Gebeliğe Hazırlık Rahimde perde

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah hayırlısıyla kucağına al inş

İlk hamileliğimdi o maalesef 20. Haftada kaybettim onu. Daha sonra kürtaj nedeniyle yapışıklık oldu tekrar histeroskopi yaptırdım ama tekrar hamile kalamadım. Tüp bebek tedavisiyle şuan hamileyim. Benim rahim ağzına kadarken perde ozaman bile bana hamile kalabilirsin sıkıntı olmaz hemen histeroskopi yapma dedi doktorlar. Ben kendim istemiştim. Bir arkadaşım sezeryan doğumda perde olduğu anlaşıldı. Yani kendini lütfen üzme inş hayırlısıyla sıkıntısız sende güzel haberler alırsın

Çok çok teşekkür ederim iyi dileklerin için . umarım en kısa zamanda ben de bu günleri geride bırakırım

Merhabalar yapışıklık olduğunu nasıl anladınız bende tüp bebekle hamile kaldım kalbi durduğu için 12. Haftamda kürtaj oldum. Geçen ay kist oldu ilaç kullandım bu gün adetimin üçüncü günü kontrole gittim kist gitmiş ama transferden önce histeroskopi yapmam lazım yapışıklık olma ihtimaline karşı dedi bu sefer her şey dört dörtlük olcak dedi gerek var mıydı bilemiyorum.

Rahim duvarında incelme olmuştu normalde en düşük 7 olması gerekirken benim 5lerdeydi. Birde adetim lekelenme şeklinde oluyordu

Rahim duvarında incelme olmuştu normalde en düşük 7 olması gerekirken benim 5lerdeydi. Birde adetim lekelenme şeklinde oluyordu
Benim geçen ay öyle oldu zaten kist vardı bu ay da tabi hamile kalmadan öncekine göre az ama oluyorum yani kanama şeklinde anlamadım valla ya kafam karıştı

Benim geçen ay öyle oldu zaten kist vardı bu ay da tabi hamile kalmadan öncekine göre az ama oluyorum yani kanama şeklinde anlamadım valla ya kafam karıştı

İstersen başka bir doktora da danış ona göre hareket edersin

İstersen başka bir doktora da danış ona göre hareket edersin
Benim doktorum olduğu için bişey diyemedim katil hücre testi de yaptı sonuç daha çıkmadı embriyolar genetiğe de gitti her şey dört dörtlük olsun kafamız da soru işareti kalmasın diyor

Benim doktorum olduğu için bişey diyemedim katil hücre testi de yaptı sonuç daha çıkmadı embriyolar genetiğe de gitti her şey dört dörtlük olsun kafamız da soru işareti kalmasın diyor

Öyle düşünüyorsa yaptırmakta fayda var ozaman. Histeroskopi falan işlemler zor tabi bende 2 rahim filmi 2 histeroskopi yaptırdım da anca kendine geldi rahim maalesef.

Öyle düşünüyorsa yaptırmakta fayda var ozaman. Histeroskopi falan işlemler zor tabi bende 2 rahim filmi 2 histeroskopi yaptırdım da anca kendine geldi rahim maalesef.
Ya artık rahim devamlı işlem görüyor maddi manevi yıprandığımı hissediyorum zaten daha kaybettiğim bebeğim için üzülürken devamlı biseyler için çabalamak yoruyor beni burda okuyoruz herkes neler yaşıyor çok şükür halime ama işte herkesin de derdi kendine büyük Allah hepimize sabır versin

Bende kayıptan sonra yaşadım bunları çok hırpalandım çok kötü süreçler geçirdim hala hamileliğimde çok sıkıntılar yaşıyorum ama yine halimize de şükür. İnş sende sağlıkla sıkıntısız bu süreçleri atlatırsın

Amin inşallah sizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız bu kez ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz bu gebeliğinizde inşallah bir sıkıntı olmaz

Amin inşallah sizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız bu kez ne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz bu gebeliğinizde inşallah bir sıkıntı olmaz

Hamileliğin ilk başından beri kanamalar sonra rahimde açılma oldu kese dışarı çıktı zor kurtardı doktorum bir süre hastanede yattım şimdide evde yatıyorum sadece lavaboya kalkabiliyorum

Hamileliğin ilk başından beri kanamalar sonra rahimde açılma oldu kese dışarı çıktı zor kurtardı doktorum bir süre hastanede yattım şimdide evde yatıyorum sadece lavaboya kalkabiliyorum
Ooovv Allah yardımcınız olsun kese nasıl dışarı çıktı geri mi içeri koydular ilk defa duydum da Allah evladınızı size bagışlasın

Ooovv Allah yardımcınız olsun kese nasıl dışarı çıktı geri mi içeri koydular ilk defa duydum da Allah evladınızı size bagışlasın

Bende başıma gelene kadar hiç bilmiyordum ya. Evet canım baktığında direk görüyordun keseyi. Doktor içeri koyarken ayaklarını gördüm dedi. Çok şükür güçlü kızım benimle direndi bu zamana kadar geldik.

Allah alla yarabbim sen ne büyüksün şuna bak kese dışarı çıkıyor geri koyuyorlar nasibi varsa ne olursa olsun Rabbim bağışlıyor işte Allah'tan kese patlamamış şansınız o olmuş. Maşallah SüphanAllah sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Çok çok teşekkür ederim iyi dileklerin için . umarım en kısa zamanda ben de bu günleri geride bırakırım
Film çektikten sonra belli oldu. Ama benimkisi yapışıklık değil. Perde galiba tam alınmamış rahim duvarına zarar vermemek için

Film çektikten sonra belli oldu. Ama benimkisi yapışıklık değil. Perde galiba tam alınmamış rahim duvarına zarar vermemek için
Perde olduğu ultrason da belli olur heralde bende öyle bir konu yok hatta kist gitmiş rahim temiz dedi ama histeroskopi istedi zaten her gittiğim de yeni biseyler çıkıyor çok yoruldum pskolojim çok bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…