git istersen doktora

Ama aldırdım dedin ben burda birinde okumuştum vajinal septumu vardi onunda ama alininca hamile kalmıştı sen olali bir yıl olmus galiba baska sorun yoksa tekrar git istersen doktora
Gerci doktor bana yumurtalarin temiz calisiyor cocugun olmamsi gibi bir durum etkilemez demisti ben kendim kuruyorum galiba kafamda ama genede giderim doktora emin olurum

Gerci doktor bana yumurtalarin temiz calisiyor cocugun olmamsi gibi bir durum etkilemez demisti ben kendim kuruyorum galiba kafamda ama genede giderim doktora emin olurum
Aynen canim git bi kere daha kontorl yaptir kafandan silersin olur nasilsa akisa birakmak lazim birazda

Bende de vardı perde dr çok kalın oldugunu devamlı dşük yapacağımı bu yüzden ameliyat olmam gerektiğini söyledi hemde hsg çekilmeden ama biz inanmadık ameliyat olmayıp 3 ayrı dra daha gittik hepsi hiçbirşeyin yok dedi kaldıki ben adet sancılarım için gitmiştim perde denince sancı aklıma bile gelmedi.. Neyse ameliyat olmadım bir düşük yaptım

Sonra dr haklıymış dedik ameliyat oldum sonra 1 yıl sonra yine hamile kaldım oda dış gebelikle sonuçlandı.. Bunun üzerine hsg çekildim herşey normal çıktı hsgden de korkmayon abartıyorlar benim adet sancılarımın yanında sinek ısırığı gibiydi

Bende de vardı perde dr çok kalın oldugunu devamlı dşük yapacağımı bu yüzden ameliyat olmam gerektiğini söyledi hemde hsg çekilmeden ama biz inanmadık ameliyat olmayıp 3 ayrı dra daha gittik hepsi hiçbirşeyin yok dedi kaldıki ben adet sancılarım için gitmiştim perde denince sancı aklıma bile gelmedi.. Neyse ameliyat olmadım bir düşük yaptım
Perde ameliyatı almayı düşünüyordum

Uzattım biliyorum maksat yardımcı olmak öylelikle 5 yılım doldu 30 umda hamdolsun size de nasip olsun anne oldum.. Şimdi ikinciyi bekliyorum 1.de çok kafaya taktım kendimi çok hırpaladım ruhuma işkence ettim 5 yılda anca anne oldum ikincide hiç umursamadım Allah isteyene versin önce dedim hayırlıysa nasip etsin dedim hamileyim

O testler belirtileri takip etmeler yumurtlama günlerini hesalamalar adamı delirtir hayatın tadını çıkarın ve teslimiyetçi olun kolay değil ama kafaya takmanız strese streste herşeye sebep geç anladıö

Mrb.. Ben mayista perde ameliyati oldum ertesi ay hamile kaldim fakat kalbi durdu kurtaj oldum. Oncesindede tup bebek tedavisi gordum. Perde ameliyatina kadar dogal gebelik yasamadim
Cok tesekkur ederim ben de bunu merak ediyorum kaybiniz icin üzüldüm allah en kisa. Zamanda tekrar nasip etsin insallah benimde ayni hic gebelik olmamisti ameliyat oldum bu ay ilk denememiz bende batimi bekliyorum hayirlisi

O testler belirtileri takip etmeler yumurtlama günlerini hesalamalar adamı delirtir hayatın tadını çıkarın ve teslimiyetçi olun kolay değil ama kafaya takmanız strese streste herşeye sebep geç anladıö
Haklisiniz ne guzel yazmışsınız tevekkul edip birakmak en iyisi

Cok tesekkur ederim ben de bunu merak ediyorum kaybiniz icin üzüldüm allah en kisa. Zamanda tekrar nasip etsin insallah benimde ayni hic gebelik olmamisti ameliyat oldum bu ay ilk denememiz bende batimi bekliyorum hayirlisi
Sagol canim.. Cok stres yapma bir kac ay icerisinde olur diye duaunuyorum

Merhaba ben 2013 şubat ayında oldum ameliyatı ve haziran ayında da hamile kaldım şimdi kızım 5 yaşında. Siz de en kısa zamanda hamile kalırsınız inşallah
Insallah tesekkur ederim allah sizinde evladinizi bagislasin sizin ameliyattan once gebeliginiz olmusmuydu

Back
X