Histeroskopi ile bu rahim ici duzeliyor mu acaba o ise mi yarıyor? Sor bir operasyon mu canim?Zor geçen doğum, kilo sonrası yapışıklık olabiliyor. Düşüklerin sebebi bu büyük ihtimalle. Benim de iki düşükten sonra histeroskopi sonrası ortaya çıktı ufak tefek ve temizlendi 3.de bu günlere geldik şükür. Histeroskopi öneririm
Yok çok basit bişey kameralarda girip temizliyor doktor kısa süren bi işlem.Histeroskopi ile bu rahim ici duzeliyor mu acaba o ise mi yarıyor? Sor bir operasyon mu canim?
Geçmiş olsun bugün ben de film çektirdim üst solda yapısıklık varmış. 2 zorunlu kürtajdan sonra. 2.si 7 haftalık karnımda öldü sebebini araştırıyoruz. Doktorla görüştünüz mü sağlıklı gebelik şansı varmıymış ameliyatsızSelamün aleykum kızlar. Bir oğlum var 7yasinda Allah bagislasin. Bir yilda iki dusuk yaptim sebebi araştırıldı. Cumartesi rahim filminde yapisiklik tek tupte tikanma cikti. Doktorum buranin en iyisi denilen ama fazla konuşmayan biri. Bu beni cok üzüyor. iyi dedikleri icin devam ediyorim. Ama suan bilmeye ihtiyacim olan seyleri belki ayni seyleri yasayaniniz vardir diye size sormak istedim. Amh degerim yuksek çıktı. Simdi ben gebe kalsamda rahimde sıkıntı var diye mi bebek beslenmiyor. Ozaman doktor bana bu ay korun neden demediya hsg cekildigim icin hamile kalsam ki kolaylasiyormus. Mesela benim bir tupum o esnada acilmis. Ama gebelik olursa ve benim rahimde sıkıntı olduğu icin yine ayni seyleri yaşarsam. İki kurtaj. Biri uyusmadan yani cok karisigim. Belki ortak yasadigimiz seyler olan bir arkadasim olurda burda beni aydinlatir. Hastanede çalışıyorum ve pandemi dönemi oldugu icin yardim bile alamayacak kadar yogunuz
Merhaba canım,Selamün aleykum kızlar. Bir oğlum var 7yasinda Allah bagislasin. Bir yilda iki dusuk yaptim sebebi araştırıldı. Cumartesi rahim filminde yapisiklik tek tupte tikanma cikti. Doktorum buranin en iyisi denilen ama fazla konuşmayan biri. Bu beni cok üzüyor. iyi dedikleri icin devam ediyorim. Ama suan bilmeye ihtiyacim olan seyleri belki ayni seyleri yasayaniniz vardir diye size sormak istedim. Amh degerim yuksek çıktı. Simdi ben gebe kalsamda rahimde sıkıntı var diye mi bebek beslenmiyor. Ozaman doktor bana bu ay korun neden demediya hsg cekildigim icin hamile kalsam ki kolaylasiyormus. Mesela benim bir tupum o esnada acilmis. Ama gebelik olursa ve benim rahimde sıkıntı olduğu icin yine ayni seyleri yaşarsam. İki kurtaj. Biri uyusmadan yani cok karisigim. Belki ortak yasadigimiz seyler olan bir arkadasim olurda burda beni aydinlatir. Hastanede çalışıyorum ve pandemi dönemi oldugu icin yardim bile alamayacak kadar yogunuz
Mesela yapışıklığın ne derecede ve nerede olduğu da öenmli galiba gebe kalmak için. Yada bebeğin sağlığı için.Geçmiş olsun bugün ben de film çektirdim üst solda yapısıklık varmış. 2 zorunlu kürtajdan sonra. 2.si 7 haftalık karnımda öldü sebebini araştırıyoruz. Doktorla görüştünüz mü sağlıklı gebelik şansı varmıymış ameliyatsızbir kaç testi daha tamamlayıp gidicem doktora ama nasıl durucam bilmiyorum
Merhaba tekrardan bugün doktora gösterdik yapışıklığın rahim filminde küçüldüğünü söyledi ama histereskopi önerdi. Bebek uzak bir yere yerleşirse sıkıntı olmaz dedi. Benimki rahmin sol üstünde. Bakalım histeroskopi yaptırabilirimMesela yapışıklığın ne derecede ve nerede olduğu da öenmli galiba gebe kalmak için. Yada bebeğin sağlığı için.
Siz ne yaptınız peki? Hala araştırıyormusunuz?
anladım canım. Çok geçmiş olsun. bilmiyorum riske atmaya değer mi. histereskopi yaptırmanı ben tavsiye ederim. çünkü eğer bebeğin tutunamaz birşey olursa bu sefer kürtaj falan gerçekten yıpratıcı bir süreç olur senin için. ben yaşadım sen yaşama. Benim içinde eminim dr aynı şeyleri söyleyecek. Bana tavsiye ederse kesin yaptırmaya karar verdim. Kafam rahat olsun istiyorum. acaba ondan mı hamile kalmıyorum yada kalınca bebeğe birşey olsa acaba ondan mı oldu demektense ol bitsin gtisin hayırlısıylaMerhaba tekrardan bugün doktora gösterdik yapışıklığın rahim filminde küçüldüğünü söyledi ama histereskopi önerdi. Bebek uzak bir yere yerleşirse sıkıntı olmaz dedi. Benimki rahmin sol üstünde. Bakalım histeroskopi yaptırabilirim
7 haftalık bir bebek karnımda öldü zatenanladım canım. Çok geçmiş olsun. bilmiyorum riske atmaya değer mi. histereskopi yaptırmanı ben tavsiye ederim. çünkü eğer bebeğin tutunamaz birşey olursa bu sefer kürtaj falan gerçekten yıpratıcı bir süreç olur senin için. ben yaşadım sen yaşama. Benim içinde eminim dr aynı şeyleri söyleyecek. Bana tavsiye ederse kesin yaptırmaya karar verdim. Kafam rahat olsun istiyorum. acaba ondan mı hamile kalmıyorum yada kalınca bebeğe birşey olsa acaba ondan mı oldu demektense ol bitsin gtisin hayırlısıyla
Bu arada 36 yasindayim. Benzer seyler yasayaniniz ya da bileniniz varsa nolur beni bilgilendirir misiniz?
Selamün aleykum kızlar. Bir oğlum var 7yasinda Allah bagislasin. Bir yilda iki dusuk yaptim sebebi araştırıldı. Cumartesi rahim filminde yapisiklik tek tupte tikanma cikti. Doktorum buranin en iyisi denilen ama fazla konuşmayan biri. Bu beni cok üzüyor. iyi dedikleri icin devam ediyorim. Ama suan bilmeye ihtiyacim olan seyleri belki ayni seyleri yasayaniniz vardir diye size sormak istedim. Amh degerim yuksek çıktı. Simdi ben gebe kalsamda rahimde sıkıntı var diye mi bebek beslenmiyor. Ozaman doktor bana bu ay korun neden demediya hsg cekildigim icin hamile kalsam ki kolaylasiyormus. Mesela benim bir tupum o esnada acilmis. Ama gebelik olursa ve benim rahimde sıkıntı olduğu icin yine ayni seyleri yaşarsam. İki kurtaj. Biri uyusmadan yani cok karisigim. Belki ortak yasadigimiz seyler olan bir arkadasim olurda burda beni aydinlatir. Hastanede çalışıyorum ve pandemi dönemi oldugu icin yardim bile alamayacak kadar yogunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?