Ameliyattan kaç ay sonra hamile kaldınız .
Maşallah3 ay korunma vermişti. Korunma bittikten 2 ay sonra hamile kalmıştım.
Maşallahhayırlısıyla kucağına al inş
Çok çok teşekkür ederim iyi dileklerin için .İlk hamileliğimdi o maalesef 20. Haftada kaybettim onu. Daha sonra kürtaj nedeniyle yapışıklık oldu tekrar histeroskopi yaptırdım ama tekrar hamile kalamadım. Tüp bebek tedavisiyle şuan hamileyim. Benim rahim ağzına kadarken perde ozaman bile bana hamile kalabilirsin sıkıntı olmaz hemen histeroskopi yapma dedi doktorlar. Ben kendim istemiştim. Bir arkadaşım sezeryan doğumda perde olduğu anlaşıldı. Yani kendini lütfen üzme inş hayırlısıyla sıkıntısız sende güzel haberler alırsın
Merhabalar yapışıklık olduğunu nasıl anladınız bende tüp bebekle hamile kaldım kalbi durduğu için 12. Haftamda kürtaj oldum. Geçen ay kist oldu ilaç kullandım bu gün adetimin üçüncü günü kontrole gittim kist gitmiş ama transferden önce histeroskopi yapmam lazım yapışıklık olma ihtimaline karşı dedi bu sefer her şey dört dörtlük olcak dedi gerek var mıydı bilemiyorum.İlk hamileliğimdi o maalesef 20. Haftada kaybettim onu. Daha sonra kürtaj nedeniyle yapışıklık oldu tekrar histeroskopi yaptırdım ama tekrar hamile kalamadım. Tüp bebek tedavisiyle şuan hamileyim. Benim rahim ağzına kadarken perde ozaman bile bana hamile kalabilirsin sıkıntı olmaz hemen histeroskopi yapma dedi doktorlar. Ben kendim istemiştim. Bir arkadaşım sezeryan doğumda perde olduğu anlaşıldı. Yani kendini lütfen üzme inş hayırlısıyla sıkıntısız sende güzel haberler alırsın
Merhabalar yapışıklık olduğunu nasıl anladınız bende tüp bebekle hamile kaldım kalbi durduğu için 12. Haftamda kürtaj oldum. Geçen ay kist oldu ilaç kullandım bu gün adetimin üçüncü günü kontrole gittim kist gitmiş ama transferden önce histeroskopi yapmam lazım yapışıklık olma ihtimaline karşı dedi bu sefer her şey dört dörtlük olcak dedi gerek var mıydı bilemiyorum.
Benim geçen ay öyle oldu zaten kist vardı bu ay da tabi hamile kalmadan öncekine göre az ama oluyorum yani kanama şeklinde anlamadım valla ya kafam karıştıRahim duvarında incelme olmuştu normalde en düşük 7 olması gerekirken benim 5lerdeydi. Birde adetim lekelenme şeklinde oluyordu
Benim geçen ay öyle oldu zaten kist vardı bu ay da tabi hamile kalmadan öncekine göre az ama oluyorum yani kanama şeklinde anlamadım valla ya kafam karıştı
Benim doktorum olduğu için bişey diyemedim katil hücre testi de yaptı sonuç daha çıkmadı embriyolar genetiğe de gitti her şey dört dörtlük olsun kafamız da soru işareti kalmasın diyorİstersen başka bir doktora da danış ona göre hareket edersin
Benim doktorum olduğu için bişey diyemedim katil hücre testi de yaptı sonuç daha çıkmadı embriyolar genetiğe de gitti her şey dört dörtlük olsun kafamız da soru işareti kalmasın diyor
Ya artık rahim devamlı işlem görüyor maddi manevi yıprandığımı hissediyorum zaten daha kaybettiğim bebeğim için üzülürken devamlı biseyler için çabalamak yoruyor beni burda okuyoruz herkes neler yaşıyor çok şükür halime ama işte herkesin de derdi kendine büyük Allah hepimize sabır versinÖyle düşünüyorsa yaptırmakta fayda var ozaman. Histeroskopi falan işlemler zor tabi bende 2 rahim filmi 2 histeroskopi yaptırdım da anca kendine geldi rahim maalesef.
Ya artık rahim devamlı işlem görüyor maddi manevi yıprandığımı hissediyorum zaten daha kaybettiğim bebeğim için üzülürken devamlı biseyler için çabalamak yoruyor beni burda okuyoruz herkes neler yaşıyor çok şükür halime ama işte herkesin de derdi kendine büyük Allah hepimize sabır versin
Amin inşallah sizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız bu kezBende kayıptan sonra yaşadım bunları çok hırpalandım çok kötü süreçler geçirdim hala hamileliğimde çok sıkıntılar yaşıyorum ama yine halimize de şükür. İnş sende sağlıkla sıkıntısız bu süreçleri atlatırsın
Amin inşallah sizde sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız bu kezne gibi sıkıntılar yaşıyorsunuz bu gebeliğinizde inşallah bir sıkıntı olmaz
Ooovv Allah yardımcınız olsun kese nasıl dışarı çıktı geri mi içeri koydular ilk defa duydum da Allah evladınızı size bagışlasınHamileliğin ilk başından beri kanamalar sonra rahimde açılma oldu kese dışarı çıktı zor kurtardı doktorum bir süre hastanede yattım şimdide evde yatıyorum sadece lavaboya kalkabiliyorum
Ooovv Allah yardımcınız olsun kese nasıl dışarı çıktı geri mi içeri koydular ilk defa duydum da Allah evladınızı size bagışlasın
Allah alla yarabbim sen ne büyüksün şuna bak kese dışarı çıkıyor geri koyuyorlar nasibi varsa ne olursa olsun Rabbim bağışlıyor işte Allah'tan kese patlamamış şansınız o olmuş. Maşallah SüphanAllah sağlıkla kucağınıza alın inşallahBende başıma gelene kadar hiç bilmiyordum ya. Evet canım baktığında direk görüyordun keseyi. Doktor içeri koyarken ayaklarını gördüm dedi. Çok şükür güçlü kızım benimle direndi bu zamana kadar geldik.
Merhabalar yapışıklık olduğunu nasıl anladınız bende tüp bebekle hamile kaldım kalbi durduğu için 12. Haftamda kürtaj oldum. Geçen ay kist oldu ilaç kullandım bu gün adetimin üçüncü günü kontrole gittim kist gitmiş ama transferden önce histeroskopi yapmam lazım yapışıklık olma ihtimaline karşı dedi bu sefer her şey dört dörtlük olcak dedi gerek var mıydı bilemiyorum.
Film çektikten sonra belli oldu. Ama benimkisi yapışıklık değil. Perde galiba tam alınmamış rahim duvarına zarar vermemek içinÇok çok teşekkür ederim iyi dileklerin için .umarım en kısa zamanda ben de bu günleri geride bırakırım
Perde olduğu ultrason da belli olur heralde bende öyle bir konu yok hatta kist gitmiş rahim temiz dedi ama histeroskopi istedi zaten her gittiğim de yeni biseyler çıkıyor çok yoruldum pskolojim çok bozulduFilm çektikten sonra belli oldu. Ama benimkisi yapışıklık değil. Perde galiba tam alınmamış rahim duvarına zarar vermemek için
Merhaba benim de çift rahim sandığım ama aslında vajina girişinden başlayıp rahim boyu uzanan perde varmış. 12 gün önce histereskopi ile aldırdm ama biraz kalmış rahme zarar vermemek için ileri gidememiş. 2 ay sonra kalan kısmı hallederiz dediBu ameliyatı iki kere olan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?